Geschreven door studenten die geslaagd zijn Direct beschikbaar na je betaling Online lezen of als PDF Verkeerd document? Gratis ruilen 4,6 TrustPilot
logo-home
Tentamen (uitwerkingen)

TEST BANK FOR Basic Arrhythmias, 8th edition by Walraven

Beoordeling
-
Verkocht
-
Pagina's
37
Cijfer
A+
Geüpload op
10-02-2025
Geschreven in
2024/2025

TEST BANK FOR Basic Arrhythmias, 8th edition by Walraven

Instelling
Basic Arrhythmias
Vak
Basic arrhythmias

Voorbeeld van de inhoud

TREW
TEST BANK FOR
Basic Arrhythmias, 8e (Walraven)
Chapter 1 Electrophysiology

1) The inherent rate of the SA node is bpm.
A) 30-60
B) 40-60
C) 60-100
D) 100-120
Answer: C
Page Ref: 6
Learning Obj.: 1.3
M
2) The inherent rate of the AV junction is bpm.
A) 20-40
B) 40-60
EL
C) 60-100
D) 100-120
Answer: B
Page Ref: 6
AN
Learning Obj.: 1.3

3) The inherent rate of the ventricle is bpm.
A) 20-40
B) 40-60
IE
C) 60-100
D) 100-120
Answer: A
Page Ref: 6
??
Learning Obj.: 1.3

4) The built-in rate of each of the three major areas of the conduction system is referred to as the
??
rate.
A) fast
B) heart
C) escape
D) inherent
Answer: D
Page Ref: 6
Learning Obj.: 1.3




TREWQ

, TREW


5) What term is used to refer to the process of electrical discharge and the flow of electrical
activity?
A) Repolarization
B) Depolarization
C) Polarization
D) Polarized
Answer: B
Page Ref: 4
Learning Obj.: 1.2

6) If polarizing is considered the ready state, then would be considered the recovery
state.
A) discharge
B) polarization
M
C) repolarization
D) depolarization
Answer: C
EL
Page Ref: 4
Learning Obj.: 1.2

7) After leaving the area of the AV node, impulses go through the to reach the right
AN
and left bundle branches.
A) Purkinje fibers
B) Bundle of His
C) AV junction
D) SA node
IE
Answer: B
Page Ref: 6
Learning Obj.: 1.3
??
8) Part of the parasympathetic branch of the autonomic nervous system is the nerve.
A) vagus
B) coronary
??
C) aortic
D) pericardial
Answer: A
Page Ref: 10
Learning Obj.: 1.4




TREWQ

, TREW


9) When stimulated, the branch of the nervous system increases heart rate, AV
conduction, and irritability.
A) parasympathetic
B) sympathetic
C) pacemaker
D) inherent
Answer: B
Page Ref: 9
Learning Obj.: 1.4

10) Which cardiac cells are responsible for initiating and conducting pacemaker impulses?
A) Motor cells
B) Mechanical cells
M
C) Electrical cells
D) Atrioventricular cells
Answer: C
Page Ref: 1
EL
Learning Obj.: 1.1

11) Which is the normal pacemaker of the heart?
A) SA node
AN
B) AV node
C) AV junction
D) Ventricle
Answer: A
Page Ref: 5
IE
Learning Obj.: 1.3

12) Which of the following is NOT a part of the normal cardiac conduction system?
??
A) Coronary sinus
B) AV node
C) Purkinje Fibers
D) Internodal pathways
??
Answer: A
Page Ref: 5
Learning Obj.: 1.1

13) What is the term for the fail-safe mechanism that allows a lower pacemaker to take over
when a higher site fails?
A) Polarization
B) Irritability
C) AV conduction
D) Escape
Answer: D
Page Ref: 7
Learning Obj.: 1.4




TREWQ

, TREW


14) Which of the following best explains the mechanism called irritability?
A) The ventricles repolarize before they are ready.
B) The normal pacemaker slows down and gives up control.
C) A lower pacemaker site speeds up to take control of the heart.
D) The normal pacemaker changes its inherent rate.
Answer: C
Page Ref: 7
Learning Obj.: 1.4

15) Which of the following does NOT happen when the sympathetic branch is stimulated?
A) Heart rate increases.
B) The heart becomes more irritable.
C) Impulses go faster through the AV node.
M
D) Ventricular conduction slows down.
Answer: D
Page Ref: 8
Learning Obj.: 1.4
EL
AN
IE
??
??



TREWQ

Geschreven voor

Instelling
Basic arrhythmias
Vak
Basic arrhythmias

Documentinformatie

Geüpload op
10 februari 2025
Aantal pagina's
37
Geschreven in
2024/2025
Type
Tentamen (uitwerkingen)
Bevat
Vragen en antwoorden
$18.49
Krijg toegang tot het volledige document:

Verkeerd document? Gratis ruilen Binnen 14 dagen na aankoop en voor het downloaden kun je een ander document kiezen. Je kunt het bedrag gewoon opnieuw besteden.
Geschreven door studenten die geslaagd zijn
Direct beschikbaar na je betaling
Online lezen of als PDF

Maak kennis met de verkoper
Seller avatar
MelStudyguides
5.0
(1)

Maak kennis met de verkoper

Seller avatar
MelStudyguides West Virgina University
Bekijk profiel
Volgen Je moet ingelogd zijn om studenten of vakken te kunnen volgen
Verkocht
3
Lid sinds
1 jaar
Aantal volgers
0
Documenten
73
Laatst verkocht
11 maanden geleden
MelStudyguides: I have Accounting, Finance, Statistics, Computer Science, Nursing, Chemistry, Biology And All Other Subjects A+ solutions

I have Accounting, Finance, Statistics, Computer Science, Nursing, Chemistry, Biology And All Other Subjects A+ solutions Nursing Being my main profession line, My mission is to be your LIGHT in the dark. If you're worried or having trouble in nursing school, I really want my notes to be your guide! I know they have helped countless others get through and that's all I want for YOU! I have essential guides that are Almost A+ graded, I am a very friendly person

Lees meer Lees minder
5.0

1 beoordelingen

5
1
4
0
3
0
2
0
1
0

Waarom studenten kiezen voor Stuvia

Gemaakt door medestudenten, geverifieerd door reviews

Kwaliteit die je kunt vertrouwen: geschreven door studenten die slaagden en beoordeeld door anderen die dit document gebruikten.

Niet tevreden? Kies een ander document

Geen zorgen! Je kunt voor hetzelfde geld direct een ander document kiezen dat beter past bij wat je zoekt.

Betaal zoals je wilt, start meteen met leren

Geen abonnement, geen verplichtingen. Betaal zoals je gewend bent via iDeal of creditcard en download je PDF-document meteen.

Student with book image

“Gekocht, gedownload en geslaagd. Zo makkelijk kan het dus zijn.”

Alisha Student

Bezig met je bronvermelding?

Maak nauwkeurige citaten in APA, MLA en Harvard met onze gratis bronnengenerator.

Bezig met je bronvermelding?

Veelgestelde vragen