Rated A+
1). Sylvia
Ans: The character who is on the list to attend Central High; main character
2). Donna jean
Ans: The main character's younger sibling
3). Gary
Ans: Wants to see change and is willing to do anything to get it
4). Mrs. patterson
Ans: Constantly quoting scripture to deal with difficult situations
5). Rachel
Ans: Main character's best friend who has experienced injustice too
6). Miss washington
Ans: Main character's teacher
7). Reggie
Ans: Caused the fire in the Zucker's store
8). What is the crisis in the first scene of the book?
Ans: Donna Jean was bitten by Mr. Crandall's dog
9). How does the author describe gary in the first scene of the book?
PaperStoc.com Page 1 of 4