• Verkeerd document? Gratis ruilen
  • Geschreven door studenten die geslaagd zijn
  • Direct beschikbaar na je betaling
  • Online lezen of als PDF
Verkopen
Kies je studieland
Kies je taal
Document preview thumbnail
Voorbeeld 4 van de 31 pagina's
Tentamen (uitwerkingen)

Exam (elaborations) Computer Programming HTML AND CSS

Document preview thumbnail
Voorbeeld 4 van de 31 pagina's

The document comprises of html and css question and answer for exam preparation must especially computer programming, the document provide an answer to what HTML AND CSS is and other related terminologies

Voorbeeld van de inhoud

HTML AND CSS QUESTION AND ANSWER
University:Onatrio tech university
Course:programming
1. Out of the four main parts of an HTML
document, the ----------------- contains
information that describes a
web page but does not necessarily show on a
web page.
(a)Select tag
(b)Action tag
(c) semantic tag
(d) Head tag
Answer: head tag, The head tag contain
information that does not show on the web
page

2. The noscript tag lets a user know that the
browser used does not support the ----------------in
the script tag
code.
(a)user
(b) browser
(c) javacript
(d)style sheet

,Answer:C javascript, Noscript indicate that the
browser does support the javascript
3.Finishthiscode:
<link rel=”stylesheet”text/csshref=”test.css”
(a)…>
(b) />
(c)…..>
(d)>
Answer: B /> is a closing tag, <link
rel=”stylesheet”text/csshref=”test.css”/>

4. ------------- is the dynamics aspect of web page
building where script are used to manipulate
object on a event
(a) tag
(b) links
(c) page
(d) javascript
Answer:D javascript

5. Besides HTML5, other DOCTYPES you may find
on a web page are HTML 4, 4.0.1 or what other
html version you find on the web page.
(a)head, body
(b) link and tag

,(c) html 1 xhtml
(d)image, links
Answer: C html1 xhtml


6. ………………The two most common pieces of
information in the head tag, besides meta
information
(a) link and image
(b) script and title
(c) comment and entries
(d) caption and button
Answer: B script and title

.
7. ………………. contains information that show on a
web page.
(a) body tag
(b) meta tag
(c) semantic tag
(d) head tag
Answer:A body tag contain information that show
on the web page
8. Entities are pieces of HTML code which display
………….. and characters.

, (a) links
(b) symbols
(c) sign
(d) tag
Answer:B symbols, entities are pieces of HTML
code which displays symbols ad character

9. The opening and closing tags for an HTML
comment are -------------- and ----------------
Answer:</---------- and ------------->
10. A-------------sheet is created for and applied to a
single web page.
(a) inline style sheet
(b) external style sheet
(c) internal style sheet
(d) javascript
Answer: A inline style sheet
11. The order of precedence in style sheets is that
--------------- take precedence over-----------
which take precedence over --------------.
(a) external style sheet, inline style sheet,
internal style sheet
(b) inline style sheet, external stylesheet,
internal stylesheet

Documentinformatie

Studie
Geüpload op
7 maart 2025
Aantal pagina's
31
Geschreven in
2024/2025
Type
Tentamen (uitwerkingen)
Bevat
Vragen en antwoorden
$3.69

Verkeerd document? Gratis ruilen Binnen 14 dagen na aankoop en voor het downloaden kun je een ander document kiezen. Je kunt het bedrag gewoon opnieuw besteden.
Geschreven door studenten die geslaagd zijn
Direct beschikbaar na je betaling
Online lezen of als PDF

Verkocht
0
Volgers
0
Items
28
Laatst verkocht
-



Waarom studenten kiezen voor Stuvia

Gemaakt door medestudenten, geverifieerd door reviews

Kwaliteit die je kunt vertrouwen: geschreven door studenten die slaagden en beoordeeld door anderen die dit document gebruikten.

Niet tevreden? Kies een ander document

Geen zorgen! Je kunt voor hetzelfde geld direct een ander document kiezen dat beter past bij wat je zoekt.

Betaal zoals je wilt, start meteen met leren

Geen abonnement, geen verplichtingen. Betaal zoals je gewend bent via iDeal of creditcard en download je PDF-document meteen.

Student with book image

“Gekocht, gedownload en geslaagd. Zo makkelijk kan het dus zijn.”

Alisha Student

Bezig met je bronvermelding?

Maak nauwkeurige citaten in APA, MLA en Harvard met onze gratis bronnengenerator.

Bezig met je bronvermelding?

Veelgestelde vragen