Geschreven door studenten die geslaagd zijn Direct beschikbaar na je betaling Online lezen of als PDF Verkeerd document? Gratis ruilen 4,6 TrustPilot
logo-home
Document preview thumbnail
Voorbeeld 4 van de 141 pagina's
Tentamen (uitwerkingen)

Contemporary nursing issues trends management test bank 8th edition 100 verified correct,

Document preview thumbnail
Voorbeeld 4 van de 141 pagina's

Contemporary nursing issues trends management test bank 8th edition 100 verified correct

Voorbeeld van de inhoud

,Chapter 01: The Evolution of Professional Nursing
x x x x x x

Cherry and Jacob: Contemporary Nursing: Issues, Trends, and Management, 8th
x x x x x x x x x x

Edition


MULTIPLExCHOICE

1. WhatxaccomplishmentxisxClaraxBartonxbestxknownxfor?
a. Becomingxthexfirstxblackxpublicxhealthxnurse
b. EstablishingxthexHenryxStreetxSettlement
c. FoundingxthexAmericanxRedxCross
d. Publicizingxthexinadequaciesxofxhospital-basedxnursingxschools
ANS:x C
ThexAmericanxRedxCrossxwasxfoundedxbyxClaraxBartonxinx1882,xtoxbexofxassistancexinxeffortsxt
oxprovidexsuppliesxtoxthexbattlefieldsxandxhospitals.xBartonxalsoxsetsxupxaxpostwarxservicextoxfin
dxmissingxsoldiers.

DIF: Knowledge

2. Studentsxarexassignedxtoxwritextoxtheirxstatexleadersxaboutxanxissuexaffectingxtheirxcommunity.x
Onexstudentxwritesxaboutxthexneedxamongxruralxcommunityxforxgreaterxaccessxtoxacutexcarexser
vices.xWhichxpiecexofxlegislationxshouldxthexstudentxusexasxaxreference?
a. SocialxSecurityxAct
b. Hill-BurtonxAct
c. Sheppard-TownerxAct
d. U.S.xCivilxServicexAct
NURSINGKING.COM
ANS:x B
ThexpurposexofxthexHill-
BurtonxActxwasxtoxprovidexfundingxtoxconstructxhospitalsxandxtoxhelpxstatesxinxplanxforxotherxhe
althxcarexfacilitiesxinxaccordancexwithxthexneedsxofxcommunities.

DIF: Knowledge

3. ThexpracticexofxpublicxhealthxnursingxandxthexHenryxStreetxSettlementxarexcreditedxto
a. MaryxBreckenridge.
b. MaryxSeacole.
c. ClaraxBarton.
d. LillianxWald.
ANS:x D
LillianxWald,xaxpioneerxinxpublicxhealthxnursing,xisxbestxknownxforxthexdevelopmentxandxe
stablishmentxofxthexHenryxStreetxSettlement.

DIF: Knowledge

4. Occupationalxhealthxnursingxfeaturesxbeliefsxsimilarxtoxthosexofxwhichxearlyxnursingxpioneer?
a. LillianxWald
b. FlorencexNightingale
c. ClaraxBarton
d. MaryxSeacole

, ANS:x A
LillianxWaldxwasxaxpioneerxinxpublicxhealthxnursing,xandxisxbestxknownxforxthexdevelopmentxa
ndxestablishmentxofxthexfirstxviablexpracticexforxpublicxhealthxnurses.

DIF: Comprehension

5. Whatxhistoricalxeventxfirstxledxtoxthexrecognitionxofxthexcontributionxofxblacksxtoxnursing?
a. FlorencexNightingale’sxacceptancexofxblackxnursesxintoxthexfirstxnursingxschool
b. ThexcontributionsxofxblackxnursesxatxthexPennsylvaniaxHospital,xthexfirstxhospitalxinx
America
c. MaryxWilliamsxandxFrancesxRosexarexlistedxasxnursesxinxthexCityxofxBaltimorex
Directory.
d. Thexworkxdonexbyxwivesxofxwealthyxblackxnoblesxwhoxcarriedxfoodxandxmedicinexf
romxhousextoxhousexduringxthexMiddlexAges
ANS:x C
1840—
Twoxblackxwomen,xMaryxWilliamsxandxFrancesxRose,xwhoxfoundedxNursingxSistersxofxthexHoly
xCross,xarexlistedxasxnursesxinxthexCityxofxBaltimorexDirectory.




DIF: Comprehension

6. WorldxWarxIxcontributedx toxthexadvancementxofxhealthxcarexby
a. increasingxthexnumberxofxprivatexcarexhospitalsxandxdecreasingxthexrolexofxpublicxh
ealthxservices.
b. employingxaxlargexnumberxofxciviliansxtoxprovidexcarextoxreturningxsoldiersxthroughxt
hexRedxCross.
c. introducingxspecialistsxinxnursingxsuchxasxnursexanesthetists.
d. increasingxthexnumberxofxN coUmRmSuInN
ityGK
heIalNthGn.uC
rsO
esM.
ANS:x C
WorldxWarxIxofferedxnursesxaxchancextoxenterxnewxfieldsxofxspecialization,xasxisxseenxinxthexe
xamplexofxnursexanesthetists,xwhoxbecamexpartxofxsurgicalxteamsxatxthexfrontxlines.

DIF: Comprehension

7. WhatxwasxanxoriginalxpurposexofxthexSocialxSecurityxActxofx1935?
a. Increasexresearchxthatxfocusedxonxminorityxgroups
b. Providexmedicalxcarexforxchemicallyximpairedxpersons
c. Ensurexhealthxcarexforxolderxadultsxthroughxaxnationalxinsurancexsystem
d. Decreasexthexpublic’sxfinancialxburdenxbyxlimitingxservicesxofferedxbyxlocalxhealthxd
epartments
ANS:x C
Byxprovidingxhealthxinsurancexforxolderxadults,xthexSocialxSecurityxActxofx1935xsetxthexprece
dentxforxthexpassagexofxthexMedicarexandxMedicaidxActsxthatxfollowedxinx1965,xbutxthexactxals
oxprovidedxmaternalxandxchildxwelfarexservices,xrehabilitationxforxthexmentallyxandxphysicall
yxchallenged,xmedicalxcarexforxblindxindividualsxandxcrippledxchildren,xandxunemploymentxb
enefits.

DIF: Comprehension

, 8. Axclientxasksxthexnurse,x“CanxyouxexplainxthexamendmentxtoxthexSocialxSecurityxActxcalledxT
itlexXVIIIxtoxme?”xThexnursexdemonstratesxanxunderstandingxofxthisxlegislationxwhenxprovi
dingxwhatxresponse?
a. Itxledxtoxmanyxhospitalxclosings,xalongxwithxaxdecreasexinxacutexcarexhospital–
basedxnursingxcare.
b. Itxprovidedxmedicalxinsurancextoxthosex youngerxadultsxorxchildrenxwhoxwerexnotxe
ligiblexforxprivatexinsurancexbecausexofxcatastrophicxillnessesxsuchxasxcancer.
c. Itxprovidedxpreventivexcarexforxwomen,xinfants,xandxchildren.
d. Itxensuredxthatxindividualsxwithxend-stagexrenalxdiseasexhadxhealthxcarexinsurance.
ANS:x D
ThexMedicarexprogramxprovidesxhospitalxinsurance,xPartxA,xandxmedicalxinsurance,xPartxB,xtoxa
llxpeoplexagedx65xandxolderxwhoxarexeligiblextoxreceivexSocialxSecurityxbenefits;xpeoplexwithxtot
al,xpermanentxdisabilities;xandxpeoplexwithxend-stagexrenalxdisease.

DIF:x Comprehension

9. Axcomparisonxofxnursingxinxthex1980sxtoxnursingxinxthex1990sxrevealsxwhatxfactorxthatxc
ontributesxtoxhealthxcarexasxwexknowxitxtoday?
a. Inxthex1990sxnursingxexperiencedxaxsignificantxreductionxoccurredxinxpreventablex
diseasesxcausedxbyxunsafe/unhealthyxlifestyles.
b. Tuberculosisxwasxthexprimaryxconcernxforxnursingxinxthex1980s,xwhereasxthexAIDSxe
pidemicxemergedxandxwasxitsxfocusxduringxthex1990s.
c. Axdecreasexinxambulatoryxservicesxinxthex1980sxpromptedxanxincreasexinxpublicxh
ealthxnursesxinxthex1990s.
d. Thexdemandxforxadvancedxpracticexnursesxincreasedxinxthex1980sxandxthex1990sxb
ecausexofxthexeconomyxaN ndUR
coSnI
ceNrnGaKbI
ouNtGth.eChOeaMlthxofxthexnation.
ANS:x D
Thexnumbersxofxadvancedxnursexpractitionersxincreasedxasxevidencexofxtheirxcost-
effectivenessxasxprovidersxofxprimaryxandxpreventivexhealthxcarexbecamexestablished.

DIF:x Comprehension

10. Whichxstatementxaccuratelyxdescribesxthexhistoricalxperspectivexofxnursingxpractice?
a. Nursingxhasxexistedxtoxmeetxthexneedsxofxpopulations,xindividuals,xandxaggregatesxb
yxprovidingxcarexthatxisxdeterminedxbyxthexneedsxandxbeliefsxofxsocietyxinxdifferentxhi
storicalxcontexts.
b. Asxmenxbeganxtoxbecomexinterestedxinxnursing,xitxchangedxintoxaxrespectedxp
rofessionxbasedxonxscientificxfactxratherxthanxsuperstition.
c. Nursingxhasxhistoricallyxacceptedxindividualsxfromxallxsocialxandxethnicx
backgrounds.
d. ThexUnitedxStatesxhasxledxthexwayxthroughoutxhistoryxtoxadvancexnursingxandxh
ealthxcarexbyxprovidingxthexfirstxhospitalxandxmedicalxschool.
ANS:x A
Nursingxhasxexistedxsincexbiblicalxtimesxtoxaddressxneedsxrangingxfromxcontagiousxdiseasesxinxe
arlyxtimesxtoxhealthxpreventionxinxthexpresentxtime,xwithxcarexbasedxonxhealthxneedsxandxbeliefsx
ofxthextime.

DIF:x Comprehension

Gekoppeld boek
 image
Barbara Cherry, Susan R. Jacob Contemporary Nursing
Uitgever: 2011 ISBN: 9780323069533 Druk: Onbekend

Documentinformatie

Geüpload op
8 december 2024
Aantal pagina's
141
Geschreven in
2024/2025
Type
Tentamen (uitwerkingen)
Bevat
Vragen en antwoorden
$18.49

Verkeerd document? Gratis ruilen Binnen 14 dagen na aankoop en voor het downloaden kun je een ander document kiezen. Je kunt het bedrag gewoon opnieuw besteden.
Geschreven door studenten die geslaagd zijn
Direct beschikbaar na je betaling
Online lezen of als PDF

Seller avatar
De reputatie van een verkoper is gebaseerd op het aantal documenten dat iemand tegen betaling verkocht heeft en de beoordelingen die voor die items ontvangen zijn. Er zijn drie niveau’s te onderscheiden: brons, zilver en goud. Hoe beter de reputatie, hoe meer de kwaliteit van zijn of haar werk te vertrouwen is.
TESTBANKPRO
4.5
(234)
Verkocht
3
Volgers
0
Items
201
Laatst verkocht
1 jaar geleden


Reviews van geverifieerde kopers




Waarom studenten kiezen voor Stuvia

Gemaakt door medestudenten, geverifieerd door reviews

Kwaliteit die je kunt vertrouwen: geschreven door studenten die slaagden en beoordeeld door anderen die dit document gebruikten.

Niet tevreden? Kies een ander document

Geen zorgen! Je kunt voor hetzelfde geld direct een ander document kiezen dat beter past bij wat je zoekt.

Betaal zoals je wilt, start meteen met leren

Geen abonnement, geen verplichtingen. Betaal zoals je gewend bent via iDeal of creditcard en download je PDF-document meteen.

Student with book image

“Gekocht, gedownload en geslaagd. Zo makkelijk kan het dus zijn.”

Alisha Student

Bezig met je bronvermelding?

Maak nauwkeurige citaten in APA, MLA en Harvard met onze gratis bronnengenerator.

Bezig met je bronvermelding?

Veelgestelde vragen