A+)
Question 1: ___ are the psychological needs, desires, and impulses that move audiences to action
Answer: motivation
Question 2: what are our most basic needs according to Abraham Maslow?
Answer: physical
Question 3: what motivational appeal would most likely be invoked by speeches persuading listeners to
purchase a home alarm system?
Answer: safety and security
Question 4: audience expectations for your speech will most likely be shaped by what variable of the
speaking situation?
Answer: occasion
Question 5: the age and gender of an audience is what type of information?
Answer: demographic
Question 6: membership is which type of group would best indicate an interest in problems of public
life?
Answer: ???
Question 7: johnny has negative feelings toward members of minority groups. while he is careful to
avoid the explicit use of ugly labels, he does vent his beliefs through comments such as, "in my
neighborhood, we respect law and order." johnny's words may be characterized as ___
Answer: symbolic realism
Question 8: how is gender stereotyping most frequently revealed?
Answer: sexist language
Question 9: all of the following values are thought to have universal appeal before all audiences and
cultures except? (shared enemies, honesty and fairness, self-determination, respect for tradition)
Answer: shared enemies
Page 1