Geschreven door studenten die geslaagd zijn Direct beschikbaar na je betaling Online lezen of als PDF Verkeerd document? Gratis ruilen 4,6 TrustPilot
logo-home
Document preview thumbnail
Voorbeeld 4 van de 339 pagina's
Tentamen (uitwerkingen)

TEST BANK For Lampignano, Bontrager's Textbook of Radiographic Positioning and Related Anatomy 10th Edition ,Verified Chapters 1 - 20 , Complete guide A+, Newest edition.

Document preview thumbnail
Voorbeeld 4 van de 339 pagina's

TEST BANK For Lampignano, Bontrager's Textbook of Radiographic Positioning and Related Anatomy 10th Edition ,Verified Chapters 1 - 20 , Complete guide A+, Newest edition.

Voorbeeld van de inhoud

S
C
O
ED
IS
W

,Chapter 01: Terminology, Positioning, and Imaging Principles
Lampignano: Bontrager’s Textbook of Radiographic Positioning and Related
Anatomy, 10th Edition


MULTIPLE CHOICE

1. The lowest level of structural organization in the human body is the level.
a. molecular
b. cellular
c. chemical
d. atomic

ANS: C REF: 3
W
2. What type of tissue binds together and supports the various structures of the body?
a. Epithelial
b. Connective
c. Muscular
IS
d. Nervous

ANS: B REF: 3

3. What type of tissue covers internal and external surfaces of the body?
a. Muscular
ED
b. Connective
c. Nervous
d. Epithelial STUVIA.COM
ANS: D REF: 3

4. How many individual body systems comprise the human body?
O
a. 22
b. 13
c. 10
d. 8
C
ANS: C REF: 3

5. How many separate bones are found in the adult human body?
a. 181
S
b. 215
c. 206
d. 236
ANS: C REF: 4

6. Which system of the human body is responsible for the elimination of solid waste?
a. Circulatory
b. Respiratory
c. Urinary
d. Digestive

, ANS: D REF: 4

7. Which of the following systems of the human body includes all ductless glands of the body?
a. Endocrine
b. Integumentary
c. Muscular
d. Glandular

ANS: A REF: 6

8. Which of the following body systems helps to regulate body temperature?
a. Circulatory
b. Urinary
c. Endocrine
d. Nervous
W
ANS: A REF: 7

9. Which of the following bones is part of the axial skeleton?
a. Radius
IS
b. Hip bone
c. Clavicle
d. Sternum

ANS: D REF: 7
ED
10. How many bones are there in the adult axial skeleton?
a. 206 STUVIA.COM
b. 80
c. 54
d. 126

ANS: B REF: 7
O
11. What is the name of the small oval-shaped bone found in tendons?
a. Wormian
b. Tendinous
C
c. Irregular
d. Sesamoid

ANS: D REF: 8
S
12. Which of the following bones is classified as a long bone?
a. Carpal bone
b. Scapula
c. Cranium
d. Humerus
ANS: D REF: 8

13. What is the name of the dense fibrous membrane that covers bone?
a. Cancellous portion

, b. Periosteum
c. Diploë
d. Medullary portion

ANS: B REF: 10

14. Which of the following bones is classified as a short bone?
a. Vertebrae
b. Phalanges (toes)
c. Scapulae
d. Carpal (wrist bones)

ANS: D REF: 10

15. Which of the following is a secondary growth center for endochondral ossification?
W
a. Diaphysis
b. Epiphyses
c. Metaphysis
d. Articular cartilage

ANS: B REF: 10
IS
16. Which aspect of the long bones is responsible for the production of red blood cells?
a. Compact bone
b. Periosteum
c. Medullary cavity
ED
d. Spongy or cancellous bone

ANS: D REF: 10STUVIA.COM
17. Examples of “flat” bones are the:
a. calvaria, ribs, scapulae, and sternum.
b. ribs, sternum, patella, and ilia of pelvis.
c. sternum, scapulae, ilia of pelvis, and base of cranium.
O
d. sternum and ilia of pelvis only.

ANS: A REF: 10
C
18. What is the primary center for bone growth termed?
a. Epiphyses
b. Diaphysis
c. Metaphysis
S
d. Epiphyseal plate
ANS: B REF: 10

19. Which of the following is NOT a functional classification of joints?
a. Synarthrosis
b. Amphiarthrosis
c. Cartilaginous
d. Diarthrosis

ANS: C REF: 11

Gekoppeld boek
 image
John Lampignano, John Lampignano, MEd, RT(R) (CT), Leslie E. Kendrick Bontrager\'s Textbook of Radiographic Positioning and Related Anatomy
Uitgever: 2020 ISBN: 9780323653671 Druk: Onbekend

Documentinformatie

Geüpload op
22 februari 2025
Aantal pagina's
339
Geschreven in
2024/2025
Type
Tentamen (uitwerkingen)
Bevat
Vragen en antwoorden
$18.49

Verkeerd document? Gratis ruilen Binnen 14 dagen na aankoop en voor het downloaden kan je een ander document kiezen. Je kan het bedrag gewoon opnieuw besteden.
Geschreven door studenten die geslaagd zijn
Direct beschikbaar na je betaling
Online lezen of als PDF

Seller avatar
De reputatie van een verkoper is gebaseerd op het aantal documenten dat iemand tegen betaling verkocht heeft en de beoordelingen die voor die items ontvangen zijn. Er zijn drie niveau’s te onderscheiden: brons, zilver en goud. Hoe beter de reputatie, hoe meer de kwaliteit van zijn of haar werk te vertrouwen is.
Wisedoc
4.4
(18)
Verkocht
98
Volgers
4
Items
166
Laatst verkocht
2 weken geleden



Waarom studenten kiezen voor Stuvia

Gemaakt door medestudenten, geverifieerd door reviews

Kwaliteit die je kunt vertrouwen: geschreven door studenten die slaagden en beoordeeld door anderen die dit document gebruikten.

Niet tevreden? Kies een ander document

Geen zorgen! Je kunt voor hetzelfde geld direct een ander document kiezen dat beter past bij wat je zoekt.

Betaal zoals je wilt, start meteen met leren

Geen abonnement, geen verplichtingen. Betaal zoals je gewend bent via Bancontact, iDeal of creditcard en download je PDF-document meteen.

Student with book image

“Gekocht, gedownload en geslaagd. Zo eenvoudig kan het zijn.”

Alisha Student

Bezig met je bronvermelding?

Maak nauwkeurige citaten in APA, MLA en Harvard met onze gratis bronnengenerator.

Bezig met je bronvermelding?

Veelgestelde vragen