• Verkeerd document? Gratis ruilen
  • Geschreven door studenten die geslaagd zijn
  • Direct beschikbaar na je betaling
  • Online lezen of als PDF
Verkopen
Kies je studieland
Kies je taal
Document preview thumbnail
Voorbeeld 4 van de 416 pagina's
Tentamen (uitwerkingen)

Test Bank - The Human Body in Health & Disease 8th Edition By Kevin T. Patton; Frank Bell; Terry Thompson; Peggie Williamson

Document preview thumbnail
Voorbeeld 4 van de 416 pagina's

Test Bank - The Human Body in Health & Disease 8th Edition By Kevin T. Patton; Frank Bell; Terry Thompson; Peggie Williamson

Voorbeeld van de inhoud

TEST BANK The Human Body in Health & Disease 8TH EDITION
n n n n n n n n n n




Chapter 01: Introduction to the Body
n n n n n




MULTIPLE nCHOICE

1. Which nword nis nderived nfrom nthe nGreek nwords nmeaning n―cutting napart‖?
a. Dissection
b. Physiology
c. Pathology
d. Anatomy
ANS: n D DIF: Remembering REF: n p.
n2 nTOP: n Introduction




2. Which nword nis ndefined nas nthe nstudy nof nthe nfunction nof nliving norganisms nand ntheir nparts?
a. Dissection
b. Physiology
c. Pathology
d. Anatomy
ANS: n B DIF: Remembering REF: n p.
n2 nTOP: n Introduction




3. Which nword nis ndefined nas nthe nscientific nstudy nof ndisease?
a. Dissection
b. Physiology
c. Pathology
d. Anatomy
ANS: n C DIF: Remembering REF: n p.
n2 nTOP: n Introduction




4. Cells
a. are nmore ncomplex nthan ntissues.
b. are nthe nfirst nlevel nof norganization nin nthe nbody.
c. are nthe nsmallest nliving nunits nof nstructure nand nfunction nin nthe nbody.
d. contain nthe nsame norganelles nno nmatter nwhat ncell ntype nthey nare.
ANS: n C DIF: Applying REF: n p.
n5 nTOP: n Structural nlevels nof norganization




5. A ngroup nof ncells nthat nact ntogether nto nperform na nfunction nis ncalled na(n)
a. molecule.
b. organ.
c. tissue.
d. organism.
ANS: n C DIF: Remembering REF: n p.
n5 nTOP: n Structural nlevels nof norganization




6. The nheart nis nan nexample nof na(n)

, a. organ.
b. tissue.
c. organism.
d. system.
ANS: n A DIF: Applying REF: n p.
n5 nTOP: n Structural nlevels nof norganization




7. The nlevels nof norganization nfrom nmost nsimple nto nmost ncomplex nare
a. cell, nchemical, norgan, ntissue, nsystem.
b. tissue, ncell, nchemical, norgan, nsystem.
c. chemical, ntissue, ncell, norgan, nsystem.
d. chemical, ncell, ntissue, norgan, nsystem.
ANS: n D DIF: Remembering REF: n p.
n4 nTOP: n Structural nlevels nof norganization




8. When nusing ndirectional nterms nto ndescribe nthe nbody, nit nis nassumed nthat nthe nbody nis nin
what nposition?
n

a. Supine
b. Anatomical
c. Lateral
d. Prone
ANS: n B DIF: Remembering REF: n p.
n5 nTOP: n Anatomical nposition




9. The nsupine nposition
a. describes nthe nbody nlying nface nup.
b. is nalso ncalled nanatomical nposition.
c. describes nthe nbody nlying nface ndown.
d. describes nthe nbody nlying non nits nside.
ANS: n A DIF: Remembering REF: n p.
n6 nTOP: n Anatomical nposition




10. The nprone nposition
a. describes nthe nbody nlying nface nup.
b. is nalso ncalled nthe nanatomical nposition.
c. describes nthe nbody nlying nface ndown.
d. describes nthe nbody nlying non nits nside.
ANS: n C DIF: Remembering REF: n p.
n6 nTOP: n Anatomical nposition




11. Because nhumans nwalk nupright, nthe nterm ndorsal ncan nbe nused nin nplace nof nthe nterm
a. inferior.
b. posterior.
c. anterior.
d. distal.
ANS: n B DIF: Remembering REF: n p.
n6 nTOP: n Anatomical ndirection

,12. The nopposite nterm nfor nposterior nin nhumans nis
a. superior.
b. anterior.
c. dorsal.
d. lateral.
ANS: n B DIF: Applying REF: n n p. n6 TOP: n Anatomical ndirection

13. The nopposite nterm nfor nsuperficial nis
a. deep.
b. inferior.
c. posterior.
d. medial.
ANS: n A DIF: Remembering REF: n p.
n6 nTOP: n Anatomical ndirection




14. The nbody nsection nthat ndivides nthe nright near nfrom nthe nleft near nis na n section.
a. frontal
b. sagittal
c. coronal
d. transverse
ANS: n B DIF: Applying REF: n n pp. n7-8 TOP: n Planes nor nbody nsections

15. The nbody nsection nthat ndivides nthe nnose nfrom nthe nback nof nthe nhead nis na n section.
a. frontal
b. sagittal
c. midsagittal
d. transverse
ANS: n A DIF: Applying REF: n n pp. n7-8 TOP: n Planes nor nbody nsections

16. A nsection nthat ndivides nthe nbody ninto nmirror nimages nis na n section.
a. frontal
b. coronal
c. midsagittal
d. transverse
ANS: n C DIF: Applying REF: n n pp. n7-8 TOP: n Planes nor nbody nsections

17. The ntwo nmajor nbody ncavities nare ncalled
a. thoracic nand nabdominal.
b. thoracic nand npelvic.
c. dorsal nand nventral.
d. mediastinum nand npleural.
ANS: n C DIF: Remembering REF: n p.
n8 nTOP: n Body ncavities




18. The nliver ncan nbe nfound nin nthe
a. upper nright nquadrant.

, b. upper nleft nquadrant.
c. hypogastric nregion.
d. left nlumbar nregion.
ANS: n A DIF: Applying REF: n n p. n9 TOP: n Body ncavities

19. The nword n―leg‖ ncorrectly ndescribes nthe
a. area nfrom nthe nhip nto nthe nfoot.
b. area nfrom nthe nknee nto nthe nankle.
c. area nbetween nthe nhip nand nthe nknee.
d. femoral narea.
ANS: n B DIF: Remembering REF: n p.
n12 nTOP: n Body nregions

20. The nhuman nbody ntries nto nmaintain na nconstant nbody ntemperature. nThis nis nan nexample nof
a. homeostasis.
b. a npositive nfeedback nloop.
c. an neffector.
d. a nsensor.
ANS: n A DIF: Applying REF: n p.
n13 nTOP: n The nbalance nof nbody nfunctions

21. The npart nof na nfeedback nloop nthat nhas nthe ndirect neffect non nthe nregulated ncondition nis ncalled
a. homeostasis.
b. the neffector.
c. the nsensor.
d. the ncontrol ncenter.
ANS: n B DIF: Remembering REF: n p.
n13 nTOP: n The nbalance nof nbody nfunctions

22. The npart nof nthe nfeedback nloop nthat ndetects na nchange nin nthe nregulated ncondition nis ncalled
a. homeostasis.
b. the neffector.
c. the nsensor.
d. the ncontrol ncenter.
ANS: n C DIF: Remembering REF: n p.
n13 nTOP: n The nbalance nof nbody nfunctions

23. The npart nof nthe nfeedback nloop nthat ncompares nthe npresent ncondition nwithin na nbody npart nor
nregion nto nits nhomeostatic ncondition nis ncalled
a. homeostasis.
b. the neffector.
c. the nsensor.
d. the ncontrol ncenter.
ANS: n D DIF: Remembering REF: n p.
n13 nTOP: n The nbalance nof nbody nfunctions

Gekoppeld boek
 image
Kevin T. Patton, Bell Frank, DC, MSHAPI, Terry Thompson, Thompson Terry, MS, MSHAPI, Peggie L. Williamson, Williamson Peggie The Human Body in Health & Disease - Hardcover
Uitgever: Onbekend ISBN: 9780323734141 Druk: Onbekend

Documentinformatie

Geüpload op
22 augustus 2024
Aantal pagina's
416
Geschreven in
2024/2025
Type
Tentamen (uitwerkingen)
Bevat
Vragen en antwoorden
$15.99

Verkeerd document? Gratis ruilen Binnen 14 dagen na aankoop en voor het downloaden kan je een ander document kiezen. Je kan het bedrag gewoon opnieuw besteden.
Geschreven door studenten die geslaagd zijn
Direct beschikbaar na je betaling
Online lezen of als PDF

Seller avatar
De reputatie van een verkoper is gebaseerd op het aantal documenten dat iemand tegen betaling verkocht heeft en de beoordelingen die voor die items ontvangen zijn. Er zijn drie niveau’s te onderscheiden: brons, zilver en goud. Hoe beter de reputatie, hoe meer de kwaliteit van zijn of haar werk te vertrouwen is.
Prose1
4.3
(323)
Verkocht
862
Volgers
76
Items
6827
Laatst verkocht
2 dagen geleden



Waarom studenten kiezen voor Stuvia

Gemaakt door medestudenten, geverifieerd door reviews

Kwaliteit die je kunt vertrouwen: geschreven door studenten die slaagden en beoordeeld door anderen die dit document gebruikten.

Niet tevreden? Kies een ander document

Geen zorgen! Je kunt voor hetzelfde geld direct een ander document kiezen dat beter past bij wat je zoekt.

Betaal zoals je wilt, start meteen met leren

Geen abonnement, geen verplichtingen. Betaal zoals je gewend bent via Bancontact, iDeal of creditcard en download je PDF-document meteen.

Student with book image

“Gekocht, gedownload en geslaagd. Zo eenvoudig kan het zijn.”

Alisha Student

Bezig met je bronvermelding?

Maak nauwkeurige citaten in APA, MLA en Harvard met onze gratis bronnengenerator.

Bezig met je bronvermelding?

Veelgestelde vragen