STRUCTURE & FUNCTION ‘/ ‘/
OF THE BODY
‘/ ‘/ ‘/
16th Edition, Patton & Thibodeau
‘ /
‘ / ‘ / ‘ /
TEST BANK ‘ /
,Thibodeau & Patton: Structure & Function of the Body, 16th Edition Test Bank
‘/ ‘/ ‘/ ‘/ ‘/ ‘/ ‘/ ‘/ ‘/ ‘/ ‘/ ‘/
Table of Contents:
‘/ ‘/
Chapter1. Introduction to the Body
‘/ ‘/ ‘/ ‘/ ‘/
Chapter 2. Chemistryof Life
‘/ ‘/ ‘/ ‘/
Chapter3. Cells
‘/ ‘/
Chapter4. Tissues
‘/ ‘/
Chapter5. Organ Systems
‘/ ‘/ ‘/
Chapter6. Skin and Membranes
‘/ ‘/ ‘/ ‘/
Chapter7. Skeletal System
‘/ ‘/ ‘/
Chapter8. Muscular System
‘/ ‘/ ‘/
Chapter9. Nervous System
‘/ ‘/ ‘/
Chapter10. Senses
‘/ ‘/
Chapter11. Endocrine System
‘/ ‘/ ‘/
Chapter12. Blood
‘/ ‘/
Chapter13. Cardiovascular System
‘/ ‘/ ‘/
Chapter14. LymphaticSystem and Immunity
‘/ ‘/ ‘/ ‘/ ‘/
Chapter 15. RespiratorySystem
‘/ ‘/ ‘/
Chapter16. Digestive System
‘/ ‘/ ‘/
Chapter17. Nutrition and Metabolism
‘/ ‘/ ‘/ ‘/
Chapter 18. UrinarySystem
‘/ ‘/ ‘/
Chapter19. Fluid and Electrolyte Balance
‘/ ‘/ ‘/ ‘/ ‘/
Chapter20. Acid-Base Balance
‘/ ‘/ ‘/
Chapter21. Reproductive Systems
‘/ ‘/ ‘/
Chapter22. Growth, Development, and Aging
‘/ ‘/ ‘/ ‘/ ‘/
,Chapter01:Introductiontothebody
‘/ ‘/ ‘/ ‘/ ‘/
Thibodeau&Patton:Structure&FunctionoftheBody,16thEdition
‘/ ‘/ ‘/ ‘/ ‘/ ‘/ ‘/ ‘/ ‘/ ‘/
MULTIPLECHOICE ‘/
1. Thewordderived fromtwowordpartsthat mean“cuttingapart”is
‘/ ‘/ ‘ / ‘/ ‘/ ‘/ ‘/ ‘/ ‘/ ‘/ ‘/
a. physiology
b. homeostasis
c. anatomy
d. dissection
ANS: C ‘ / DIF: Memorization REF: p. 3
‘/
OBJ: 1 ‘ / TOP: Introduction ‘ /
2. Thestudyofhow the bodyfunctions iscalled
‘/ ‘/ ‘/ ‘/ ‘/ ‘/ ‘/ ‘/
a. physiology
b. homeostasis
c. anatomy
d. dissection
ANS: A ‘ / DIF: Memorization REF: p. 3
‘/
OBJ: 1 ‘ / TOP: Introduction ‘ /
3. Thecorrect sequence oftheleveloforganization is
‘/ ‘/ ‘/ ‘/ ‘/ ‘/ ‘/ ‘/
a. cellular,chemical,tissue,organ ‘/ ‘/ ‘/
b. chemical,cellular,tissue,organ ‘/ ‘/ ‘/
c. chemical,cellular,organ,tissue ‘/ ‘/ ‘/
d. chemical,tissue,cellular,organ ‘/ ‘/ ‘/
ANS: B ‘ / DIF: Memorization REF: p. 5
‘/
OBJ: 3 ‘ / TOP: Structurallevels oforganization ‘ / ‘/ ‘/ ‘/
4. Thesmallest livingunit ofstructureis considered tobeatthe
‘/ ‘/ ‘/ ‘/ ‘/ ‘/ ‘/ ‘/ ‘/ ‘/ ‘/
a. chemicallevel ‘/
b. cellularlevel ‘/
c. organlevel ‘/
d. tissuelevel ‘/
ANS: B ‘ / DIF: Memorization REF: p. 6
‘/
OBJ: 3 ‘ / TOP: Structurallevels oforganization ‘ / ‘/ ‘/ ‘/
5. Thereference position forallbodydirectionalterms isthe
‘/ ‘/ ‘/ ‘/ ‘/ ‘/ ‘/ ‘/ ‘/
a. anatomicalposition ‘/
b. proneposition ‘/
, c. supineposition ‘/
d. sittingposition ‘/
ANS: A ‘/ DIF: Memorization REF:pp.6-7 ‘/ ‘/
OBJ: 4
‘/ ‘/ TOP: Anatomical position ‘ / ‘/
6. Therelationship betweenthekneeand the anklecanbedescribed as
‘/ ‘/ ‘/ ‘/ ‘/ ‘/ ‘/ ‘/ ‘/ ‘/ ‘/
a. theknee is inferiortothe ankle ‘/ ‘/ ‘/ ‘/ ‘/ ‘/
b. theknee is distaltothe ankle ‘/ ‘/ ‘/ ‘/ ‘/ ‘/
c. theknee isproximalto theankle ‘/ ‘/ ‘/ ‘/ ‘/ ‘/
d. botha and babove ‘/ ‘/ ‘/ ‘/
ANS: C DIF: Application
‘ / REF: ‘ / pp. 7-8 ‘/ OBJ:5 ‘/
TOP: Anatomical directions
‘/ ‘ / ‘/
7. Therelationship betweentheheart andthelungscanbedescribed as
‘/ ‘/ ‘/ ‘/ ‘/ ‘/ ‘/ ‘/ ‘/ ‘/ ‘/
a. theheart is distaltothelungs ‘/ ‘/ ‘/ ‘/ ‘/ ‘/
b. theheart is medialto thelungs ‘/ ‘/ ‘/ ‘/ ‘/ ‘/
c. theheart is lateraltothelungs ‘/ ‘/ ‘/ ‘/ ‘/ ‘/
d. bothaand c above ‘/ ‘/ ‘/ ‘/
ANS: B DIF: Application
‘ / REF: ‘ / p. 7 ‘/ OBJ:5 ‘/
TOP: Anatomical directions
‘/ ‘ / ‘/
8. Thetermmost oppositeproximalis
‘/ ‘/ ‘/ ‘/ ‘/
a. medial
b. superior
c. anterior
d. distal
ANS: D ‘ / DIF: Memorization REF:p.7 ‘/ ‘/
OBJ: 5
‘/ ‘ / TOP: Anatomical directions ‘ / ‘/
9. Becausehumans walk in an upright position, thetwo terms that can be used interchangeably are
‘/ ‘/ ‘/ ‘/ ‘/ ‘/ ‘/ ‘/ ‘/ ‘/ ‘/ ‘/ ‘/ ‘/ ‘/
a. posteriorand ventral ‘/ ‘/
b. posteriorand inferior ‘/ ‘/
c. posteriorandsuperficial ‘/ ‘/
d. posteriorand dorsal ‘/ ‘/
ANS: D ‘ / DIF: Memorization REF:p.7 ‘/ ‘/
OBJ: 5
‘/ ‘ / TOP: Anatomical directions ‘ / ‘/
10. Thetermmost opposite medialis
‘/ ‘/ ‘/ ‘/ ‘/
a. dorsal
b. lateral
c. superficial
d. noneofthe above ‘/ ‘/ ‘/
ANS: B ‘ / DIF: Memorization REF:p.7 ‘/ ‘/
OBJ: 5
‘/ ‘ / TOP: Anatomical directions ‘ / ‘/
11. Therelationship betweentheskinandthemuscles canbedescribed as
‘/ ‘/ ‘/ ‘/ ‘/ ‘/ ‘/ ‘/ ‘/ ‘/ ‘/
a. theskin issuperficialtothemuscle ‘/ ‘/ ‘/ ‘/ ‘/ ‘/
b. themuscle issuperficialtotheskin ‘/ ‘/ ‘/ ‘/ ‘/ ‘/
c. themuscle isdeep to theskin ‘/ ‘/ ‘/ ‘/ ‘/ ‘/