Geschreven door studenten die geslaagd zijn Direct beschikbaar na je betaling Online lezen of als PDF Verkeerd document? Gratis ruilen 4,6 TrustPilot
logo-home
Document preview thumbnail
Voorbeeld 3 van de 24 pagina's
Tentamen (uitwerkingen)

Chapter 18 Neurological Emergencies REVISED ACTUAL Exam Questions and CORRECT Answers

Document preview thumbnail
Voorbeeld 3 van de 24 pagina's

Chapter 18 Neurological Emergencies REVISED ACTUAL Exam Questions and CORRECT Answers 1. The peripheral nervous system is responsible for: A) memory, understanding, and thought processes. B) feeling and autonomic sensory and motor functions. C) thought, perception, and voluntary motor functions. D) sending messages to and receiving messages from the brain. - CORRECT ANSWER Ans: D Page: 1038 2. Components of the diencephalon include the: A) pons and medulla. B) brainstem and midbrain. C) thalamus and hypothalamus. D) cerebellum and cerebral cortex. - CORRECT ANSWER Page: 1040 3. A person's level of consciousness is regulated by the: A) diencephalon. B) cerebral cortex. C) occipital lobe of the brain. D) reticular activating system. - CORRECT ANSWER Page: - Ans: C - Ans: D 4. What portion of the brainstem regulates respiratory rate and depth? A) Pons

Voorbeeld van de inhoud

Chapter 18 Neurological Emergencies
REVISED ACTUAL Exam Questions and
CORRECT Answers
1. The peripheral nervous system is responsible for:
A) memory, understanding, and thought processes.
B) feeling and autonomic sensory and motor functions.
C) thought, perception, and voluntary motor functions.

D) sending messages to and receiving messages from the brain. - CORRECT ANSWER -
Ans: D
Page: 1038


2. Components of the diencephalon include the:
A) pons and medulla.
B) brainstem and midbrain.
C) thalamus and hypothalamus.

D) cerebellum and cerebral cortex. - CORRECT ANSWER - Ans: C
Page: 1040


3. A person's level of consciousness is regulated by the:
A) diencephalon.
B) cerebral cortex.
C) occipital lobe of the brain.

D) reticular activating system. - CORRECT ANSWER - Ans: D
Page: 1040-1041


4. What portion of the brainstem regulates respiratory rate and depth?
A) Pons

,B) Medulla
C) Midbrain

D) Basal nuclei - CORRECT ANSWER - Ans: A
Page: 1041


5. Emotions such as rage and anger are generated in the:
A) thalamus.
B) limbic system.
C) hypothalamus.

D) diencephalon. - CORRECT ANSWER - Ans: B
Page: 1041


6. Among other functions, the medulla oblongata:
A) directly regulates body temperature.
B) controls blood pressure and heart rate.
C) communicates with the pituitary gland.

D) sends messages to move skeletal muscles. - CORRECT ANSWER - Ans: B
Page: 1041


7. A loss of balance and equilibrium suggests injury to the:
A) midbrain.
B) cerebrum.
C) thalamus.

D) cerebellum. - CORRECT ANSWER - Ans: D
Page: 1041-1042


8. A synapse is:
A) a cluster of sensory nerve cells.

, B) the body's main neurotransmitter.
C) a slight gap between nerve cells.

D) the point where a nerve cell terminates. - CORRECT ANSWER - Ans: C
Page: 1042


9. Chemicals that relay electrically conducted signals from one neuron to another are called:
A) hormones.
B) endorphins.
C) catecholamines.

D) neurotransmitters. - CORRECT ANSWER - Ans: D
Page: 1042


10. When a neuron generates an electrical impulse, it first sends the signal:
A) along its axon to the axon terminal.
B) to the cell's nucleus via a dendrite.
C) via neurotransmitters at the synapse.

D) to the cell's dendrites simultaneously. - CORRECT ANSWER - Ans: A
Page: 1042


11. Myelin functions by:
A) allowing the neuron to send its signal consistently along the axon without losing its
electricity.
B) insulating the neuron, thus decreasing the speed of electrical conduction between two
neurons.
C) covering the neurons in the body that do not require rapid conduction of an electrical impulse.
D) briefly delaying the conduction of an electrical impulse between the synaptic cleft and
dendrite. - CORRECT ANSWER - Ans: A
Page: 1042-1043

Documentinformatie

Geüpload op
13 maart 2025
Aantal pagina's
24
Geschreven in
2024/2025
Type
Tentamen (uitwerkingen)
Bevat
Vragen en antwoorden
$11.49

Verkeerd document? Gratis ruilen Binnen 14 dagen na aankoop en voor het downloaden kun je een ander document kiezen. Je kunt het bedrag gewoon opnieuw besteden.
Geschreven door studenten die geslaagd zijn
Direct beschikbaar na je betaling
Online lezen of als PDF

Seller avatar
De reputatie van een verkoper is gebaseerd op het aantal documenten dat iemand tegen betaling verkocht heeft en de beoordelingen die voor die items ontvangen zijn. Er zijn drie niveau’s te onderscheiden: brons, zilver en goud. Hoe beter de reputatie, hoe meer de kwaliteit van zijn of haar werk te vertrouwen is.
MGRADES
4.0
(235)
Verkocht
1537
Volgers
108
Items
109649
Laatst verkocht
6 uur geleden




Waarom studenten kiezen voor Stuvia

Gemaakt door medestudenten, geverifieerd door reviews

Kwaliteit die je kunt vertrouwen: geschreven door studenten die slaagden en beoordeeld door anderen die dit document gebruikten.

Niet tevreden? Kies een ander document

Geen zorgen! Je kunt voor hetzelfde geld direct een ander document kiezen dat beter past bij wat je zoekt.

Betaal zoals je wilt, start meteen met leren

Geen abonnement, geen verplichtingen. Betaal zoals je gewend bent via iDeal of creditcard en download je PDF-document meteen.

Student with book image

“Gekocht, gedownload en geslaagd. Zo makkelijk kan het dus zijn.”

Alisha Student

Bezig met je bronvermelding?

Maak nauwkeurige citaten in APA, MLA en Harvard met onze gratis bronnengenerator.

Bezig met je bronvermelding?

Veelgestelde vragen