Question 1: México
Answer: mexicano
Question 2: Nicaragua
Answer: nicaragüense
Question 3: Honduras
Answer: hondureño
Question 4: Guatemala
Answer: guatemalteco
Question 5: El Salvador
Answer: salvadoreño
Question 6: Costa Rica
Answer: costarricense
Question 7: Panama
Answer: Panameño
Question 8: Cuba
Answer: Cubano
Question 9: Puerto Rico
Answer: puertorriqueño
Question 10: República Dominicana
Answer: dominicano
Question 11: Venezuela
Answer: Venezolano
Page 1