CLINICAL
PROCEDURES FOR
| |
MEDICAL ASSISTANTS
| |
10TH EDITION, BONEWIT-WEST
| |
TESTBANK |
,Clinical Procedures for Medical Assistants 10th Edition Bonewit-West Test Bank
| | | | | | | | |
Table |of |Contents
Chapter |1: |The |Medical |Record
Chapter |2: |Medical |Asepsis |and |the |OSHA |Standard
Chapter |3: |Sterilization |and |Disinfection
Chapter |4: |Vital |Signs
Chapter |5: |The |Physical |Examination,
Chapter |6: |Eye |and |Ear |Assessment |and |Procedures
Chapter |7: |Physical |Agents |to |Promote |Tissue |Healing
Chapter |8: |The |Gynecologic |Examination |and |Prenatal |Care
Chapter |9: |The |Pediatric |Examination
Chapter |10: |Minor |Office |Surgery
Chapter |11: |Administration |of |Medication |and |Intravenous |Therapy
Chapter |12: |Cardiopulmonary |Procedures
Chapter |13: |Colon |Procedures |and |Male |Reproductive |Health
Chapter |14: |Radiology |and |Diagnostic |Imaging
Chapter |15: |Introduction |to |the |Clinical |Laboratory
Chapter |16: |Urinalysis
Chapter |17: |Phlebotomy
Chapter |18: |Hematology
Chapter |19: |Blood |Chemistry |and |Immunology
Chapter |20: |Medical |Microbiology
Chapter |21: |Nutrition |- |NEW
Chapter |22: |Emergency |Preparedness |- |NEW
Chapter |23: |Emergency |Medical |Procedures |and |First |Aid
,Chapter 01: The Medical Record
| | | |
Bonewit-West: Clinical Procedures for Medical Assistants, 10th Edition
| | | | | | |
MULTIPLE |CHOICE
1. Which |of |the |following |is |not |a |function |of |the |medical |record?
a. To |provide |information |for |making |decisions |regarding |the |patient’s |care
b. To |document |the |patient’s |progress
c. To |serve |as |a |legal |document
d. To |share |information |between |members |of |the |patient’s |family
ANS: | D REF: |p. |2| |CAAHEP |Competency |(2015): |VI.4
|OBJ: |1
2. What |information |is |contained |in |the |medical |record?
a. Health |history |report
b. Results |of |the |physical |examination
c. Laboratory |reports
d. Progress |notes
e. All |of |the |above
ANS: | E REF: |pp. |2-3| |CAAHEP |Competency |(2015): |VI.4
|OBJ: |2
3. The |purpose |of |the |HIPAA |Privacy |Rule |is |to
a. reduce |exposure |of |patients |to |bloodborne |pathogens.
b. provide |patients |with |better |control |over |the |use |and |disclosure |of |their |health
information.
|
c. prevent |the |patient’s |records |from |being |copied.
d. encourage |the |patient |to |become |more |involved |in |preventive |health |care.
ANS: | B REF: |p. |4 || |CAAHEP |Competency |(2015): |IX.3
|OBJ: |2
4. All |of |the |following |are |characteristics |of |the |Notice |of |Privacy |Practices | except:
a. Was |developed |by |the |American |Medical |Association
b. Must |explain |how |a |patient’s |health |information |will |be |used |and |protected |by |the
medical |office
|
c. Must |be |provided |to |each |patient
d. Must |obtain |a |signed |acknowledgment |from |the |patient |that |he/she |has |received |an
NPP
|
ANS: | A REF: |p. |4| |CAAHEP |Competency |(2015): |IX.3
|OBJ: |2
5. Health |information |in |any |form |that |contains |patient |identifiable |information |is |known |as
a. PHI.
b. NPP.
c. OSHA.
d. HIPAA.
, ANS: | A REF: |p. |4| |CAAHEP |Competency |(2015): |IX.3
|OBJ: |2
6. In |which |of |the |following |situations |does |HIPAA |not |require |written |consent |for |the |use |or
disclosure |of |protected |health |information?
|
a. Patient |referral |to |a |specialist
b. Emergency |care |provided |at |a |hospital
c. Determination |of |eligibility |for |insurance |benefits
d. Training |of |health |care |students
e. All |of |the |above
ANS: | E REF: |p. |4| |CAAHEP |Competency |(2015): |IX.3
|OBJ: |2
7. Which |of |the |following |is |not |an |example |of |a |medical |office |clinical |document?
a. Patient |registration |record
b. Physical |examination |report
c. Medication |record
d. Health |history |report
ANS: | A REF: |pp. |2-3| |CAAHEP |Competency |(2015): |VI.4
|OBJ: |2
8. Which |of |the |following |is |not |a |characteristic |of |a |laboratory |report?
a. It |relays |results |of |laboratory |tests |to |the |provider
b. It |consists |of |a |report |of |the |analysis |or |examination |of |body |specimens
c. It |assists |in |diagnosing |and |treating |disease
d. It |is |a |request |for |laboratory |tests |performed |by |an |outside |laboratory
ANS: | D REF: |pp. |2-3| |CAAHEP |Competency |(2015): |VI.4
|OBJ: |2
9. Which |of |the |following |is |an |example |of |a |diagnostic |procedure |report?
a. Electrocardiogram |report
b. Physical |therapy |report
c. Urinalysis |report
d. Pathology |report
ANS: | A REF: |pp. |2-3| |CAAHEP |Competency |(2015): |VI.4
|OBJ: |2
10. What |is |the |name |of |the |type |of |report |that |documents |the |assessments |and |treatments
designed |to |restore |a |patient’s |ability |to |function?
|
a. Consultation |report
b. Diagnostic |procedure |report
c. Pathology |report
d. Therapeutic |service |report
ANS: | D REF: |pp. |2-3| |CAAHEP |Competency |(2015): |VI.4
|OBJ: |2
11. Which |of |the |following |is |not |an |example |of |a |hospital |report?
a. Operative |report