Geschreven door studenten die geslaagd zijn Direct beschikbaar na je betaling Online lezen of als PDF Verkeerd document? Gratis ruilen 4,6 TrustPilot
logo-home
Document preview thumbnail
Voorbeeld 4 van de 86 pagina's
Tentamen (uitwerkingen)

Test Bank for Organic Chemistry Mechanistic Patterns 1st Edition by Ghis William Ogilvie, Nathan Ackroyd, Scott Browning,

Document preview thumbnail
Voorbeeld 4 van de 86 pagina's

Test Bank forTest Bank for Organic Chemistry Mechanistic Patterns 1st Edition by Ghis William Ogilvie, Nathan Ackroyd, Scott Browning by Ghis William Ogilvie, Nathan Ackroyd, Scott Browning

Voorbeeld van de inhoud

DOWNLOAD THE Test Bank for Organic Chemistry 3rd Edition Klein
V V V V V V V V V




Klein,VOrganicVChemistryV3eV
ChapterV2

1. WhatVisVtheVmolecularVformulaVforVtheVfollowingVcompound?




A. C2H6O
B. C4H6O
C. C4H10O
D. C2H4O
E. NoneVofVthese

Answer:VC
LearningVObjective:V2.1VConvertVmolecularVrepresentationsVfromVoneVdrawingVstyleVtoVan
other,VincludingVLewisVstructures,VpartiallyVcondensedVstructures,VcondensedVstructures,V
andVmolecularVformulas
Difficulty:VEasy


2. WhichVofVtheVfollowingVcompoundsVhaveVaVmolecularVformulaVofVC2H6O?




A. I
B. II
C. III
D. IV
E. BothVIVandVIII

Answer:VE
LearningVObjective:V2.1VConvertVmolecularVrepresentationsVfromVoneVdrawingVstyleVtoVan
other,VincludingVLewisVstructures,VpartiallyVcondensedVstructures,VcondensedVstructures,V
andVmolecularVformulas
Difficulty:VEasy


3. WhichV ofV theV followingV isV theV correctV condensedV structureV forV theV followingVcompo
und?




mynursytest.store

,DOWNLOAD THE Test Bank for Organic Chemistry 3rd Edition Klein
V V V V V V V V V




A. CH3CHCH3CH2OH
B. CH3CH2CH2OH
C. (CH3)2CHCH2OH
D. CH3CH2CH2OCH3
E. CH3CH3CHCH2OH

Answer:VC
LearningVObjective:V2.1VConvertVmolecularVrepresentationsVfromVoneVdrawingVstyleVtoVan
other,VincludingVLewisVstructures,VpartiallyVcondensedVstructures,VcondensedVstructures,V
andVmolecularVformulas
Difficulty:VEasy


4. WhichV ofV theV followingV isV theV correctV condensedV structureV forV theV followingVcompo
und?




A. CH3CHOHCH2CHClCH3
B. CH3CHOH(CH2)2CHClCH3
C. (CH3)2CHOHCH2CH2Cl
D. HOCH3CHCH2CH2CH3CHCl
E. CH3C2H4CH3OHCl

Answer:VB
LearningVObjective:V2.1VConvertVmolecularVrepresentationsVfromVoneVdrawingVstyleVtoVan
other,VincludingVLewisVstructures,VpartiallyVcondensedVstructures,VcondensedVstructures,V
andVmolecularVformulas
Difficulty:VEasy


5. WhichV ofV theV followingV isV theV correctV condensedV structureV forV theV followingVcompo
und?




mynursytest.store

,DOWNLOAD THE Test Bank for Organic Chemistry 3rd Edition Klein
V V V V V V V V V




A. CH2=CH(CH2)3C(CH3)3
B. CH(CH2)4C(CH3)3
C. (CH3)2CH(CH2)V4CH3
D. CH2CH(CH2)3C(CH3)3
E. (CH)3(CH2)3C(CH3)3

Answer:VA
LearningVObjective:V2.1VConvertVmolecularVrepresentationsVfromVoneVdrawingVstyleVtoVan
other,VincludingVLewisVstructures,VpartiallyVcondensedVstructures,VcondensedVstructures,V
andVmolecularVformulas
Difficulty:V Medium


6. WhichV ofV theV followingV isV theV correctV condensedV structureV forV theV followingVcompo
und?




A. CH3C2(CH2)3C(CH3)3
B. CH3CC(CH2)3C(CH3)2CH3
C. (CH3)3C2(CH2)3CH3
D. CH3C≡C(CH2)3C(CH3)3
E. CH3CC(CH2)3C(CH3)3

Answer:VD
LearningVObjective:V2.1VConvertVmolecularVrepresentationsVfromVoneVdrawingVstyleVtoVan
other,VincludingVLewisVstructures,VpartiallyVcondensedVstructures,VcondensedVstructures,V
andVmolecularVformulas
Difficulty:V Medium




mynursytest.store

, DOWNLOAD THE Test Bank for Organic Chemistry 3rd Edition Klein
V V V V V V V V V




7. WhichV ofV theV followingV isV theV correctV condensedV structureV forV theV followingVcompo
und?




A. CH3C(CH3)2(CH2)2(CH)BrC(CH3)2
B. CH3CH3CH3C(CH2)2C(CH3)2CHBr
C. (CH3)3C(CH2)3BrCHCH3CH3
D. CH3CH3CH3C(CH2)2CHBrCHCH3CH3
E. (CH3)3C(CH2)2CHBrCH(CH3)2

Answer:VE
LearningVObjective:V2.1VConvertVmolecularVrepresentationsVfromVoneVdrawingVstyleVtoVan
other,VincludingVLewisVstructures,VpartiallyVcondensedVstructures,VcondensedVstructures,V
andVmolecularVformulas
Difficulty:V Medium


8. ProvideVtheVcorrectVcondensedVstructureVforVtheVfollowingVcompound.




Answer:V (CH3)3C(CH2)2OCH(CH2CH3)2
LearningVObjective:V2.1VConvertVmolecularVrepresentationsVfromVoneVdrawingVstyleVtoVan
other,VincludingVLewisVstructures,VpartiallyVcondensedVstructures,VcondensedVstructures,V
andVmolecularVformulas
Difficulty:VHard


9. ProvideVtheVcorrectVcondensedVstructureVforVtheVfollowingVcompound.




mynursytest.store

Gekoppeld boek
 image
Joel Karty Organic Chemistry
Uitgever: Onbekend ISBN: 9780393663549 Druk: Onbekend

Documentinformatie

Geüpload op
9 december 2024
Aantal pagina's
86
Geschreven in
2024/2025
Type
Tentamen (uitwerkingen)
Bevat
Vragen en antwoorden
$18.49

Verkeerd document? Gratis ruilen Binnen 14 dagen na aankoop en voor het downloaden kun je een ander document kiezen. Je kunt het bedrag gewoon opnieuw besteden.
Geschreven door studenten die geslaagd zijn
Direct beschikbaar na je betaling
Online lezen of als PDF

Seller avatar
De reputatie van een verkoper is gebaseerd op het aantal documenten dat iemand tegen betaling verkocht heeft en de beoordelingen die voor die items ontvangen zijn. Er zijn drie niveau’s te onderscheiden: brons, zilver en goud. Hoe beter de reputatie, hoe meer de kwaliteit van zijn of haar werk te vertrouwen is.
TESTBANKPRO
4.5
(234)
Verkocht
3
Volgers
0
Items
201
Laatst verkocht
1 jaar geleden



Waarom studenten kiezen voor Stuvia

Gemaakt door medestudenten, geverifieerd door reviews

Kwaliteit die je kunt vertrouwen: geschreven door studenten die slaagden en beoordeeld door anderen die dit document gebruikten.

Niet tevreden? Kies een ander document

Geen zorgen! Je kunt voor hetzelfde geld direct een ander document kiezen dat beter past bij wat je zoekt.

Betaal zoals je wilt, start meteen met leren

Geen abonnement, geen verplichtingen. Betaal zoals je gewend bent via iDeal of creditcard en download je PDF-document meteen.

Student with book image

“Gekocht, gedownload en geslaagd. Zo makkelijk kan het dus zijn.”

Alisha Student

Bezig met je bronvermelding?

Maak nauwkeurige citaten in APA, MLA en Harvard met onze gratis bronnengenerator.

Bezig met je bronvermelding?

Veelgestelde vragen