Ogden & Fluharty: Calculation of Drug Dosages, 11th Edition
COMPLETION
Perform the indicated calculations, and reduce fractions to the lowest terms.
1. 3/10 + 3/5 +
ANS: 9/10
2. 1 5/6 + 3 1/3 +
ANS: 5 1/6
3. 11/12 – 1/2 =
ANS: 5/12
4. 6 1/2 – 1 3/4 =
ANS: 4 3/4
5. 1/3 × 3/4 =
ANS: 1/4
6. 2 1/2 × 2 1/3 =
,ANS: 8 1/6
7. 5 1/2 × 1 1/6 =
ANS: 6 5/12
8. 5/6 ÷ 1/2 =
ANS: 1 3/7
9. 4 3/10 ÷ 1 3/4 =
ANS: 2 16/35
10. 3 1/2 ÷ 1 1/3 =
ANS: 2 5/8
, Chapter M02: MDecimals
Ogden M& MFluharty: MCalculation Mof MDrug MDosages, M10th MEdition
COMPLETION
Perform Mthe Mindicated Mcalculations.
1. M2.67 M+ M5.1 M+ M1.3 M+ M0.9 M=
ANS: M 9.97
2. M1.1 M+ M50.6 M+ M30.9 M+ M6.75 M=
ANS: M 89.35
3. M16.75 M- M4.6 M=
ANS: M 12.15
4. M120.005 M- M95.88 M=
ANS: M 24.125
5. M5.32 M× M67.9 M=
ANS: M 361.228
6. M44.7 M× M17.13 M× M60 M=
ANS: M 45,942.66
7. M0.662 M× M1000 M=