Geschreven door studenten die geslaagd zijn Direct beschikbaar na je betaling Online lezen of als PDF Verkeerd document? Gratis ruilen 4,6 TrustPilot
logo-home
Document preview thumbnail
Voorbeeld 4 van de 210 pagina's
Tentamen (uitwerkingen)

Gould's Pathophysiology for the Health Professions 7th Edition Test Bank By Karin C. VanMeter, Robert J. Hubert | Chapter 1 – 28, Latest - 2024|

Document preview thumbnail
Voorbeeld 4 van de 210 pagina's

Gould's Pathophysiology for the Health Professions 7th Edition Test Bank By Karin C. VanMeter, Robert J. Hubert | Chapter 1 – 28, Latest - 2024|

Voorbeeld van de inhoud

Test Bank
Gould's Pathophysiology for the Health Professions
7th Edition

,Chapter 01: Introduction to Pathophysiology
Test Bank


MULTIPLE CHOICE

1. Which of the following would be the most likely cause of an iatrogenic disease?
a. An inherited disorder
b. A combination of specific etiological factors
c. An unwanted effect of a prescribed drug
d. Prolonged exposure to toxic chemicals in the environment

ANS: C REF: 6

2. The manifestations of a disease are best defined as the:
a. subjective feelings of discomfort during a chronic illness.
b. signs and symptoms of a disease.
c. factors that precipitate an acute episode of a chronic illness.
d. early indicators of the prodromal stage of infection.

ANS: B REF: 6

3. The best definition of the term prognosis is the:
a. precipitating factors causing an acute episode.
b. number of remissions to be expected during the course of a chronic illness.
c. predicted outcome or likelihood of recovery from a specific disease.
d. exacerbations occurring during chronic illness.
ANS: C REF: 7

4. Which of the following is considered a systemic sign of disease?
a. Swelling of the knee
b. Fever
c. Pain in the neck
d. Red rash on the face

ANS: B REF: 6

5. Etiology is defined as the study of the:
a. causes of a disease.
b. course of a disease.
c. expected complications of a disease.
d. manifestations of a disease.

ANS: A REF: 5

6. A type of cellular adaptation in which there is a decrease in cell size is referred to as:
a. hypertrophy.
b. metaplasia.
c. anaplasia.
d. atrophy.
ANS: D REF: 8

, 7. A change in a tissue marked by cells that vary in size and shape and show increased mitotic
figures would be called:
a. metaplasia.
b. atrophy.
c. dysplasia.
d. hypertrophy.

ANS: C REF: 8

8. A deficit of oxygen in the cells usually due to respiratory or circulatory problems is called:
a. apoptosis.
b. ischemia.
c. hypertrophy.
d. necrosis.

ANS: B REF: 9

9. When a group of cells in the body dies, the change is called:
a. ischemia.
b. gangrene.
c. hypoxia.
d. necrosis.
ANS: D REF: 10

10. Rigorous weight lifting/body building regimens may result in the skeletal muscle cells
undergoing:
a. hypertrophy.
b. dysplasia.
c. atrophy.
d. regeneration.
ANS: A REF: 8

11. The term cancer refers to:
a. dysplasia.
b. hyperplasia.
c. metaplasia.
d. malignant neoplasm.
ANS: D REF: 9

12. To which of the following does the term apoptosis refer?
a. Increased rate of mitosis by certain cells
b. Ischemic damage to cells
c. Liquefaction of necrotic tissue
d. Preprogrammed cell self-destruction
ANS: D REF: 9

13. Which of the following statements is TRUE?
a. Alteration of DNA does not change cell function.

, b. Damaged cells may be able to repair themselves.
c. All types of cells die at the same rate.
d. Mild ischemia causes immediate cell death.

ANS: B REF: 10

14. Caseation necrosis refers to an area where:
a. cell proteins have been denatured.
b. cell are liquefied by enzymes.
c. dead cells form a thick cheesy substance.
d. bacterial invasion has occurred.

ANS: C REF: 10

15. Routine application of sun block to skin would be an example of:
a. an iatrogenic cause of cancer.
b. a preventive measure.
c. a precipitating factor.
d. a predisposing condition.
ANS: B REF: 6

16. A circumstance that causes a sudden acute episode of a chronic disease to occur is termed:
a. latent stage.
b. predisposing factor.
c. incidence.
d. precipitating factor.
ANS: D REF: 7

17. The term homeostasis refers to:
a. the causative factors in a particular disease.
b. maintenance of a stable internal environment.
c. a condition that triggers an acute episode.
d. a collection of signs and symptoms.
ANS: B REF: 2

18. Which term is used to describe a new and secondary or additional problem that arises after the
original disease has been established?
a. Symptoms
b. Occurrence
c. Manifestations
d. Complication

ANS: D REF: 7

19. Pathophysiology involves the study of:
a. the structure of the human body.
b. the functions of various organs in the body.
c. functional or structural changes resulting from disease processes.
d. various cell structures and related functions.

Gekoppeld boek
 image
Uitgever: Onbekend ISBN: 9780323792882 Druk: Onbekend

Documentinformatie

Geüpload op
11 januari 2024
Aantal pagina's
210
Geschreven in
2023/2024
Type
Tentamen (uitwerkingen)
Bevat
Vragen en antwoorden
$15.99

Verkeerd document? Gratis ruilen Binnen 14 dagen na aankoop en voor het downloaden kan je een ander document kiezen. Je kan het bedrag gewoon opnieuw besteden.
Geschreven door studenten die geslaagd zijn
Direct beschikbaar na je betaling
Online lezen of als PDF

Seller avatar
De reputatie van een verkoper is gebaseerd op het aantal documenten dat iemand tegen betaling verkocht heeft en de beoordelingen die voor die items ontvangen zijn. Er zijn drie niveau’s te onderscheiden: brons, zilver en goud. Hoe beter de reputatie, hoe meer de kwaliteit van zijn of haar werk te vertrouwen is.
TESTPREPARATION
4.5
(4)
Verkocht
52
Volgers
28
Items
188
Laatst verkocht
2 dagen geleden



Waarom studenten kiezen voor Stuvia

Gemaakt door medestudenten, geverifieerd door reviews

Kwaliteit die je kunt vertrouwen: geschreven door studenten die slaagden en beoordeeld door anderen die dit document gebruikten.

Niet tevreden? Kies een ander document

Geen zorgen! Je kunt voor hetzelfde geld direct een ander document kiezen dat beter past bij wat je zoekt.

Betaal zoals je wilt, start meteen met leren

Geen abonnement, geen verplichtingen. Betaal zoals je gewend bent via Bancontact, iDeal of creditcard en download je PDF-document meteen.

Student with book image

“Gekocht, gedownload en geslaagd. Zo eenvoudig kan het zijn.”

Alisha Student

Bezig met je bronvermelding?

Maak nauwkeurige citaten in APA, MLA en Harvard met onze gratis bronnengenerator.

Bezig met je bronvermelding?

Veelgestelde vragen