Questions and Correct Answers
1). School
Ans: *Open palms hit each other twice like clapping*
2). Nursery
Ans: *Finger spell*
3). Daycare
Ans: *finger spell*
4). Kindergarten
Ans: *shake letter k*
5). Preschool
Ans: *Finger spell PRE then sign for school*
*left palm forward, right palm forward in backwards motion. Then sign for school*
6). Elementary
Ans: *shake letter E under palm*
7). Junior high
Ans: *letter j to h and back into fist fast*
8). Middle school
Ans: *swing open hand then make tips of finger touch the middle of the palm. Then
sign school*
PaperStoc.com Page 1 of 4