(Grade A+)
Question 1: individuals
Answer: objects described by a set of data
Question 2: variable
Answer: characteristic of an individual
Question 3: discreet
Answer: list the values
Question 4: ordinal
Answer: can be put into a meaningful rank
Question 5: nominal
Answer: cannot be put in a rank
Question 6: distribution
Answer: what values it takes and how often
Question 7: disjoint
Answer: not overlapping
Question 8: empirical (3) rule
Answer: 68-95-99.7
Question 9: sample variance
Answer: s squared
Question 10: 2 quantitative variables
Answer: scatterplot
Page 1