Geschreven door studenten die geslaagd zijn Direct beschikbaar na je betaling Online lezen of als PDF Verkeerd document? Gratis ruilen 4,6 TrustPilot
logo-home
Document preview thumbnail
Voorbeeld 4 van de 247 pagina's
Overig

Test Bank For Corporate Computer Security 5th Edition

Document preview thumbnail
Voorbeeld 4 van de 247 pagina's

Test Bank For Corporate Computer Security 5th Edition

Voorbeeld van de inhoud

,Corporate Computer Security, 5e (Boyle/Panko)
Chapter 1 The Threat Environment

1) The three common core goals of security are ________.
A) confidentiality, information, and authorization
B) confidentiality, integrity, and authentication
C) confidentiality, information, and availability
D) confidentiality, integrity, and availability
Answer: D
Page Ref: 3
Learning Objective: 1.1 Define the term threat environment
Difficulty: Moderate

2) If an attacker breaks into a corporate database and deletes critical files, this is an attack against
the ________ security goal.
A) confidentiality
B) integrity
C) availability
D) CIA
Answer: B
Page Ref: 3
Learning Objective: 1.1 Define the term threat environment
Difficulty: Moderate

3) Which of the following is NOT a type of countermeasure?
A) Corrective
B) Preventative
C) Detective
D) Sustainable
Answer: D
Page Ref: 4
Learning Objective: 1.1 Define the term threat environment
Difficulty: Moderate

4) When a threat succeeds in causing harm to a business, this is known as a(n) ________.
A) breach
B) PII
C) CIA
D) unintended access
Answer: A
Page Ref: 4
Learning Objective: 1.1 Define the term threat environment
Difficulty: Easy




1
Copyright © 2021 Pearson Education, Inc.

,5) Methods that security professionals use to try to stop threats include all of the following
EXCEPT ________.
A) safeguards
B) countermeasure
C) protections
D) breaches
Answer: D
Page Ref: 3
Learning Objective: 1.1 Define the term threat environment
Difficulty: Moderate

6) Which of the following is NOT a type of countermeasure?
A) Detective
B) Corrective
C) Cyberwar
D) Preventative
Answer: C
Page Ref: 4
Learning Objective: 1.1 Define the term threat environment
Difficulty: Easy

7) The cost of computer crime is well known.
Answer: FALSE
Page Ref: 2
Learning Objective: 1.1 Define the term threat environment
Difficulty: Moderate

8) Availability means that attackers cannot change or destroy information.
Answer: FALSE
Page Ref: 3
Learning Objective: 1.1 Define the term threat environment
Difficulty: Easy

9) Costs for all threats is increasing annually.
Answer: TRUE
Page Ref: 3
Learning Objective: 1.1 Define the term threat environment
Difficulty: Easy

10) Corrective countermeasures identify when a threat is attacking.
Answer: FALSE
Page Ref: 4
Learning Objective: 1.1 Define the term threat environment
Difficulty: Easy




2
Copyright © 2021 Pearson Education, Inc.

, 11) Preventative countermeasures keep attacks from succeeding.
Answer: TRUE
Page Ref: 4
Learning Objective: 1.1 Define the term threat environment
Difficulty: Easy

12) Detective countermeasures is considered one of the security goals of computer staff.
Answer: FALSE
Page Ref: 4
Learning Objective: 1.1 Define the term threat environment
Difficulty: Easy

13) Most countermeasure controls are preventative controls.
Answer: TRUE
Page Ref: 4
Learning Objective: 1.1 Define the term threat environment
Difficulty: Easy

14) A ________ happens when an unauthorized person is able to view, alter, or steal secured
data.
A) countermeasure
B) data breach
C) safeguard
D) compromise
Answer: B
Page Ref: 5
Learning Objective: 1.2 Describe the impact of data breaches
Difficulty: Easy

15) More than ________ records were stolen in 2018.
A) 2.2 billion
B) 1 million
C) 5 billion
D) 100,000
Answer: C
Page Ref: 5
Learning Objective: 1.2 Describe the impact of data breaches
Difficulty: Easy




3
Copyright © 2021 Pearson Education, Inc.

Documentinformatie

Geüpload op
14 oktober 2023
Aantal pagina's
247
Geschreven in
2023/2024
Type
Overig
Persoon
Onbekend
$28.99

Verkeerd document? Gratis ruilen Binnen 14 dagen na aankoop en voor het downloaden kan je een ander document kiezen. Je kan het bedrag gewoon opnieuw besteden.
Geschreven door studenten die geslaagd zijn
Direct beschikbaar na je betaling
Online lezen of als PDF

Seller avatar
De reputatie van een verkoper is gebaseerd op het aantal documenten dat iemand tegen betaling verkocht heeft en de beoordelingen die voor die items ontvangen zijn. Er zijn drie niveau’s te onderscheiden: brons, zilver en goud. Hoe beter de reputatie, hoe meer de kwaliteit van zijn of haar werk te vertrouwen is.
Verkocht
124
Volgers
66
Items
536
Laatst verkocht
2 maanden geleden



Waarom studenten kiezen voor Stuvia

Gemaakt door medestudenten, geverifieerd door reviews

Kwaliteit die je kunt vertrouwen: geschreven door studenten die slaagden en beoordeeld door anderen die dit document gebruikten.

Niet tevreden? Kies een ander document

Geen zorgen! Je kunt voor hetzelfde geld direct een ander document kiezen dat beter past bij wat je zoekt.

Betaal zoals je wilt, start meteen met leren

Geen abonnement, geen verplichtingen. Betaal zoals je gewend bent via Bancontact, iDeal of creditcard en download je PDF-document meteen.

Student with book image

“Gekocht, gedownload en geslaagd. Zo eenvoudig kan het zijn.”

Alisha Student

Bezig met je bronvermelding?

Maak nauwkeurige citaten in APA, MLA en Harvard met onze gratis bronnengenerator.

Bezig met je bronvermelding?

Veelgestelde vragen