Geschreven door studenten die geslaagd zijn Direct beschikbaar na je betaling Online lezen of als PDF Verkeerd document? Gratis ruilen 4,6 TrustPilot
logo-home
Document preview thumbnail
Voorbeeld 4 van de 405 pagina's
Tentamen (uitwerkingen)

INTRODUCTION TO MATERNITY AND PEDIATRIC NURSING 8TH EDITION LEIFER

Document preview thumbnail
Voorbeeld 4 van de 405 pagina's

INTRODUCTION TO MATERNITY AND PEDIATRIC NURSING 8TH EDITION LEIFER

Voorbeeld van de inhoud

2




NURSINGTB.COM

,INTRODUCTION TO MATERNITY AND Z Z Z 3


PEDIATRIC
Z NURSING 8TH EDITION LEIFER
Z

Chapter 01: The Past, Present, and Future
Z Z Z Z Z
Z

Z
Z Z




MULTIPLE Z CHOICE

1. A Zpatient Zchooses Zto Zhave Zthe Zcertified Znurse Zmidwife Z(CNM) Zprovide Zcare Zduring Zher Zpregnancy.
ZWhat Zdoes Zthe ZCNMs Zscope Zof Zpractice Zinclude?

a. Practice Z independent Z from Z medical Z supervision
b. Comprehensive Z prenatal Z care
c. Attendance Zat Zall Zdeliveries
d. Cesarean Z sections

ANS: Z B
The ZCNM Zprovides Zcomprehensive Zprenatal Zand Zpostnatal Zcare, Zattends Zuncomplicated Zdeliveries, Zand
Zensures Zthat Za Zbackup Zphysician Zis Zavailable Zin Zcase Zof Zunforeseen Zproblems.



DIF: Z Cognitive Z Level: Z Comprehension Z REF: Z Page Z 6
TOP: ZAdvance Z Practice ZNursing Z Roles ZKEY: ZNursing Z Process Z Step: Z Implementation
MSC: Z NCLEX: ZHealth Z Promotion Z and Z Maintenance: Z Prevention Z and ZEarly Z Detection Z of Z Disease

2. Which Zmedical Zpioneer Zdiscovered Zthe Zrelationship Zbetween Zthe Zincidence Zof Zpuerperal Zfever Zand
Zunwashed Zhands?

a. Karl ZCred
b. Ignaz Z Semmelweis
c. Louis Z Pasteur
d. Joseph Z Lister

ANS: Z B
Ignaz ZSemmelweis Zdeduced Zthat Zpuerperal Zfever Zwas Zseptic, Zcontagious, Zand Ztransmitted Zby Zthe
Zunwashed Zhands Zof Zphysicians Zand Zmedical Zstudents.
NURSINGTB.COM
DIF: ZCognitive ZLevel: ZKnowledge ZREF: ZPage
Z2 ZTOP: Z The Z Past Z KEY: Z Nursing Z Process

Z Step: Z N/A

MSC: Z NCLEX: Z Safe, Z Effective Z Care Z Environment: Z Safety Z and ZInfection Z Control

3. A Zpregnant Zwoman Zwho Zhas Zrecently Zimmigrated Zto Zthe ZUnited ZStates Zcomments Zto Zthe Znurse, ZI Zam
Zafraid Zof Zchildbirth. ZIt Zis Zso Zdangerous. ZI Zam Zafraid ZI Zwill Zdie. Z What Zis Zthe Zbest Znursing Zresponse

Zreflecting Zcultural Zsensitivity?

a. Maternal Z mortality Zin Zthe ZUnited ZStates Zis Zextremely Z low.
b. Anesthesia Zis Zavailable Zto Zrelieve Z pain Zduring Zlabor Z and Zchildbirth.
c. Tell Zme Zwhy Zyou Zare Zafraid Zof Zchildbirth.
d. Your Zcondition Zwill Z be Zmonitored Zduring Z labor Z and Zdelivery.

ANS: Z C
Asking Zthe Z patient Z about Zher Z concerns Zhelps Z promote Z understanding Z and Zindividualizes Z patient Z care.

DIF: Z Cognitive Z Level: Z Application Z REF: Z Page Z 7
TOP: ZCross-Cultural ZCare ZKEY: ZNursing ZProcess ZStep:
ZImplementation ZMSC: ZNCLEX: Z Psychosocial ZIntegrity:

Z Psychological Z Adaptation



4. An Zurban Zarea Zhas Zbeen Zreported Zto Z have Z a Zhigh Z perinatal Z mortality Zrate. Z What Zinformation Z does Zthis
Z provide?

a. Maternal Zand Zinfant Zdeaths Z per Z 100,000 Z live Z births Zper Z year
b. Deaths Zof Zfetuses Zweighing Z more Zthan Z 500 Zg Zper Z10,000 Z births Z per Z year
c. Deaths Zof Zinfants Zup Zto Z1 Zyear Zof Zage Zper Z1000 Zlive Zbirths Zper Zyear
d. Fetal Zand Zneonatal Zdeaths Z per Z1000 Zlive Z births Zper Zyear

ANS: Z D
The Zperinatal Zmortality Zrate Zincludes Zfetal Zand Zneonatal Zdeaths Zper Z1000 Zlive Zbirths

per Zyear. ZDIF: ZCognitive ZLevel: ZComprehension ZREF: ZPage Z12
Z



NURSINGTB.COM

, INTRODUCTION ZTO ZMATERNITY ZAND ZPEDIATRIC ZNURSING Z8TH ZEDITION ZLEIFER ZTEST
ZBANK
4
Test Bank - Introduction to Maternity and Pediatric Nursing 8e (by Leifer)

OBJ: Z 9 ZTOP: ZThe Z Present-Child Z Care
KEY: ZNursing ZProcess Z Step: Z Implementation
MSC: Z NCLEX: Z Safe, Z Effective Z Care Z Environment: Z Coordinated Z Care

5. What Zis Zthe Zfocus Zof Zcurrent Zmaternity Zpractice?
a. Hospital Z births Zfor Zthe Z majority Zof Zwomen
b. The Ztraditional Z family Z unit
c. Separation Zof Zlabor Z rooms Z from Z delivery Z rooms
d. A Zquality Zfamily Zexperience Z for Zeach Zpatient

ANS: Z D
Current Zmaternity Z practice Zfocuses Z on Za Zhigh-quality Zfamily Z experience Zfor Zall Zfamilies, Z traditional Z or Z otherwise.

DIF: Z Cognitive Z Level: Z Comprehension Z REF: Z Page Z 6
TOP: ZThe ZPresent-Maternity ZCare ZKEY: ZNursing ZProcess ZStep:
ZN/A ZMSC: ZNCLEX: ZHealth ZPromotion Zand ZMaintenance



6. Who Zadvocated Zthe Zestablishment Z of Z the Z Childrens Z Bureau?
a. Lillian ZWald
b. Florence Z Nightingale
c. Florence Z Kelly
d. Clara ZBarton

ANS: Z A
Lillian ZWald Zis Zcredited Zwith Zsuggesting Zthe Z establishment Z of Z a Zfederal ZChildrens Z Bureau.

DIF: Z Cognitive Z Level: Z Knowledge Z REF: Z Page Z 4
TOP: ZThe ZPast ZKEY: ZNursing ZProcess ZStep: ZImplementation
MSC: Z NCLEX: ZHealth Z Promotion Z and Z Maintenance: Z Growth Z and Z Development
NURSINGTB.COM
7. What Zwas Zthe Zresult Zof Zresearch Z done Zin Zthe Z1930s Zby Zthe ZChildrens ZBureau?
a. Children Zwith Zheart Zproblems Zare Znow Zcared Zfor Zby Zpediatric Zcardiologists.
b. The ZChild ZAbuse Zand ZPrevention ZAct Zwas Z passed.
c. Hot Zlunch Zprograms Z were Z established Z in Z many Zschools.
d. Childrens Zasylums Z were Z founded.

ANS: Z C
School Zhot Zlunch Zprograms Zwere Zdeveloped Zas Za Zresult Zof Zresearch Zby Zthe ZChildrens ZBureau Zon Zthe
Zeffects Zof Zeconomic Zdepression Zon Zchildren.



DIF: ZCognitive ZLevel: ZKnowledge ZREF: ZPage
Z4 ZTOP: Z The Z Past Z KEY: Z Nursing Z Process

Z Step: Z N/A

MSC: Z NCLEX: Z Health Z Promotion Z and Z Maintenance: Z Coordinated Z Care

8. What Zgovernment Z program Z was Zimplemented Z to Z increase Z the Zeducational Z exposure Z of Zpreschool Z children?
a. WIC
b. Title Z XIX Z of Z Medicaid
c. The Z Childrens Z Charter
d. Head Z Start

ANS: Z D
Head ZStart Zprograms Z were Z established Zto Z increase Z educational Z exposure Z of Z preschool Z children.

DIF: Z Cognitive Z Level: Z Knowledge Z REF: Z Page Z 3
TOP: ZGovernment ZInfluences Zin ZMaternity Zand ZPediatric ZCare ZKEY: ZNursing ZProcess
ZStep: ZN/A ZMSC: ZNCLEX: ZHealth ZPromotion Zand ZMaintenance: ZGrowth Zand

ZDevelopment



9. What Zguidelines Zdefine Zmultidisciplinary Zpatient Zcare Zin Zterms Zof Zexpected Zoutcome Zand
Ztimeframe Zfrom Zdifferent Zareas Zof Zcare Zprovision?




NURSINGTB.COM

, INTRODUCTION ZTO ZMATERNITY ZAND ZPEDIATRIC ZNURSING Z8TH ZEDITION ZLEIFER ZTEST
ZBANK
5
Test Bank - Introduction to Maternity and Pediatric Nursing 8e (by Leifer)

a. Clinical Z pathways
b. Nursing Z outcome Z criteria
c. Standards Z of Z care
d. Nursing Z care Z plan

ANS: Z A
Clinical Zpathways, Zalso Zknown Zas Zcritical Zpathways Zor Zcare Zmaps, Zare Zcollaborative Zguidelines Zthat
Zdefine Zpatient Zcare Zacross Zdisciplines. ZExpected Zprogress Zwithin Za Zspecified Ztimeline Zis Zidentified.



DIF: Z Cognitive Z Level: Z Knowledge Z REF: Z Page Z 12
TOP: ZHealth ZCare ZDelivery ZSystems ZKEY: ZNursing ZProcess ZStep:
ZN/A ZMSC: ZNCLEX: ZSafe, ZEffective ZCare ZEnvironment:

ZCoordinated ZCare



10. A Znursing Zstudent Zhas Zreviewed Za Zhospitalized Zpediatric Zpatient Zchart, Zinterviewed Zher Zmother, Zand
Zcollected Zadmission Zdata. ZWhat Zis Zthe Znext Zstep Zthe Zstudent Zwill Ztake Zto Zdevelop Za Znursing Zcare

Zplan Zfor Zthis Zchild?

a. Identify Z measurable Zoutcomes Zwith Z a Ztimeline.
b. Choose Z specific Z nursing Z interventions Z for Z the Z child.
c. Determine Z appropriate Z nursing Z diagnoses.
d. State Znursing Zactions Zrelated Z to Zthe Zchilds Z medical Z diagnosis.

ANS: Z C
The Znurse Zuses Zassessment Zdata Zto Zselect Zappropriate Znursing Zdiagnoses Zfrom Zthe ZNANDA-I Zlist.
ZOutcomes Zand Zinterventions Zare Zthen Zdeveloped Zto Zaddress Zthe Zrelevant Znursing Zdiagnoses.



DIF: Z Cognitive Z Level: Z Application Z REF: Z Page Z 11
TOP: ZNursing ZProcess ZKEY: ZNursing ZProcess ZStep: ZNursing
ZDiagnosis ZMSC: ZNCLEX: ZSafe, ZEffective ZCare ZEnvironment:

ZCoordinated ZCare



11. A Znursing Zstudent Zon Zan Zobstetric Zrotation Zquestions Zthe Zfloor Znurse Zabout Zthe Zdefinition Zof Zthe
ZLVN/LPN Zscope Z of Z practice. Z What Z resource Z can Z the Z nurse
NsUuRggSIeN
stGtoT Bth. Ce OstM
ud e nt?
a. American Z Nurses Z Association
b. States Zboard Zof Znursing
c. Joint ZCommission
d. Association Zof Z Womens Z Health, Z Obstetric Z and ZNeonatal Z Nurses

ANS: Z B
The Zscope Zof Zpractice Zof Zthe Z LVN/LPN Zis Zpublished Z by Zthe Zstates Zboard Zof Znursing.

DIF: ZCognitive ZLevel: ZComprehension ZREF:
ZPage Z3 ZOBJ: Z18 ZTOP: ZCritical ZThinking

KEY: ZNursing ZProcess Z Step: Z Implementation
MSC: Z NCLEX: Z Safe, Z Effective Z Care Z Environment: Z Coordinated Z Care

12. What Zwas Z recommended Z by Z Karl ZCred Zin Z 1884?
a. All Zwomen Z should Z be Zdelivered Zin Za Zhospital Z setting.
b. Chemical Zmeans Zshould Z be Zused Zto Zcombat Zinfection.
c. Podalic Zversion Zshould Zbe Zdone Zon Zall Zfetuses.
d. Silver Znitrate Zshould Zbe Zplaced Zin Zthe Zeyes Zof Znewborns.

ANS: Z D
In Z1884 ZKarl ZCred Zrecommended Zthe Zuse Zof Z2% Zsilver Znitrate Zin Zthe Zeyes Zof Znewborns Zto Zreduce Zthe
Zincidence Zof Zblindness.



DIF: Z Cognitive Z Level: Z Knowledge Z REF: Z Page Z 2
TOP: ZUse Zof ZSilver ZNitrate Z KEY: ZNursing Z Process Z Step: Z N/A
MSC: Z NCLEX: ZHealth Z Promotion Z and Z Maintenance: Z Prevention Z and ZEarly Z Detection Z of Z Disease

13. What Zis Zthe Z purpose Zof Zthe Z White ZHouse ZConference Z on ZChildren Z and ZYouth?
a. Set Zcriteria Zfor Znormal Z growth Zpatterns.


NURSINGTB.COM

Gekoppeld boek
 image
Uitgever: 2018 ISBN: 9780323550666 Druk: Onbekend

Documentinformatie

Geüpload op
9 januari 2025
Aantal pagina's
405
Geschreven in
2024/2025
Type
Tentamen (uitwerkingen)
Bevat
Vragen en antwoorden
$16.59

Verkeerd document? Gratis ruilen Binnen 14 dagen na aankoop en voor het downloaden kun je een ander document kiezen. Je kunt het bedrag gewoon opnieuw besteden.
Geschreven door studenten die geslaagd zijn
Direct beschikbaar na je betaling
Online lezen of als PDF

Seller avatar
De reputatie van een verkoper is gebaseerd op het aantal documenten dat iemand tegen betaling verkocht heeft en de beoordelingen die voor die items ontvangen zijn. Er zijn drie niveau’s te onderscheiden: brons, zilver en goud. Hoe beter de reputatie, hoe meer de kwaliteit van zijn of haar werk te vertrouwen is.
examgenerater
4.0
(273)
Verkocht
134
Volgers
59
Items
1644
Laatst verkocht
11 uur geleden



Waarom studenten kiezen voor Stuvia

Gemaakt door medestudenten, geverifieerd door reviews

Kwaliteit die je kunt vertrouwen: geschreven door studenten die slaagden en beoordeeld door anderen die dit document gebruikten.

Niet tevreden? Kies een ander document

Geen zorgen! Je kunt voor hetzelfde geld direct een ander document kiezen dat beter past bij wat je zoekt.

Betaal zoals je wilt, start meteen met leren

Geen abonnement, geen verplichtingen. Betaal zoals je gewend bent via iDeal of creditcard en download je PDF-document meteen.

Student with book image

“Gekocht, gedownload en geslaagd. Zo makkelijk kan het dus zijn.”

Alisha Student

Bezig met je bronvermelding?

Maak nauwkeurige citaten in APA, MLA en Harvard met onze gratis bronnengenerator.

Bezig met je bronvermelding?

Veelgestelde vragen