Geschreven door studenten die geslaagd zijn Direct beschikbaar na je betaling Online lezen of als PDF Verkeerd document? Gratis ruilen 4,6 TrustPilot
logo-home
Document preview thumbnail
Voorbeeld 4 van de 154 pagina's
Tentamen (uitwerkingen)

Complete Test Bank Radiographic Imaging And Exposure 5th Edition Fauber Questions & Answers Withrationales (Chapter 1-10) All Chapters Available 2025}A+ Guranteed

Document preview thumbnail
Voorbeeld 4 van de 154 pagina's

Complete Test Bank Radiographic Imaging And Exposure 5th Edition Fauber Questions & Answers Withrationales (Chapter 1-10) All Chapters Available 2025}A+ Guranteed Radiographic Imaging And Exposure 5th Edition Fauber Test Bank Chapter 01: Radiation And Its Discovery Fauber: Radiographic Imaging And Exposure, 5th Edition Multiple Choice 1. When Were X-Rays Discovered? a. October 8, 1985 b. November 8, 1895 c. January 23, 1896 d. August 15, 1902 Ans: B X-Rays Were Discovered By Wilhelm Conrad Roentgen On November 8, 1895. Ref: P.1 2. What Type Of Tube Was Roentgen Working With In His Lab When X-Rays Were Discovered? a. Crookes Tube b. Fluorescent Tube c. High-Vacuum Tube d. Wurzburg Tube Ans: A Roentgen Was Working With A Low-Vacuum Tube Known As A Crookes Tube. Ref: P.2 3. Which Of The Following Terms Could Be Defined As The Instantaneous Production Of Light Only During An Interaction Between A Type Of Energy And Some Element Or Compound? a. Phosphorescence b. Afterglow c. Glowing d. Fluorescence Ans: D Fluorescence Is The Instantaneous Emission Of Light From A Material Due To The Interaction With Some Type Of Energy.

Voorbeeld van de inhoud

Complete Test Bank Radiographic Imaging And
Exposure 5th Edition Fauber Questions & Answers
Withrationales (Chapter 1-10)|All Chapters Available|
2025}A+ Guranteed




Radiographic Imaging And Exposure 5th Edition Fauber
Test Bank
Chapter 01: Radiation And Its Discovery
Fauber: Radiographic Imaging And Exposure, 5th Edition
Multiple Choice

1. When Were X-Rays Discovered?
a. October 8, 1985
b. November 8, 1895
c. January 23, 1896
d. August 15, 1902

, Ans: B
X-Rays Were Discovered By Wilhelm Conrad Roentgen On November 8, 1895.

Ref: P.1

2. What Type Of Tube Was Roentgen Working With In His Lab When X-Rays Were Discovered?
a. Crookes Tube
b. Fluorescent Tube
c. High-Vacuum Tube
d. Wurzburg Tube
Ans: A
Roentgen Was Working With A Low-Vacuum Tube Known As A Crookes Tube.

Ref: P.2

3. Which Of The Following Terms Could Be Defined As The Instantaneous Production Of
Light Only During An Interaction Between A Type Of Energy And Some Element Or
Compound?
a. Phosphorescence
b. Afterglow
c. Glowing
d. Fluorescence
Ans: D
Fluorescence Is The Instantaneous Emission Of Light From A Material Due To The Interaction
With Some Type Of Energy.

Ref: P.2

4. Barium Platinocyanide Was The:
a. Type Of Dark Paper Roentgen Used To Darken His Laboratory.
b. Material Roentgen Used To Produce The First Radiograph Of His Wife’s Hand.
c. Metal Used To Produce The Low-Vacuum Tube.
d. Fluorescent Material That Glowed When The Tube Was Energized.
Ans: D
A Piece Of Paper Coated With Barium Platinocyanide Glowed Each Time Roentgen Energized
His Tube.

Ref: P.2

,5. The First Radiograph Produced By Roentgen, Of His Wife’s Hand, Required An Exposure Time
Of:
a. 15 S.
b. 150 S.
c. 15 Min.
d. 150 Min.
ANS: C
It Took A 15-Min Exposure Time To Produce The First Radiograph.

Ref: P.3

6. The Letter X In X-Ray Is The Symbol For:
a. Electricity.
b. The Unknown.
c. Penetrating.
d. Discovery.
ANS: B
The Letter X Represents The Mathematical Symbol Of The Unknown.

Ref: P.3

7. The First Nobel Prize For Physics Was Received In 1901 By:
a. Marie Curie.
b. William Crookes.
c. Wilhelm Roentgen.
d. Albert Einstein.

ANS: C
Wilhelm Roentgen Received The First Nobel Prize For Physics In 1901.

Ref: P.4

8. X-Rays Were At One Time Called:
a. Becquerel Rays.
b. Roentgen Rays.
c. Z-Rays.
d. None Of The Above.
ANS: B
X-Rays Were At One Time Called Roentgen Rays.

Ref: P.4

9. Erythema, An Early Sign Of Biologic Damage Due To X-Ray Exposure, Is:
a. Reddening Of The Skin.
b. A Malignant Tumor.
c. A Chromosomal Change.
d. One Of The Most Serious Effects Of X-Ray Exposure.

ANS: A

, Erythema Is Reddening And Burning Of The Skin, An Early And Less Serious Effect Of
Exposure To Large Doses Of X-Radiation.

Ref: P.5

10. X-Rays Have Which Of The Following Properties?
a. Electrical
b. Magnetic
c. Chemical
d. A And B
e. A And C
Ans: D
X-Rays, A Type Of Electromagnetic Radiation, Have Both Electrical And Magnetic Properties.

Ref: P.5

11. The Distance Between Two Successive Crests Of A Sine Wave Is Known As:
a. An Angstrom.
b. Frequency.
c. The Greek Letter Nu.
d. Wavelength
Ans: D
The Distance Between Two Successive Crests Or Troughs Of A Sine Wave Is The Measure Of
Its Wavelength.

Ref: P.6

12. X-Rays Used In Radiography Have Wavelengths That Are Measured In:
a. Angstroms.
b. Millimeters.
c. Centimeters.
d. Hertz.
Ans: A
X-Rays In The Range Used In Radiography Have Wavelengths That Are So Short That They
Are Measured In Angstroms.

Ref: P.6

13. The Frequency Of A Wave Is The Number Of Waves Passing A Given Point Per Given Unit
Of Time. Frequency Is Measured In:
a. Angstroms.
b. Hertz.
c. Inches.
d. Ev.
Ans: B
The Unit Of Frequency Is Hertz. The Frequency Of X-Rays In The Radiography Range
Varies From About 3  1019 To 3  1018 Hz.

Documentinformatie

Geüpload op
13 december 2024
Aantal pagina's
154
Geschreven in
2024/2025
Type
Tentamen (uitwerkingen)
Bevat
Vragen en antwoorden
$18.49

Verkeerd document? Gratis ruilen Binnen 14 dagen na aankoop en voor het downloaden kun je een ander document kiezen. Je kunt het bedrag gewoon opnieuw besteden.
Geschreven door studenten die geslaagd zijn
Direct beschikbaar na je betaling
Online lezen of als PDF

Seller avatar
De reputatie van een verkoper is gebaseerd op het aantal documenten dat iemand tegen betaling verkocht heeft en de beoordelingen die voor die items ontvangen zijn. Er zijn drie niveau’s te onderscheiden: brons, zilver en goud. Hoe beter de reputatie, hoe meer de kwaliteit van zijn of haar werk te vertrouwen is.
TUTORNELSON
2.9
(33)
Verkocht
218
Volgers
64
Items
1237
Laatst verkocht
3 weken geleden



Waarom studenten kiezen voor Stuvia

Gemaakt door medestudenten, geverifieerd door reviews

Kwaliteit die je kunt vertrouwen: geschreven door studenten die slaagden en beoordeeld door anderen die dit document gebruikten.

Niet tevreden? Kies een ander document

Geen zorgen! Je kunt voor hetzelfde geld direct een ander document kiezen dat beter past bij wat je zoekt.

Betaal zoals je wilt, start meteen met leren

Geen abonnement, geen verplichtingen. Betaal zoals je gewend bent via iDeal of creditcard en download je PDF-document meteen.

Student with book image

“Gekocht, gedownload en geslaagd. Zo makkelijk kan het dus zijn.”

Alisha Student

Bezig met je bronvermelding?

Maak nauwkeurige citaten in APA, MLA en Harvard met onze gratis bronnengenerator.

Bezig met je bronvermelding?

Veelgestelde vragen