Geschreven door studenten die geslaagd zijn Direct beschikbaar na je betaling Online lezen of als PDF Verkeerd document? Gratis ruilen 4,6 TrustPilot
logo-home
Document preview thumbnail
Voorbeeld 4 van de 1908 pagina's
Tentamen (uitwerkingen)

Management, Williams - Complete test bank - exam questions - quizzes (updated 2022)

Document preview thumbnail
Voorbeeld 4 van de 1908 pagina's

Description: - Test bank with practice exam questions and their answers - Compatible with different editions (newer and older) - Various difficulty levels from easy to extremely hard - The complete book is covered (All chapters) - Questions you can expect to see: Multiple choice questions, Problem solving, essays, Fill in the blanks, and True/False. - This test bank is a great tool to get ready for your next test *** If you have any questions or special request feel free to send a private message

Voorbeeld van de inhoud

Post Assessment for All Chapters




TRUE/FALSE



1. The classical functions of management are (1) making things happen, (2) meeting the
competition, (3) organizing people, projects, and processes, and (4) leading.


ANS: F

The classical functions of management are planning, organizing, leading, and controlling.


PTS: 1 REF: 8-9



2. Companies look for a total of four sets of skills in individuals to identify potential managers.
These desired skills are technical skills, human skills, conceptual skills, and motivation to
manage.


ANS: T PTS: 1 REF: 23–24



3. First-line managers are the only managers who do not supervise other managers.


ANS: T PTS: 1 REF: 15-16



4. Human relations management focused on managers’ roles and authority.


ANS: F

Human relations management focused on the psychological and social aspects of work.


PTS: 1 REF: 58

,5. According to the principles of scientific management, work and the responsibility for the work
should be divided equally between workers and management.


ANS: T PTS: 1 REF: 47-49



6. Frank and Lillian Gilbreth studied the psychology of groups.


ANS: F

The Gilbreths are noted for their time and motion studies.


PTS: 1 REF: 50-51



7. Technological management involves managing the daily production of goods and services.


ANS: F

Operations management involves managing the daily production of goods and services.


PTS: 1 REF: 66-68



8. The two kinds of external organizational environments are the general environment that affects
all organizations and the specific environment that is unique to each company.


ANS: T PTS: 1 REF: 87



9. According to its rate of environmental change, an organization's environment can be either stable
or dynamic, but not both.


ANS: F

According to punctuated equilibrium theory, companies often experience both stable and dynamic
external environments.

, PTS: 1 REF: 83



10. Ethics is the set of moral principles or values that defines right and wrong for a person or group.


ANS: T PTS: 1 REF: 122



11. Under the U.S. Sentencing Commission Guidelines, companies can be prosecuted and punished
for the illegal or unethical actions of employees, even if management didn't know about the
unethical behavior.


ANS: T PTS: 1 REF: 127



12. The stakeholder model holds that the only social responsibility that businesses have is to
maximize profits.


ANS: F

This is the definition of the shareholder model. The stakeholder model holds that management's
most important responsibility is long-term survival (not just maximizing profits), which is
achieved by satisfying the interests of multiple corporate stakeholders (not just shareholders).


PTS: 1 REF: 145



13. The categories of social responsibility for a company are economic, legal, ethical, and
discretionary


ANS: T PTS: 1 REF: 147-149



14. S.M.A.R.T. goals are Specific, Meaningful, Active, Reachable, and Timely.


ANS: F

S.M.A.R.T. goals are Specific, Measurable, Attainable, Realistic, and Timely.

, PTS: 1 REF: 172



15. Strategic plans specify how a company will use resources, budgets, and people to accomplish
specific goals within its strategic objective.


ANS: F

Tactical plans specify how a company will use resources, budgets, and people to accomplish
specific goals within its strategic objective.


PTS: 1 REF: 178



16. The process of decision making emphasizes the use of systematic procedures to arrive at optimal
solutions.


ANS: F

The process of decision making does not do this; what is described is rational decision making.


PTS: 1 REF: 183



17. Both absolute comparisons and relative comparisons are methods for identifying decision criteria.


ANS: F

These are methods for weighting the criteria, not identifying them.


PTS: 1 REF: 185-186



18. Because it is a time-consuming, labor-intensive, and expensive process, the Delphi technique is
best reserved for important long-term issues and problems.


ANS: T PTS: 1 REF: 193-194

Gekoppeld boek
 image
Chuck Williams Management
Uitgever: 2012 ISBN: 9781111969813 Druk: Onbekend

Documentinformatie

Geüpload op
9 april 2022
Aantal pagina's
1908
Geschreven in
2021/2022
Type
Tentamen (uitwerkingen)
Bevat
Vragen en antwoorden
$40.99

Verkeerd document? Gratis ruilen Binnen 14 dagen na aankoop en voor het downloaden kan je een ander document kiezen. Je kan het bedrag gewoon opnieuw besteden.
Geschreven door studenten die geslaagd zijn
Direct beschikbaar na je betaling
Online lezen of als PDF

Seller avatar
De reputatie van een verkoper is gebaseerd op het aantal documenten dat iemand tegen betaling verkocht heeft en de beoordelingen die voor die items ontvangen zijn. Er zijn drie niveau’s te onderscheiden: brons, zilver en goud. Hoe beter de reputatie, hoe meer de kwaliteit van zijn of haar werk te vertrouwen is.
TestBanks2022
4.0
(354)
Verkocht
2189
Volgers
1701
Items
2238
Laatst verkocht
1 dag geleden



Waarom studenten kiezen voor Stuvia

Gemaakt door medestudenten, geverifieerd door reviews

Kwaliteit die je kunt vertrouwen: geschreven door studenten die slaagden en beoordeeld door anderen die dit document gebruikten.

Niet tevreden? Kies een ander document

Geen zorgen! Je kunt voor hetzelfde geld direct een ander document kiezen dat beter past bij wat je zoekt.

Betaal zoals je wilt, start meteen met leren

Geen abonnement, geen verplichtingen. Betaal zoals je gewend bent via Bancontact, iDeal of creditcard en download je PDF-document meteen.

Student with book image

“Gekocht, gedownload en geslaagd. Zo eenvoudig kan het zijn.”

Alisha Student

Bezig met je bronvermelding?

Maak nauwkeurige citaten in APA, MLA en Harvard met onze gratis bronnengenerator.

Bezig met je bronvermelding?

Veelgestelde vragen