Business its legal ethical and global environment 12th edition 12e by
marianne jennings test bank and solutions graded A+
For More Info:
1. Violations of civil laws can result in imprisonment.
a. True
b. False
ANSWER: False
POINTS: 1
DIFFICULTY: Moderate
NATIONAL STANDARDS: United States - BUSPROG: Analytic
STATE STANDARDS: United States - OH - AICPA: BB-Legal
TOPICS: Classifications of Law
KEYWORDS: Bloom's: Knowledge
2. If conduct is a criminal violation, it cannot also be a civil violation.
a. True
b. False
ANSWER: False
POINTS: 1
DIFFICULTY: Moderate
NATIONAL STANDARDS: United States - BUSPROG: Analytic
STATE STANDARDS: United States - OH - AICPA: BB-Legal
TOPICS: Classifications of Law
KEYWORDS: Bloom's: Comprehension
3. There are no criminal laws at the federal level.
a. True
b. False
ANSWER: False
POINTS: 1
DIFFICULTY: Easy
NATIONAL STANDARDS: United States - BUSPROG: Analytic
STATE STANDARDS: United States - OH - AICPA: BB-Legal
TOPICS: Classifications of Law
KEYWORDS: Bloom's: Knowledge
4. Terms of a consulting contract are an example of private law.
a. True
b. False
ANSWER: True
POINTS: 1
DIFFICULTY: Easy
NATIONAL STANDARDS: United States - BUSPROG: Analytic
KEYWORDS: Bloom's: Knowledge
about:blank 1/49
,7/4/23, 10:53 AM Business: Its Legal, Ethical, and Global Environment 12th Edition 12e By M…
For More Info:
STATE STANDARDS: United States - OH - AICPA: BB-Legal
TOPICS: Classifications of Law
KEYWORDS: Bloom's: Knowledge
about:blank 2/49
,7/4/23, 10:53 AM Business: Its Legal, Ethical, and Global Environment 12th Edition 12e By M…
For More Info:
5. Substantive laws provide the means and mechanisms for the enforcement of laws.
a. True
b. False
ANSWER: False
POINTS: 1
DIFFICULTY: Easy
NATIONAL STANDARDS: United States - BUSPROG: Analytic
STATE STANDARDS: United States - OH - AICPA: BB-Legal
TOPICS: Classifications of Law
KEYWORDS: Bloom's: Knowledge
6. Stare decisis is Latin for "let the decision stand."
a. True
b. False
ANSWER: True
POINTS: 1
DIFFICULTY: Easy
NATIONAL STANDARDS: United States - BUSPROG: Analytic
STATE STANDARDS: United States - OH - AICPA: BB-Legal
TOPICS: Court Decisions
KEYWORDS: Bloom's: Knowledge
7. The common law in each state is the same.
a. True
b. False
ANSWER: False
POINTS: 1
DIFFICULTY: Easy
NATIONAL STANDARDS: United States - BUSPROG: Analytic
STATE STANDARDS: United States - OH - AICPA: BB-Legal
TOPICS: Classifications of Law
KEYWORDS: Bloom's: Knowledge
8. Jurisprudence is legal philosophy.
a. True
b. False
ANSWER: True
POINTS: 1
DIFFICULTY: Easy
NATIONAL STANDARDS: United States - BUSPROG: Analytic
about:blank 3/49
, 7/4/23, 10:53 AM Business: Its Legal, Ethical, and Global Environment 12th Edition 12e By M…
For More Info:
STATE STANDARDS: United States - OH - AICPA: BB-Legal
TOPICS: The Theory of Law: Jurisprudence
about:blank 4/49