Geschreven door studenten die geslaagd zijn Direct beschikbaar na je betaling Online lezen of als PDF Verkeerd document? Gratis ruilen 4,6 TrustPilot
logo-home
Document preview thumbnail
Voorbeeld 4 van de 51 pagina's
Tentamen (uitwerkingen)

PN Hesi exit exam with answers 2025

Document preview thumbnail
Voorbeeld 4 van de 51 pagina's

PN Hesi exit exam with answers 20251) the lpn/lvn is preparing to ambulate a postoperative client after cardiac surgery. The nurse plans to do which to enable the client to best tolerate the ambulation? 1. Provide the client with a walker. 2. Remove the telemetry equipment. 3. Encourage the client to cough and deep breathe. 4. Premedicate the client with an analgesic before ambulating. Correct answer: 4. Premedicate the client with an analgesic before ambulating. 2) a client is wearing a continuous cardiac monitor, which begins to alarm at the nurse's station. The nurse sees no electrocardiographic complexes on the screen. The nurse should do which first? 1. Call a code blue. 2. Call the health care provider. 3. Check the client status and lead placement. 4. Press the recorder button on the ecg console. Correct answer: 3. Check the client status and lead placement. the lpn/lvn in a medical unit is caring for a client with heart failure. The client suddenly develops extreme dyspnea, tachycardia, and lung crackles, and the nurse suspects pulmonary edema. The nurse immediately notifies the registered nurse and expects which interventions to be prescribed? Select all that apply. 1. Administering oxygen 2. Inserting a foley catheter 3. Administering furosemide (lasix) 4. Administering morphine sulfate intravenously 5. Transporting the client to the coronary care unit 6. Placing the client in a low-fowler's side-lying position Correct answer: 1. Administering oxygen 2. Inserting a foley catheter 3. Administering furosemide (lasix)

Voorbeeld van de inhoud

lOMoARcPSD|26582732




L




PN Hesi exit
exam with
answers 2025
medical surgery 2 (florida state college at
jacksonville)




1) the lpn/lvn is preparing to ambulate a postoperative client after cardiac
surgery. The nurse plans to do which to enable the client to best tolerate
the ambulation?

1. Provide the client with a walker.
2. Remove the telemetry equipment.
3. Encourage the client to cough and deep breathe.
4. Premedicate the client with an analgesic before ambulating.

Correct answer: 4. Premedicate the client with an analgesic before
ambulating.




Downloaded by NELSON KIIRU ()

, lOMoARcPSD|26582732




2) a client is wearing a continuous cardiac monitor, which begins to alarm
at the nurse's station. The nurse sees no electrocardiographic complexes on
the screen. The nurse should do which first?


1. Call a code blue.
2. Call the health care provider.
3. Check the client status and lead placement.
4. Press the recorder button on the ecg console.

Correct answer: 3. Check the client status and lead placement.


3) the lpn/lvn in a medical unit is caring for a client with heart failure.
The client suddenly develops extreme dyspnea, tachycardia, and lung
crackles, and the nurse suspects pulmonary edema. The nurse
immediately notifies the registered nurse and expects which interventions
to be prescribed? Select all that apply.


1. Administering oxygen
2. Inserting a foley catheter
3. Administering furosemide (lasix)
4. Administering morphine sulfate intravenously
5. Transporting the client to the coronary care unit
6. Placing the client in a low-fowler's side-lying position

Correct answer:
1. Administering oxygen
2. Inserting a foley catheter
3. Administering furosemide (lasix)


4) the nurse is monitoring a client following cardioversion. Which
observations should be of highest priority to the nurse?


1. Blood pressure
2. Status of airway
3. Oxygen flow rate
4. Level of consciousness



Downloaded by NELSON KIIRU ()

, lOMoARcPSD|26582732




Correct answer: 2. Status of airway


5) the nurse is assisting in caring for the client immediately after insertion
of a permanent demand pacemaker via the right subclavian vein. The
nurse prevents dislodgement of the pacing catheter by implementing
which intervention?


1. Limiting movement and abduction of the left arm
2. Limiting movement and abduction of the right arm
3. Assisting the client to get out of bed and ambulate with a walker 4.
Having the physical therapist do active range of motion to the right arm

Correct answer: 2. Limiting movement and abduction of the right arm


6) a client diagnosed with thrombophlebitis 1 day ago suddenly complains
of chest pain and shortness of breath, and the client is visibly anxious. The
lpn/lvn understands that a life-threatening complication of this condition is
which?


1. Pneumonia
2. Pulmonary edema
3. Pulmonary embolism
4. Myocardial infarction

Correct answer: 3. Pulmonary embolism


7) a 24-year-old man seeks medical attention for complaints of
claudication in the arch of the foot. The nurse also notes superficial
thrombophlebitis of the lower leg. The nurse should check the client for
which next?


1. Smoking history
2. Recent exposure to allergens
3. History of recent insect bites
4. Familial tendency toward peripheral vascular disease




Downloaded by NELSON KIIRU ()

, lOMoARcPSD|26582732




Correct answer: 1. Smoking history


8) the nurse has reinforced instructions to the client with raynaud's disease
about self-management of the disease process. The nurse determines that
the client needs further teaching if the client states which?


1. "smoking cessation is very important."
2. "moving to a warmer climate should help."
3. "sources of caffeine should be eliminated from the diet."
4. "taking nifedipine (procardia) as prescribed will decrease vessel spasm."

Correct answer: 2. "moving to a warmer climate should help."


9) a client with myocardial infarction suddenly becomes tachycardic,
shows signs of air hunger, and begins coughing frothy, pink-tinged
sputum. The nurse listens to breath sounds, expecting to hear which breath
sounds bilaterally?
1. Rhonchi
2. Crackles
3. Wheezes
4. Diminished breath sounds

Correct answer: 2. Crackles


10) the lpn/lvn is collecting data on a client with a diagnosis of right-
sided heart failure. The nurse should expect to note which specific
characteristic of this condition?


1. Dyspnea
2. Hacking cough
3. Dependent edema
4. Crackles on lung auscultation

Correct answer: 3. Dependent edema




Downloaded by NELSON KIIRU ()

Documentinformatie

Geüpload op
16 januari 2025
Aantal pagina's
51
Geschreven in
2024/2025
Type
Tentamen (uitwerkingen)
Bevat
Vragen en antwoorden
$16.39

Verkeerd document? Gratis ruilen Binnen 14 dagen na aankoop en voor het downloaden kun je een ander document kiezen. Je kunt het bedrag gewoon opnieuw besteden.
Geschreven door studenten die geslaagd zijn
Direct beschikbaar na je betaling
Online lezen of als PDF

Seller avatar
De reputatie van een verkoper is gebaseerd op het aantal documenten dat iemand tegen betaling verkocht heeft en de beoordelingen die voor die items ontvangen zijn. Er zijn drie niveau’s te onderscheiden: brons, zilver en goud. Hoe beter de reputatie, hoe meer de kwaliteit van zijn of haar werk te vertrouwen is.
TUTORNELSON
2.9
(33)
Verkocht
218
Volgers
64
Items
1237
Laatst verkocht
3 weken geleden



Waarom studenten kiezen voor Stuvia

Gemaakt door medestudenten, geverifieerd door reviews

Kwaliteit die je kunt vertrouwen: geschreven door studenten die slaagden en beoordeeld door anderen die dit document gebruikten.

Niet tevreden? Kies een ander document

Geen zorgen! Je kunt voor hetzelfde geld direct een ander document kiezen dat beter past bij wat je zoekt.

Betaal zoals je wilt, start meteen met leren

Geen abonnement, geen verplichtingen. Betaal zoals je gewend bent via iDeal of creditcard en download je PDF-document meteen.

Student with book image

“Gekocht, gedownload en geslaagd. Zo makkelijk kan het dus zijn.”

Alisha Student

Bezig met je bronvermelding?

Maak nauwkeurige citaten in APA, MLA en Harvard met onze gratis bronnengenerator.

Bezig met je bronvermelding?

Veelgestelde vragen