• Verkeerd document? Gratis ruilen
  • Geschreven door studenten die geslaagd zijn
  • Direct beschikbaar na je betaling
  • Online lezen of als PDF
Verkopen
Kies je studieland
Kies je taal
Document preview thumbnail
Voorbeeld 4 van de 209 pagina's
Tentamen (uitwerkingen)

Employee Training and Development, Noe - Complete test bank - exam questions - quizzes (updated 2022)

Document preview thumbnail
Voorbeeld 4 van de 209 pagina's

Description: - Test bank with practice exam questions and their answers - Compatible with different editions (newer and older) - Various difficulty levels from easy to extremely hard - The complete book is covered (All chapters) - Questions you can expect to see: Multiple choice questions, Problem solving, essays, Fill in the blanks, and True/False. - This test bank is a great tool to get ready for your next test *** If you have any questions or special request feel free to send a private message

Voorbeeld van de inhoud

Chapter 1



Multiple Choice



1. Which of the following statements is true of human capital?

a. Human capital is an organization’s tangible asset.

b. Motivation to deliver high-quality products and services is a part of human capital.

c. It is easy to imitate or purchase an organization’s human capital.

d. Human capital is standardized throughout all companies.



Answer: B

Difficulty Level: Medium



2. Informal learning:

a. is developed and organized by a company.

b. is not required for the development of human capital.

c. cannot be controlled by the employees.

d. leads to the effective development of tacit knowledge.



Answer: D

Difficulty Level: Easy



3. Which of the following is true of tacit knowledge?

a. It is easily codified and transferred from person-to-person.

b. Formulas and definitions are examples of tacit knowledge.

c. Formal training and development programs limit the extent to which tacit knowledge
can be acquired.

, d. It cannot be shared through employee personal interactions with peers, colleagues, and
experts.



Answer: C

Difficulty Level: Easy



4. A(n) _____ is an example of tacit knowledge.

a. employee’s experience

b. business process

c. flowchart

d. formula



Answer: A

Difficulty Level: Easy



5. _____ refers to a systematic approach for developing training programs.

a. Total quality management

b. Continuous learning

c. Training design process

d. Orientation training program



Answer: C

Difficulty Level: Easy



6. The fifth step in the training design process is to develop an evaluation plan that involves
identifying:

a. an appropriate training method.

, b. the requirements for training.

c. employees with motivation and basic skills.

d. the types of outcomes training is expected to influence.



Answer: D

Difficulty Level: Medium



7. Which of the following steps of the training design process involves person and task
analysis?

a. Ensuring transfer of training

b. Developing an evaluation plan

c. Conducting needs assessment

d. Monitoring and evaluating the program



Answer: C

Difficulty Level: Easy



8. Which of the following statements is true of the Instructional System Design (ISD) model?

a. There is a single universally accepted instructional systems development model.

b. The model rarely follows a neat, orderly, step-by-step approach of activities.

c. The model eliminates the need for trainers to provide detailed documents of each
activity found in the model.

d. The model has no underlying assumptions.



Answer: B

Difficulty Level: Medium

, 9. The ADDIE model is most closely associated with:

a. employee recruitment and selection.

b. employee training and development.

c. diversity management.

d. quality management.



Answer: B

Difficulty Level: Easy



10. Which of the following training programs is mandated by law?

a. Orientation training program

b. Leadership development program

c. Safety training program

d. Cross-culture training program



Answer: C

Difficulty Level: Easy



11. _____ refers to the process of moving jobs from the United States to other locations in the
world.

a. Inpatriation

b. Job rotation

c. Offshoring

d. Insourcing



Answer: C

Difficulty Level: Easy

Gekoppeld boek
 image
Uitgever: 2012 ISBN: 9780077703875 Druk: Onbekend

Documentinformatie

Geüpload op
4 maart 2022
Aantal pagina's
209
Geschreven in
2021/2022
Type
Tentamen (uitwerkingen)
Bevat
Vragen en antwoorden
$40.99

Verkeerd document? Gratis ruilen Binnen 14 dagen na aankoop en voor het downloaden kan je een ander document kiezen. Je kan het bedrag gewoon opnieuw besteden.
Geschreven door studenten die geslaagd zijn
Direct beschikbaar na je betaling
Online lezen of als PDF

Seller avatar
De reputatie van een verkoper is gebaseerd op het aantal documenten dat iemand tegen betaling verkocht heeft en de beoordelingen die voor die items ontvangen zijn. Er zijn drie niveau’s te onderscheiden: brons, zilver en goud. Hoe beter de reputatie, hoe meer de kwaliteit van zijn of haar werk te vertrouwen is.
TestBanks2022
4.0
(355)
Verkocht
2199
Volgers
1702
Items
2238
Laatst verkocht
1 dag geleden



Waarom studenten kiezen voor Stuvia

Gemaakt door medestudenten, geverifieerd door reviews

Kwaliteit die je kunt vertrouwen: geschreven door studenten die slaagden en beoordeeld door anderen die dit document gebruikten.

Niet tevreden? Kies een ander document

Geen zorgen! Je kunt voor hetzelfde geld direct een ander document kiezen dat beter past bij wat je zoekt.

Betaal zoals je wilt, start meteen met leren

Geen abonnement, geen verplichtingen. Betaal zoals je gewend bent via Bancontact, iDeal of creditcard en download je PDF-document meteen.

Student with book image

“Gekocht, gedownload en geslaagd. Zo eenvoudig kan het zijn.”

Alisha Student

Bezig met je bronvermelding?

Maak nauwkeurige citaten in APA, MLA en Harvard met onze gratis bronnengenerator.

Bezig met je bronvermelding?

Veelgestelde vragen