• Verkeerd document? Gratis ruilen
  • Geschreven door studenten die geslaagd zijn
  • Direct beschikbaar na je betaling
  • Online lezen of als PDF
Verkopen
Kies je studieland
Kies je taal
Document preview thumbnail
Voorbeeld 4 van de 349 pagina's
Tentamen (uitwerkingen)

TEST BANK for Statistics For People Who Think They Hate Statistics 7th Edition Salkind Frey

Document preview thumbnail
Voorbeeld 4 van de 349 pagina's

TEST BANK for Statistics For People Who Think They Hate Statistics 7th Edition Salkind Frey

Voorbeeld van de inhoud

, Statistics For People Who Think They Hate
Statistics 7th Edition Salkind Frey
Test Bank

Chapter 1: Statistics or Sadistics? It’s Up to You
Test Bank
Multiple Choice

1. When humans first realized that counting was a good idea, which of the following
became a useful skill for people to have?
a. knowing the alphabet
b. asking questions
c. collecting information
d. making decisions
Ans: C
KEY: Learning Objective: 1.1: What statistics is all about.
REF: Cognitive Domain: Knowledge
Answer Location: A 5-Minute History of Statistics
Difficulty Level: Easy

2. Once numbers became part of the human language, the next step was to attach
.
a. numbers to outcomes
b. numbers to letters
c. numbers to places
d. numbers to time
Ans: A
KEY: Learning Objective: 1.1: What statistics is all about.
REF: Cognitive Domain: Knowledge
Answer Location: A 5-Minute History of Statistics
Difficulty Level: Easy

3. After the first set of data having to do with populations was collected during the 17th
century, scientists needed to develop .
a. general tools to answer general questions
b. general tools to answer specific questions
c. specific tools to answer general questions
d. specific tools to answer specific questions
Ans: D
KEY: Learning Objective: 1.1: What statistics is all about.
REF: Cognitive Domain: Knowledge
Answer Location: A 5-Minute History of Statistics
Difficulty Level: Easy

,4. Which of the following is one of the most popular and powerful analytic tools available
today?
a. SPSS
b. Microsoft Word
c. Mini Tab
d. Excel
Ans: A
KEY: Learning Objective: 1.2: Why you should take statistics.
REF: Cognitive Domain: Knowledge
Answer Location: And Why SPSS
Difficulty Level: Easy

5. Today, statisticians in many different professional areas find themselves using
techniques to answer different questions.
a. varied
b. the same
c. new
d. experimental
Ans: B
KEY: Learning Objective: 1.2: Why you should take statistics.
REF: Cognitive Domain: Knowledge
Answer Location: A 5-Minute History of Statistics
Difficulty Level: Easy

6. Statistics describes a set of that are used for describing, organizing, and
interpreting information.
a. statements
b. rules and exceptions
c. tools and techniques
d. numbers and letters
Ans: C
KEY: Learning Objective: 1.1: What statistics is all about.
REF: Cognitive Domain: Knowledge
Answer Location: Statistics: What It Is (and Isn’t)
Difficulty Level: Easy

7. What type of statistics involves collecting, organizing, and summarizing data?
a. experimental
b. descriptive
c. inferential
d. organizational
Ans: B
KEY: Learning Objective: 1.1: What statistics is all about.
REF: Cognitive Domain: Knowledge
Answer Location: What Are Descriptive Statistics?
Difficulty Level: Easy

, 8. Inferential statistics involve the data.
a. organizing
b. balancing
c. editing
d. interpreting
Ans: D
KEY: Learning Objective: 1.1: What statistics is all about.
REF: Cognitive Domain: Comprehension
Answer Location: What Are Inferential Statistics?
Difficulty Level: Easy

9. The type of descriptive statistic that tells you the most popular or most frequent
choice from a selection of choices is the .
a. median
b. mode
c. mean
d. average
Ans: B
KEY: Learning Objective: 1.1: What statistics is all about.
REF: Cognitive Domain: Knowledge
Answer Location: What Are Descriptive Statistics?
Difficulty Level: Easy

10. What type of descriptive statistic is also referred to as the average?
a. mean
b. median
c. mode
d. descriptor
Ans: A
KEY: Learning Objective: 1.1: What statistics is all about.
REF: Cognitive Domain: Knowledge
Answer Location: What Are Descriptive Statistics?
Difficulty Level: Easy

11. statistics are often (but not always) the next step after you have some basic
understanding of data.
a. Descriptive
b. Inferential
c. Experimental
d. Observational
Ans: B
KEY: Learning Objective: 1.1: What statistics is all about.
REF: Cognitive Domain: Knowledge
Answer Location: What Are Inferential Statistics?
Difficulty Level: Easy




SOURCE: Scholarfriends.com

Gekoppeld boek
 image
Uitgever: 2019 ISBN: 9781544381848 Druk: Onbekend

Documentinformatie

Geüpload op
21 augustus 2024
Aantal pagina's
349
Geschreven in
2024/2025
Type
Tentamen (uitwerkingen)
Bevat
Vragen en antwoorden
$24.49

Verkeerd document? Gratis ruilen Binnen 14 dagen na aankoop en voor het downloaden kan je een ander document kiezen. Je kan het bedrag gewoon opnieuw besteden.
Geschreven door studenten die geslaagd zijn
Direct beschikbaar na je betaling
Online lezen of als PDF

Seller avatar
De reputatie van een verkoper is gebaseerd op het aantal documenten dat iemand tegen betaling verkocht heeft en de beoordelingen die voor die items ontvangen zijn. Er zijn drie niveau’s te onderscheiden: brons, zilver en goud. Hoe beter de reputatie, hoe meer de kwaliteit van zijn of haar werk te vertrouwen is.
AcademiContent
4.0
(393)
Verkocht
3222
Volgers
2133
Items
1196
Laatst verkocht
2 dagen geleden



Waarom studenten kiezen voor Stuvia

Gemaakt door medestudenten, geverifieerd door reviews

Kwaliteit die je kunt vertrouwen: geschreven door studenten die slaagden en beoordeeld door anderen die dit document gebruikten.

Niet tevreden? Kies een ander document

Geen zorgen! Je kunt voor hetzelfde geld direct een ander document kiezen dat beter past bij wat je zoekt.

Betaal zoals je wilt, start meteen met leren

Geen abonnement, geen verplichtingen. Betaal zoals je gewend bent via Bancontact, iDeal of creditcard en download je PDF-document meteen.

Student with book image

“Gekocht, gedownload en geslaagd. Zo eenvoudig kan het zijn.”

Alisha Student

Bezig met je bronvermelding?

Maak nauwkeurige citaten in APA, MLA en Harvard met onze gratis bronnengenerator.

Bezig met je bronvermelding?

Veelgestelde vragen