Geschreven door studenten die geslaagd zijn Direct beschikbaar na je betaling Online lezen of als PDF Verkeerd document? Gratis ruilen 4,6 TrustPilot
logo-home
Document preview thumbnail
Voorbeeld 4 van de 585 pagina's
Tentamen (uitwerkingen)

Test bank for management 7th edition williams

Document preview thumbnail
Voorbeeld 4 van de 585 pagina's

Test bank for management 7th edition williams

Voorbeeld van de inhoud

, TESTjBANKjFORjMANAGEMENTj7THjEDITIONjWILLIAMS



TablejofjContent



1. Management.

2. HistoryjofjManagement.

3. OrganizationaljEnvironmentsjandjCultures.

4. EthicsjandjSocialjResponsibility.

5. PlanningjandjDecisionjMaking.

6. OrganizationaljStrategy.

7. InnovationjandjChange.

8. GlobaljManagement.

9. DesigningjAdaptivejOrganizations.

10. ManagingjTeams.

11. ManagingjHumanjResourcejSystems.

12. ManagingjIndividualsjandjajDiversejWorkjForce.

13. Motivation.

14. Leadership.

15. ManagingjCommunication.

16. Control.

17. ManagingjInformation.

18. ManagingjServicejandjManufacturingjOperations.

,Chapter 1: Management
j j




TRUE/FALSE

1. Whilejgoodjmanagementjisjbasicjtojstartingjandjgrowingjajbusiness,joncejsomejmeasurejofjsucc
essjhasjbeenjachieved,jgoodjmanagementjbecomesjlessjimportant.

ANS:j F
Goodjmanagementjisjbasicjtojstartingjajbusiness,jgrowingjajbusiness,jandjmaintainingjajbusinessjoncejitjhasjac
hievedjsomejmeasurejofjsuccess.

PTS:jjj 1 DIF: Easy REF:jjj6 TOP:j AACSBjAnalytic
KEY:j CreationjofjValue

2. Managersjarejresponsiblejforjdoingjthejbasicjworkjinjthejcompany.

ANS:j F
Thejmanager’sjjobjisjnotjtojdojthejbasicjworkjinjthejcompany,jbutjtojhelpjothersjdojtheirjwork.

PTS:jjj 1 DIF: Easy REF:jjj7
TOP:j AACSBjReflectivejThinkingjKEY:j CreationjofjValue

3. Companiesjthatjplanjhavejlargerjprofitsjandjfasterjgrowthjthanjcompaniesjthatjdon’t.

ANS:j T PTS:jjj 1 DIF: Easy REF:j 9
TOP:j AACSBjReflectivejThinking KEY:j CreationjofjValue

4. Thejclassicaljfunctionsjofjmanagementjarej(1)jmakingjthingsjhappen,j(2)jmeetingjthejco
mpetition,j(3)jorganizingjpeople,jprojects,jandjprocesses,jandj(4)jleading.

ANS:j F
Thejclassicaljfunctionsjofjmanagementjarejplanning,jorganizing,jleading,jandjcontrolling.

PTS:jjj 1 DIF: Moderate REF:jjj8
TOP:j AACSBjReflectivejThinkingjKEY:j LeadershipjPrinciplesj|jHRMj|jStrategyj|j
CreationjofjValue

5. AccordingjtojWhatjReallyjWorks,jMeta-Analysis,jmeta-
analysisjisjajresearchjtooljthatjcombinesjthejresultsjofjajnumberjofjresearchjstudies.

ANS:j T PTS:jjj 1 DIF: Easy REF:j 10-11
TOP:j AACSBjReflectivejThinking KEY:j CreationjofjValue

6. AccordingjtojthejWhatjReallyjWorksjbox,jmeta-
analysisjisjusefuljforjmanagementjtheoristsjandjresearchers,jbutjitjhasjlittlejvaluejforjthejpracticingjmanager.

ANS:j F
Meta-
analysisjisjalsojusefuljforjpracticingjmanagers,jbecausejitjshowsjwhatjworksjandjthejconditionsjunderjwhichjma
nagementjtechniquesjmayjworkjbetterjorjworsejinjthej“realjworld.”

, PTS:jjj 1 DIF: Moderate REF:j 10-11
TOP:j AACSBjReflectivejThinkingjKEY:j CreationjofjValue

7. Topjmanagersjarejresponsiblejforjcreatingjajcontextjforjchangejinjthejorganization.

ANS:j T PTS:jjj 1 DIF: Moderate REF:j 13-14
TOP:j AACSBjReflectivejThinking KEY:j CreationjofjValue

8. Topjmanagersjarejthejmanagersjresponsiblejforjfacilitatingjteamjactivitiesjtowardjgoaljacc
omplishment.

ANS:j F
Topjmanagersjarejexecutivesjresponsiblejforjthejoveralljdirectionjofjthejorganization;jteamjleadersjarejthejmanagersjr
esponsiblejforjfacilitatingjteamjactivitiesjtowardjgoaljaccomplishment.

PTS:jjj 1 DIF: Moderate REF:j13-
14j(Exhibitj1.2)jTOP:j AACSBjReflectivejThinking
KEY:j GroupjDynamics

9. Asjthejhealth-
carejteamjleaderjforjCommercejBank,jEmmettjConlonjisjresponsiblejforjfacilitatingjhisjteam’sjperformancejan
djshouldjnotjbejinvolvedjwithjanyjemployeesjoutsidejofjhisjteam.

ANS:j F
Teamjleadersjarejresponsiblejnotjonlyjforjfacilitatingjteamjperformance,jbutjalsojforjactingjasjliaisonsjbetweenj
theirjteamsjandjotherjcompanyjteams.

PTS:jjj 1 DIF: Moderate REF:jjj16-17
TOP:jAACSBjAnalyticjKEY:j GroupjDynamicsj|jLeadershipjPrinciples

10. Typicaljtitlesjusedjforjtopjmanagersjarejgeneraljmanager,jplantjmanager,jregionaljmanager,jandjdivi
sionaljmanager.

ANS:j F
Thesejarejtypicaljtitlesjforjmiddlejmanagers,jnotjtopjmanagers.jSeejExhibitj1.2.

PTS:jjj 1 DIF: Moderate REF:jjj 13-
14j (Exhibitj 1.2)jTOP:j AACSBjReflectivejThinking
KEY:j CreationjofjValuej|jHRM

11. First-
linejmanagersjarejresponsiblejforjsettingjobjectivesjconsistentjwithjorganizationaljgoalsjandjplanningjandjimp
lementingjsubunitjstrategiesjforjachievingjthesejobjectives.

ANS:j F
Thisjisjthejresponsibilityjofjmiddlejmanagers.jSeejExhibitj1.2.

PTS:jjj 1 DIF: Moderate REF:jjj15
TOP:j AACSBjReflectivejThinkingjKEY:j Strategy

12. Bandai,jthejthird-
largestjtoyjmakerjinjthejworld,jhasjembarkedjonjajseriesjofjacquisitionsjinjanjeffortjtojbecomejthejleadingjto
yjmakerjinjthejworld.jThejdecisionjtojadoptjthisjgoaljwasjmostjlikelyjmadejbyjitsjtopjmanagement.

Gekoppeld boek
 image
Alan McWilliams, Chuck Williams MGMT
Uitgever: 2014 ISBN: 9780170225892 Druk: Onbekend

Documentinformatie

Geüpload op
28 januari 2025
Aantal pagina's
585
Geschreven in
2024/2025
Type
Tentamen (uitwerkingen)
Bevat
Vragen en antwoorden
$19.39

Verkeerd document? Gratis ruilen Binnen 14 dagen na aankoop en voor het downloaden kun je een ander document kiezen. Je kunt het bedrag gewoon opnieuw besteden.
Geschreven door studenten die geslaagd zijn
Direct beschikbaar na je betaling
Online lezen of als PDF

Seller avatar
De reputatie van een verkoper is gebaseerd op het aantal documenten dat iemand tegen betaling verkocht heeft en de beoordelingen die voor die items ontvangen zijn. Er zijn drie niveau’s te onderscheiden: brons, zilver en goud. Hoe beter de reputatie, hoe meer de kwaliteit van zijn of haar werk te vertrouwen is.
Allstudyyguide
4.8
(850)
Verkocht
15
Volgers
2
Items
546
Laatst verkocht
3 dagen geleden


Reviews van geverifieerde kopers




Waarom studenten kiezen voor Stuvia

Gemaakt door medestudenten, geverifieerd door reviews

Kwaliteit die je kunt vertrouwen: geschreven door studenten die slaagden en beoordeeld door anderen die dit document gebruikten.

Niet tevreden? Kies een ander document

Geen zorgen! Je kunt voor hetzelfde geld direct een ander document kiezen dat beter past bij wat je zoekt.

Betaal zoals je wilt, start meteen met leren

Geen abonnement, geen verplichtingen. Betaal zoals je gewend bent via iDeal of creditcard en download je PDF-document meteen.

Student with book image

“Gekocht, gedownload en geslaagd. Zo makkelijk kan het dus zijn.”

Alisha Student

Bezig met je bronvermelding?

Maak nauwkeurige citaten in APA, MLA en Harvard met onze gratis bronnengenerator.

Bezig met je bronvermelding?

Veelgestelde vragen