Geschreven door studenten die geslaagd zijn Direct beschikbaar na je betaling Online lezen of als PDF Verkeerd document? Gratis ruilen 4,6 TrustPilot
logo-home
Document preview thumbnail
Voorbeeld 4 van de 829 pagina's
Tentamen (uitwerkingen)

MGMT – 12th Edition (Chuck Williams, 2025) | Complete Test Bank with Correct Answers

Document preview thumbnail
Voorbeeld 4 van de 829 pagina's

This document contains the complete 2024 test bank for MGMT (12th Edition) by Chuck Williams, featuring all chapters with verified questions and correct answers. It covers essential management topics including leadership, motivation, decision-making, organizational structure, strategic planning, and human resource management. Perfect for business and management students preparing for exams and instructors creating quizzes or assessments aligned with the MGMT 12th Edition textbook. TEST BANK FOR MGMT 12th Edition by Chuck Williams TEST BANK FOR MGMT 12th Edition by Chuck Williams TEST BANK FOR MGMT 12th Edition by Chuck Williams

Voorbeeld van de inhoud

TEST BANK FOR
MGMT 12th Edition by Chuck Williams



Chapter 01_Management

1. _____ is defined as getting work done through others.
a. Orientation

b. Marketing

c. Management

d. Accounting

ANSWER: c



2. When Ruth was hired by Graham Services Inc. to head its customer service operations, she
was told that her role involved supervising the work of her employees and ensuring that they did
their jobs well. Ruth's job is related to:
a. marketing.

b. recruitment.

c. management.

d. finance.

ANSWER: c

,3. At Troysten Inc., a construction company, Edwin's job responsibilities include monitoring the
work carried out by the company's site engineers. He is also responsible for ensuring that all the
engineers are provided with ample guidance and supervision so that they can perform all the
assigned tasks to the best of their ability. In the given scenario, Edwin's job is related to _____.
a. accounting

b. sales

c. management

d. production

ANSWER: c



4. Relish Inc. is a fruit juice manufacturing company. The company ensures that raw materials
are fully utilized. It also makes sure that minimal waste is produced. The juice extracting and
packaging units of the company are designed in such way that the quality of its products is
maintained with minimal costs. Relish is involved in achieving _____.
a. effectiveness

b. efficiency

c. autonomy

d. power

ANSWER: b



5. Trent Automobiles Inc. was expecting a large shipment of scrap metal a week earlier. As the
shipment did not arrive on time, the supply manager at Trent Automobiles was forced to place
another order for the same quantity of scrap metal from a local manufacturer. As a result, its car
manufacturing processes got delayed and expenses increased. In this scenario, Trent

,Automobiles is demonstrating a lack of _____.
a. synergy

b. disintermediation

c. automation

d. efficiency

ANSWER: d



6. To reduce manual errors, Debronth Inc., a machinery manufacturing company, automated
most of its production processes using Computer Numeric Control (CNC) machines. This
reduced the labor cost, wastage of raw materials, and rejection of finished goods due to quality
issues. In the context of management, the automation of production processes at Debronth Inc.
exemplifies _____.
a. synergy

b. efficiency

c. autonomy

d. contingency

ANSWER: b



7. _____ involves accomplishing tasks that help fulfill organizational objectives.
a. Effectiveness

b. Equity

c. Synergy

, d. Retrenchment

ANSWER: a



8. Venus Diner, a fast food restaurant, has installed two additional billing counters to reduce
waiting time for its customers. This has helped the restaurant improve its customer service and
satisfaction. This scenario illustrates that Venus Diner is striving for _____.
a. effectiveness

b. consistency

c. synergy

d. cohesiveness

ANSWER: a



9. Calverd Bank was one of the first banks to open a branch in the rural county of Shirles. Even
after many other banks opened their branches in Shirles, Calverd Bank continues to have the
biggest market share because of its excellent customer service. In the context of management, the
Shirles branch of Calverd Bank illustrates _____.
a. synergy

b. efficiency

c. autonomy

d. effectiveness

ANSWER: d



10. Providing a great shopping experience to customers is one of the important objectives of

Gekoppeld boek
 image
Alan McWilliams, Chuck Williams MGMT
Uitgever: 2014 ISBN: 9780170225892 Druk: Onbekend

Documentinformatie

Geüpload op
27 februari 2024
Aantal pagina's
829
Geschreven in
2025/2026
Type
Tentamen (uitwerkingen)
Bevat
Vragen en antwoorden
$12.49

Verkeerd document? Gratis ruilen Binnen 14 dagen na aankoop en voor het downloaden kan je een ander document kiezen. Je kan het bedrag gewoon opnieuw besteden.
Geschreven door studenten die geslaagd zijn
Direct beschikbaar na je betaling
Online lezen of als PDF

Seller avatar
De reputatie van een verkoper is gebaseerd op het aantal documenten dat iemand tegen betaling verkocht heeft en de beoordelingen die voor die items ontvangen zijn. Er zijn drie niveau’s te onderscheiden: brons, zilver en goud. Hoe beter de reputatie, hoe meer de kwaliteit van zijn of haar werk te vertrouwen is.
DoctorKen
3.8
(159)
Verkocht
885
Volgers
120
Items
6583
Laatst verkocht
1 dag geleden



Waarom studenten kiezen voor Stuvia

Gemaakt door medestudenten, geverifieerd door reviews

Kwaliteit die je kunt vertrouwen: geschreven door studenten die slaagden en beoordeeld door anderen die dit document gebruikten.

Niet tevreden? Kies een ander document

Geen zorgen! Je kunt voor hetzelfde geld direct een ander document kiezen dat beter past bij wat je zoekt.

Betaal zoals je wilt, start meteen met leren

Geen abonnement, geen verplichtingen. Betaal zoals je gewend bent via Bancontact, iDeal of creditcard en download je PDF-document meteen.

Student with book image

“Gekocht, gedownload en geslaagd. Zo eenvoudig kan het zijn.”

Alisha Student

Bezig met je bronvermelding?

Maak nauwkeurige citaten in APA, MLA en Harvard met onze gratis bronnengenerator.

Bezig met je bronvermelding?

Veelgestelde vragen