TestiBank
MULTIPLEiCHOICE
1. Whichiofitheifollowingiprofessionaliorganizationsibestisupportsicriticalicareinursingipractice?
a. AmericaniAssociationiofiCritical-CareiNurses
b. AmericaniHeartiAssociation
c. AmericaniNursesiAssociation
d. SocietyiofiCriticaliCareiMedicine
ANS:i A
TheiAmericaniAssociationiofiCritical-
CareiNursesiisitheispecialtyiorganizationithatisupportsiandirepresentsicriticalicareinurses.iThei
AmericaniHeartiAssociationisupportsicardiovasculariinitiatives.iTheiAmericaniNursesi
Associationisupportsiallinurses.iTheiSocietyiofiCriticaliCareiMedicineirepresentsithei
multiprofessionalicriticalicareiteamiunderitheidirectioniofianiintensivist.
DIF: CognitiveiLevel:iKnowledge REF:i p.i4
OBJ:iDiscussitheipurposesiandifunctionsiofitheiprofessionaliorganizationsithatisupporticriticali
careipractice. TOP:i NursingiProcessiStep:iN/A
MSC:i NCLEX:iSafeiandiEffectiveiCareiEnvironment
2. Ainurseihasibeeniworkingiasiaistaffinurseiinitheisurgicaliintensiveicareiunitifori2iyearsiandiisiint
erestediinicertification.iWhichicredentialiwouldibeimostiapplicableiforiheritoiseek?
a. ACNPC
b. CCNS
c. CCRN
d. PCCN
ANS:i C
TheiCCRNicertificationiisiappropriateiforinursesiinibedsideipracticeiwhoicareiforicriticallyi
illipatients.iTheiACNPCicertificationiisiforiacuteicareinurseipractitioners.iTheiCCNSi
certificationiisiforicriticalicareiclinicalinurseispecialists.iTheiPCCNicertificationiisiforistaffi
nursesiworkingiiniprogressiveicare,iintermediateicare,ioristep-downiunitisettings.
DIF: CognitiveiLevel:iApplication REF:i p.i5
OBJ:iii Explainicertificationioptionsiforicriticalicareinurses.
TOP:i NursingiProcessiStep:iN/Ai
MSC:i NCLEX:iSafeiandiEffectiveiCareiEnvironment
3. Theimainipurposeioficertificationiisito:
a. assureitheiconsumerithatiyouiwillinotimakeiaimistake.
b. prepareiforigraduateischool.
c. promoteimagnetistatusiforiyourifacility.
d. validateiknowledgeioficriticalicareinursing.
ANS:i D
, Certificationiassistsiinivalidatingiknowledgeiofitheifield,ipromotesiexcellenceiinitheiprofession,i
andihelpsinursesitoimaintainitheiriknowledgeioficriticalicareinursing.iCertificationihelpsitoiassur
eitheiconsumerithatitheinurseihasiaiminimumileveliofiknowledge;ihowever,iitidoesinotiensurei
thaticareiwillibeimistake-
free.iCertificationidoesinotiprepareioneiforigraduateischool;ihowever,iachievingicertificationi
demonstratesimotivationiforiachievementiandiprofessionalism.iMagnetifacilitiesiareiratedioni
theinumberioficertifiedinurses;ihowever,ithatiisinotitheipurposeioficertification.
DIF: CognitiveiLevel:iAnalysis REF:i pp.i4-5
OBJ:iii Explainicertificationioptionsiforicriticalicareinurses.
TOP:i NursingiProcessiStep:iN/Ai
MSC:i NCLEX:iSafeiandiEffectiveiCareiEnvironment
4. Theisynergyimodeliofipracticeifocusesion:
a. allowingiunrestrictedivisitingiforitheipatienti24ihoursieachiday.
b. holisticiandialternativeitherapies.
c. needsiofipatientsianditheirifamilies,iwhichidrivesinursingicompetency.
d. patients’ineedsiforienergyiandisupport.
ANS:i C
Theisynergyimodeliofipracticeistatesithatitheineedsiofipatientsiandifamiliesiinfluenceiandi
driveicompetenciesiofinurses.iNursingipracticeibasedionitheisynergyimodeliwouldi
involveitailoredivisitingitoimeetitheipatient’siandifamily’sineedsiandiapplicationiofi
alternativeitherapiesiifidesiredibyitheipatient,ibutithatiisinotitheiprimaryifocusiofithei model.
DIF: CognitiveiLevel:iApplication REF:i p.i5i|iFig.i1-3
OBJ:i Describeistandardsiofiprofessionalipracticeiforicriticalicareinursing.
TOP:i NursingiProcessiStep:iN/A MSC:i NCLEX:iSafeiandiEffectiveiCareiEnvironment
5. Theifamilyiofi youricriticallyiillipatientitellsiyouithatitheyihaveinotispokeniwithithei
physicianiinioveri24ihoursianditheyihaveisomeiquestionsithatitheyiwanticlarified.iDuringi
morningirounds,iyouiconveyithisiconcernitoitheiattendingiintensivistiandiarrangeiforiheritoi
meetiwithitheifamilyiati4:00iPMiinitheiconferenceiroom.iWhichicompetencyioficriticalicarei
nursingidoesithisirepresent?
a. Advocacyiandimoraliagencyiinisolvingiethicaliissues
b. Clinicalijudgmentiandiclinicalireasoningiskills
c. Collaborationiwithipatients,ifamilies,ianditeamimembers
d. Facilitationiofilearningiforipatients,ifamilies,ianditeamimembers
ANS:i C
Althoughioneimighticonsiderithatialliofitheseicompetenciesiareibeingiaddressed,I
communicationiandicollaborationiwithitheifamilyiandiphysicianibestiexemplifyitheicompetencyi
oficollaboration.
DIF: CognitiveiLevel:iAnalysis REF:i p.i9
OBJ:i Describeistandardsiofiprofessionalipracticeiforicriticalicareinursing.
TOP:i NursingiProcessiStep:iN/A MSC:i NCLEX:iSafeiandiEffectiveiCareiEnvironment
6. TheiAACNiStandardsiforiAcuteiandiCriticaliCareiNursingiPracticeiuseiwhatiframeworki
toiguideicriticalicareinursingipractice?
a. Evidence-basedipractice
b. Healthyiworkienvironment
, c. NationaliPatientiSafetyiGoals
d. Nursingiprocess
ANS:i D
TheiAACNiStandardsiforiAcuteiandiCriticaliCareiNursingiPracticeidelineateitheinursingi
processiasiapplieditoicriticallyiillipatients:icollectidata,idetermineidiagnoses,iidentifyi
expectedioutcomes,idevelopiaiplanioficare,iimplementiinterventions,iandievaluateicare.iAACNi
promotesiaihealthyiworkienvironment,ibutithisiisinotiincludediinitheiStandards.iTheiJointiCom
missionihasiestablishediNationaliPatientiSafetyiGoals,ibutitheseiareinotitheiAACNiStandards.
DIF: CognitiveiLevel:iAnalysis REF:i p.i5i|iBoxi1-2
OBJ:i Describeistandardsiofiprofessionalipracticeiforicriticalicareinursing.
TOP:i NursingiProcessiStep:iN/A MSC:i NCLEX:iSafeiandiEffectiveiCareiEnvironment
7. Theichargeinurseiisiresponsibleiforimakingitheipatientiassignmentsionitheicriticalicareiunit.iSh
eiassignsitheiexperienced,icertifiedinurseitoicareiforitheiacutelyiillipatientiwithisepsisiwhoialsoi
requiresicontinuousirenalireplacementitherapyiandimechanicaliventilation.iSheiassignsitheinur
seiwithilessithani1iyeariofiexperienceitoitwoipatientsiwhoiareimoreistable.iThisiassignmentirefl
ectsiimplementationiofithe:
a. crewiresourceimanagementimodel
b. NationaliPatientiSafetyiGoals
c. QualityiandiSafetyiEducationiforiNursesi(QSEN)imodel
d. synergyimodeliofipractice
ANS:i D
Thisiassignmentidemonstratesinursingicareitoimeetitheineedsiofitheipatient.iTheisynergyimode
linotesithatitheinurseicompetenciesiareimatcheditoitheipatienticharacteristics.iCrewiresourceim
anagementiconceptsirelateditoiteamitraining,iNationaliPatientiSafetyiGoalsiareispecifiedibyiTh
eiJointiCommissionitoipromoteisafeicareibutidoinotiincorporateitheisynergyimodel.iTheiQualit
yiandiSafetyiEducationiforiNursesiinitiativeiinvolvesitargetedieducationitoiundergraduateiandig
raduateinursingistudentsitoilearniqualityiandisafetyiconcepts.
DIF: CognitiveiLevel:iAnalysis REF:i p.i5i|iFig.i1-3
OBJ:i Describeistandardsiofiprofessionalipracticeiforicriticalicareinursing.
TOP:i NursingiProcessiStep:iN/A MSC:i NCLEX:iSafeiandiEffectiveiCareiEnvironment
8. TheivisioniofitheiAmericaniAssociationiofiCritical-
CareiNursesiisiaihealthcareisystemidriveniby:
a. aihealthyiworkienvironment.
b. careifromiaimultiprofessionaliteamiunderitheidirectioniofiaicriticalicareiphysician.
c. theineedsioficriticallyiillipatientsiandifamilies.
d. respectful,ihealing,iandihumaneienvironments.
ANS:i C
TheiAACNivisioniisiaihealthcareisystemidrivenibyitheineedsioficriticallyiillipatientsiandifa
miliesiwhereicriticalicareinursesimakeitheirioptimumicontributions.iAACNipromotesiiniti
ativesitoisupportiaihealthyiworkienvironmentiasiwelliasirespectfuliandihealingienvironme
nts,ibutithatiisinotitheiorganization’sivision.iTheiSCCMipromotesicareifromiaimultiprofess
ionaliteamiunderitheidirectioniofiaicriticalicareiphysician.
DIF: CognitiveiLevel:iKnowledge REF:i p.i4
, OBJ:iDiscussitheipurposesiandifunctionsiofitheiprofessionaliorganizationsithatisupporticriticalicareipr
actice. TOP:i NursingiProcessiStep:iN/A
MSC:i NCLEX:iSafeiandiEffectiveiCareiEnvironment
9. Theimostiimportantioutcomeiofieffectiveicommunicationiisito:
a. demonstrateicaringipracticesitoifamilyimembers.
b. ensureithatipatientiteachingiisidone.
c. meetitheidiversityineedsiofipatients.
d. reduceipatientierrors.
ANS:i D
Manyierrorsiareidirectlyiattributeditoifaultyicommunication.iEffectiveicommunicationihasibee
niidentifiediasianiessentialistrategyitoireduceipatientierrorsiandiresolveiissuesirelateditoipatienti
careidelivery.iCommunicationimayidemonstrateicaringipractices,ibeiusediforipatient/familyite
aching,iandiaddressidiversityineeds;ihowever,itheimainioutcomeiofieffectiveicommunicationiisi
patientisafety.
DIF: CognitiveiLevel:iKnowledge REF:i pp.i8-9
OBJ:i Describeiqualityiandisafetyiinitiativesirelateditoicriticalicareinursing.
TOP:i NursingiProcessiStep:iN/A MSC:i NCLEX:iSafeiandiEffectiveiCareiEnvironment
10. Youiareicaringiforiaicriticallyiillipatientiwhoseiurineioutputihasibeenilowifori2iconsecutiveihou
rs.iAfteriaithoroughipatientiassessment,iyouicallitheiintensivistiwithitheifollowingireport.iDr.iS
mith,iI’micallingiaboutiMrs.iP.,iyouri65-year-
oldipatientiiniCCUi10.iHeriurineioutputiforitheipasti2ihoursitotaledionlyi40imL.iSheiarrivedifro
misurgeryitoirepairianiaorticianeurysmi4ihoursiagoiandiremainsionimechanicaliventilation.iIni
theipasti2ihours,iheriheartirateihasiincreasedifromi80itoi100ibeatsiperiminuteiandiheribloodipr
essureihasidecreasedifromi128/82itoi100/70immiHg.iSheiisibeingigivenianiinfusioniofinormalis
alineiati100imLiperihour.iHerirightiatrialipressureithroughitheisubclavianicentralilineiisilowiati
3immiHg.iHeriurineiisiconcentrated.iHeriBUNiandicreatinineilevelsihaveibeenistableiandiinino
rmalirange.iHeriabdominalidressingiisidryiwithinoiindicationiofibleeding.iMyiassessmentisugg
estsithatiMrs.iP.iisihypovolemiciandiIiwouldilikeiyouitoiconsideriincreasingiherifluidsiorigiving
iheriaifluidichallenge.iUsingitheiSBARimodeliforicommunication,itheiinformationitheinurseigi
vesiaboutitheipatient’sihistoryiandivitalisignsiis:
a. Situation
b. Background
c. Assessment
d. Recommendation
ANS:i B
Theihistoryiandivitalisignsiareipartiofitheibackground.iInformationiregardingitheilowiurineio
utputiisitheisituation.iInformationiregardingipossibleihypovolemiaiisipartiofitheinurse’siasses
sment,ianditheisuggestioniforifluidsiisitheirecommendation.
DIF: CognitiveiLevel:iAnalysis REF:i pp.i8-9
OBJ:i Describeiqualityiandisafetyiinitiativesirelateditoicriticalicareinursing.
TOP:i NursingiProcessiStep:iAssessment MSC:i NCLEX:iSafeiandiEffectiveiCareiEnvironment