Geschreven door studenten die geslaagd zijn Direct beschikbaar na je betaling Online lezen of als PDF Verkeerd document? Gratis ruilen 4,6 TrustPilot
logo-home
Document preview thumbnail
Voorbeeld 4 van de 602 pagina's
Tentamen (uitwerkingen)

TEST BANK FOR LEWISS MEDICAL SURGICAL NURSING 12th EDITION BY MARIANN M.HARDING ,JEFF

Document preview thumbnail
Voorbeeld 4 van de 602 pagina's

TEST BANK FOR LEWISS MEDICAL SURGICAL NURSING 12th EDITION TEST BANK FOR LEWISS MEDICAL SURGICAL NURSING 12th EDITION BY MARIANN M.HARDING ,JEFF2. Which Statement By The Nurse Accurately Describes The Use Of Evidence-Based Practice (EBP)? a. “Patient Care Is Based On Clinical Judgment, Experience, And Traditions.” b. “Data Are Analyzed Later To Show That The Patient Outcomes Are Consistently Met.” c. “Research From All Published Articles Are Used As A Guide For Planning Patient Care.” d. “Recommendations Are Based On Research, Clinical Expertise, And Patient Preferences.” ANS: D Evidence-Based Practice (EBP) Is The Use Of The Best Research-Based Evidence Combined With Clinician Expertise And Consideration Of Patient Preferences. Clinical Judgment Based On The Nurse‘S Clinical Experience Is Part Of EBP, But Clinical Decision Making Should Also Incorporate Current Research And Research-Based Guidelines. Evaluation Of Patient Outcomes Is Important, But Data Analysis Is Not Required To Use EBP. All Published Articles Do Not Provide Research Evidence; Interventions Should Be Based On Credible Research, Preferably Randomized Controlled Studies With A Large Number Of Subjects. DIF: Cognitive Level: Understand (Comprehension) TOP: Nursing Process: Planning MSC: NCLEX: Safe And Effective Care Environment 3. Which Statement By The Nurse Provides A Clear Explanation Of The Nursing Process? a. “The Nursing Process Is A Research Method Of Diagnosing The Patient‘S Health Care Problems.” b. “The Nursing Process Is Used Primarily To Explain Nursing Interventions To Other Health Care Professionals.” c. “The Nursing Process Is A Problem-Solving Tool Used To Identify And Manage The Patients‘ Health Care Needs.” d. “The Nursing Process Is Based On Nursing Theory That Incorporates The Biopsychosocial Nature Of Humans.” ANS: C The Nursing Process Is A Problem-Solving Approach To The Identification And Treatment Of Patients‘ Problems. Nursing Process Does Not Require Research Methods For Diagnosis. The Primary Use Of The Nursing Process Is In Patient Care, Not To Establish Nursing Theory Or Explain Nursing Interventions To Other Health Care Professionals. DIF: Cognitive Level: Understand (Comprehension) TOP: Nursing Process: Evaluation MSC: NCLEX: Safe And Effective Care Environment 4. A Patient Admitted To The Hospital For Surgery Tells The Nurse, “I Do Not Feel Comfortable Leaving My Children With My Parents.” Which Action Would The Nurse Take Next? A. Reassure The Patient That These Feelings Are Common For Parents. b. Have The Patient Call The Children To Ensure That They Are Doing Well. c. Gather Information On The Patient‘S Concerns About The Child Care Arrangements. d. Call The Patient‘S Parents To Determine Whether Adequate Child Care Is Being Provided. ANS: C Because A Complete Assessment Is Necessary In Order To Identify A Problem And Choose An Appropriate Intervention, The Nurse‘S First Action Should Be To Obtain More Information. The Other Actions May Be Appropriate, But More Assessment Is Needed Before The Best Intervention Can Be Chosen. DIF: Cognitive Level: Analyze (Analysis) TOP: Nursing Process: Assessment MSC: NCLEX: Psychosocial Integrity

Voorbeeld van de inhoud

TEST BANK FOR LEWISS MEDICAL
SURGICAL NURSING 12th EDITION BY
MARIANN M.HARDING ,JEFF




Chapter 01: Professional Nursing
Harding: Lewis’s Medical-Surgical Nursing, 12th Edition

1.
The Nurse Completes An Admission Database And Explains That The Plan Of Care And
Discharge Goals Will Be Developed With The Patient‘S Input. The Patient Asks, “How Is This
Different From
What The Physician Does?” Which Response Would The Nurse Provide?
a. “The Role Of The Nurse Is To Administer Medications And Other Treatments
Prescribed By Your Physician.”
b. “In Addition To Caring For You While You Are Sick, The Nurses Will Help You
Plan To Maintain Your Health.”

, c. “The Nurse‘S Job Is To Collect Information And Communicate Any Problems That
Occur To The Physician.”
d. “Nurses Perform Many Of The Same Procedures As The Physician, But Nurses Are
With The Patients For A Longer Time Than The Physician.”
ANS: B
The American Nurses Association (ANA) Definition Of Nursing Describes The Role Of
Nurses In Promoting Health. The Other Responses Describe Dependent And Collaborative
Functions Of The Nursing Role But Do Not Accurately Describe The Nurse‘S Unique Role In
The Health Care System.

DIF: Cognitive Level: Analyze (Analysis)
TOP: Nursing Process: Implementation MSC: NCLEX: Safe And Effective Care Environment

2. Which Statement By The Nurse Accurately Describes The Use Of Evidence-Based Practice
(EBP)?
a. “Patient Care Is Based On Clinical Judgment, Experience, And Traditions.”
b. “Data Are Analyzed Later To Show That The Patient Outcomes Are Consistently Met.”
c. “Research From All Published Articles Are Used As A Guide For Planning Patient Care.”
d. “Recommendations Are Based On Research, Clinical Expertise, And Patient Preferences.”
ANS: D
Evidence-Based Practice (EBP) Is The Use Of The Best Research-Based Evidence Combined
With Clinician Expertise And Consideration Of Patient Preferences. Clinical Judgment Based
On The Nurse‘S Clinical Experience Is Part Of EBP, But Clinical Decision Making Should
Also Incorporate Current Research And Research-Based Guidelines. Evaluation Of Patient
Outcomes Is Important, But Data Analysis Is Not Required To Use EBP. All Published
Articles Do Not Provide Research Evidence; Interventions Should Be Based On Credible
Research, Preferably Randomized Controlled Studies With A Large Number Of Subjects.

DIF: Cognitive Level: Understand (Comprehension) TOP: Nursing Process: Planning MSC:
NCLEX: Safe And Effective Care Environment

3. Which Statement By The Nurse Provides A Clear Explanation Of The Nursing Process?
a. “The Nursing Process Is A Research Method Of Diagnosing The Patient‘S Health Care
Problems.”
b. “The Nursing Process Is Used Primarily To Explain Nursing Interventions To Other Health
Care Professionals.”
c. “The Nursing Process Is A Problem-Solving Tool Used To Identify And Manage The
Patients‘ Health Care Needs.”
d. “The Nursing Process Is Based On Nursing Theory That Incorporates The Biopsychosocial
Nature Of Humans.”
ANS: C
The Nursing Process Is A Problem-Solving Approach To The Identification And Treatment Of
Patients‘ Problems. Nursing Process Does Not Require Research Methods For Diagnosis. The
Primary Use Of The Nursing Process Is In Patient Care, Not To Establish Nursing Theory Or
Explain Nursing Interventions To Other Health Care Professionals.

DIF: Cognitive Level: Understand (Comprehension) TOP: Nursing Process: Evaluation MSC:
NCLEX: Safe And Effective Care Environment

4. A Patient Admitted To The Hospital For Surgery Tells The Nurse, “I Do Not Feel Comfortable
Leaving My Children With My Parents.” Which Action Would The Nurse Take Next? A.
Reassure The Patient That These Feelings Are Common For Parents.
b. Have The Patient Call The Children To Ensure That They Are Doing Well.
c. Gather Information On The Patient‘S Concerns About The Child Care Arrangements.
d. Call The Patient‘S Parents To Determine Whether Adequate Child Care Is Being Provided.

, ANS: C
Because A Complete Assessment Is Necessary In Order To Identify A Problem And Choose
An Appropriate Intervention, The Nurse‘S First Action Should Be To Obtain More
Information. The Other Actions May Be Appropriate, But More Assessment Is Needed Before
The Best Intervention Can Be Chosen.

DIF: Cognitive Level: Analyze (Analysis)
TOP: Nursing Process: Assessment MSC: NCLEX: Psychosocial Integrity

5. A Patient With A Bacterial Infection Is Hypovolemic Due To A Fever And Excessive
Diaphoresis.
Which Expected Outcome Would The Nurse Select For This
Patient? A. Patient Has A Balanced Intake And Output.
b. Patient‘S Bedding Is Kept Clean And Free Of Moisture.
c. Patient Understands The Need For Increased Fluid Intake.
d. Patient‘S Skin Remains Cool And Dry Throughout Hospitalization.
ANS: A
Balanced Intake And Output Gives Measurable Data Showing Resolution Of The
Problem Of Deficient Fluid Volume. The Other Statements Would Not Indicate That
The Problem Of Hypovolemia Was Resolved.

DIF: Cognitive Level: Apply (Application) TOP: Nursing Process: Planning MSC: NCLEX:
Physiological Integrity

6. Which Statement Describes The Purpose Of The Evaluation Phase Of The Nursing Process?
a. To Document The Nursing Care Plan In The Progress Notes Of The Health Record
b. To Determine If Interventions Have Been Effective In Meeting Patient Outcomes
c. To Decide Whether The Patient‘S Health Problems Have Been Completely Resolved
d. To Establish If The Patient Agrees That The Nursing Care Provided Was Satisfactory
ANS: B
Evaluation Consists Of Determining Whether The Desired Patient Outcomes Have Been Met
And Whether The Nursing Interventions Were Appropriate. The Other Responses Do Not
Describe The Evaluation Phase.

DIF: Cognitive Level: Understand (Comprehension) TOP: Nursing Process: Evaluation MSC:
NCLEX: Safe And Effective Care Environment

7. Which Statement Describes The Purpose Of The Assessment Phase Of The Nursing Process?
a. To Teach Interventions That Relieve Health Problems
b. To Use Patient Data To Evaluate Patient Care Outcomes
c. To Obtain Data To Diagnose Patient Strengths And Problems
d. To Help The Patient Identify Realistic Outcomes For Health Problems
ANS: C
During The Assessment Phase, The Nurse Gathers Information About The Patient To
Diagnose Patient Strengths And Problems. The Other Responses Are Examples Of The
Planning, Intervention, And Evaluation Phases Of The Nursing Process.

DIF: Cognitive Level: Understand (Comprehension)
TOP: Nursing Process: Assessment MSC: NCLEX: Safe And Effective Care Environment

8. When Developing The Plan Of Care, Which Components Would The Nurse Include In The
Clinical Problem Statement?
a. The Problem And The Suggested Patient Goals Or Outcomes
b. The Problem, Its Causes, And The Signs And Symptoms Of The Problem
c. The Problem With The Possible Etiology And The Planned Interventions
d. The Problem, Its Pathophysiology, And The Expected Outcome

, ANS: B
When Writing Clinical Problems Or Nursing Diagnoses, The Subjective As Well As Objective
Data To Support The Problem‘S Existence Should Be Included. Goals, Outcomes, And
Interventions Are Not Included In The Problem Statement.

DIF: Cognitive Level: Understand (Comprehension) TOP: Nursing Process: Diagnosis MSC:
NCLEX: Safe And Effective Care Environment

9. Which Patient Care Task Would The Nurse Delegate To Experienced Assistive Personnel (AP)?
a. Instruct The Patient About The Need To Alternate Activity And Rest.
b. Monitor Level Of Shortness Of Breath Or Fatigue After Ambulation.
c. Obtain The Patient‘S Blood Pressure And Pulse Rate After Ambulation.
d. Determine Whether The Patient Is Ready To Increase The Activity Level.
ANS: C
AP Education Includes Accurate Vital Sign Measurement. Assessment And Patient Teaching
Require Registered Nurse Education And Scope Of Practice And Cannot Be Delegated.

DIF: Cognitive Level: Apply (Application) TOP: Nursing Process: Planning MSC: NCLEX: Safe
And Effective Care Environment
10. A Nurse Is Caring For A Group Of Patients On The Medical-Surgical Unit With The Help Of
One Float Registered Nurse (RN), One Assistive Personnel (AP), And One Licensed
Practical/Vocational Nurse (LPN/VN). Which Assignment, If Delegated By The Nurse, Would
Be Outside That Individual‘S Scope Of Practice?
a. Check For The Presence Of Bowel Sounds By AP
b. Administration Of Oral Medications By LPN/VN
c. Insulin Administration By Float RN From The Pediatric Unit
d. Measurement Of A Patient‘S Urinary Catheter Output By AP
ANS: A
Assessment Requires RN Education And Scope Of Practice So It Cannot Be Delegated To
An LPN/VN Or AP. The Other Assignments Made By The RN Are Appropriate For The
Role Of The Team Member.

DIF: Cognitive Level: Apply (Application) TOP: Nursing Process: Planning MSC: NCLEX: Safe And
Effective Care Environment

11. Which Task Is Appropriate For The Nurse To Delegate To A Licensed Practical/Vocational
Nurse (LPN/VN)?
a. Complete The Initial Admission Assessment And Plan Of Care.
b. Measure Bedside Blood Glucose Before Administering Insulin.
c. Document Teaching Completed Before A Diagnostic Procedure.
d. Instruct A Patient About Low-Fat, Reduced Sodium Dietary Restrictions.
ANS: B
The Education And Scope Of Practice Of The LPN/LVN Include Activities Such As
Obtaining Glucose Testing Using A Finger Stick And Administering Insulin. Patient
Teaching And The Initial Assessment And Development Of The Plan Of Care Are Nursing
Actions That Require Registered Nurse Education And Scope Of Practice.

DIF: Cognitive Level: Apply (Application) TOP: Nursing Process: Planning MSC: NCLEX: Safe
And Effective Care Environment

12. A Nurse Is Assigned As A Case Manager For A Hospitalized Patient Who Has A Spinal Cord
Injury.
Which Activity Can The Patient Expect The Nurse In This Role To
Perform? A. Care For The Patient During Hospitalization For The
Injuries.
b. Assist The Patient With Home Care Activities During Recovery.

Gekoppeld boek
 image
Mariann M. Harding, Jeffrey Kwong, Dottie Roberts, Debra Hagler, Courtney Reinisch Lewis\'s Medical-Surgical Nursing E-Book
Uitgever: Onbekend ISBN: 9780323789615 Druk: 12

Documentinformatie

Geüpload op
30 januari 2025
Aantal pagina's
602
Geschreven in
2024/2025
Type
Tentamen (uitwerkingen)
Bevat
Vragen en antwoorden
$19.59

Verkeerd document? Gratis ruilen Binnen 14 dagen na aankoop en voor het downloaden kun je een ander document kiezen. Je kunt het bedrag gewoon opnieuw besteden.
Geschreven door studenten die geslaagd zijn
Direct beschikbaar na je betaling
Online lezen of als PDF

Seller avatar
De reputatie van een verkoper is gebaseerd op het aantal documenten dat iemand tegen betaling verkocht heeft en de beoordelingen die voor die items ontvangen zijn. Er zijn drie niveau’s te onderscheiden: brons, zilver en goud. Hoe beter de reputatie, hoe meer de kwaliteit van zijn of haar werk te vertrouwen is.
TUTORNELSON
2.9
(33)
Verkocht
218
Volgers
64
Items
1237
Laatst verkocht
3 weken geleden



Waarom studenten kiezen voor Stuvia

Gemaakt door medestudenten, geverifieerd door reviews

Kwaliteit die je kunt vertrouwen: geschreven door studenten die slaagden en beoordeeld door anderen die dit document gebruikten.

Niet tevreden? Kies een ander document

Geen zorgen! Je kunt voor hetzelfde geld direct een ander document kiezen dat beter past bij wat je zoekt.

Betaal zoals je wilt, start meteen met leren

Geen abonnement, geen verplichtingen. Betaal zoals je gewend bent via iDeal of creditcard en download je PDF-document meteen.

Student with book image

“Gekocht, gedownload en geslaagd. Zo makkelijk kan het dus zijn.”

Alisha Student

Bezig met je bronvermelding?

Maak nauwkeurige citaten in APA, MLA en Harvard met onze gratis bronnengenerator.

Bezig met je bronvermelding?

Veelgestelde vragen