ANSWERS 100% VERIFIED A+ GUARANTEED
1). Active controlled experiment
Ans: Experiment in which one group is given a new treatment, and another group a
existing treatment
2). Control group
Ans: A group that does not receive treatment in an experiment
3). Controlled group
Ans: An experiment in which one group receives treatment and the other does not
4). Data ( singular datum)
Ans: Recorded observations or measurements
5). Deductive reasoning
Ans: Predicting a specific result from general principles
6). Dependent variable
Ans: Measured results of an experiment: dependent on the independent variable
7). Double blind
Ans: Experiment in which neither researcher nor the subject knows who is in the
treatment group until after the data is collected.
8). Experiment
Ans: A carefully controlled observation
PaperStoc.com Page 1 of 3