Correct Answers (Verified Update)
84 questions with answers
Topic: Relativity Certified Pro Exam
1. 1. What is a benefit of RelativityOne? (Select all that apply.)
A. No back-end management required.
B. Ability to host your RelativityOne environment in your private cloud.
C. Elimination of additional Microsoft SPLA fees.
D. Always have access to the latest version of Relativity.
Answer: a. No back-end management required
2. 2. What is a benefit of RelativityOne? (Select all that apply.)
A. Can rely on a strong business continuity and disaster recovery policy.
B. Can deploy in multiple geographies.
C. Can run the latest version of Relativity software.
D. Can run previous versions of Relativity.
Answer: A. Can rely on a strong business continuity and disaster recovery policy. B. Can
deploy in multiple geographies.
3. 3. When is RelativityOne data encrypted? (Select all that apply.)
A. Before loading into RelativityOne
B. In transit
C. Only with the customer-managed key option
D. At rest
Answer: B. In transit D. At rest
4. 4. What counts towards billable data in RelativityOne workspaces? (Select all that
apply.)
A. SQL database
B. Natives
C. Productions
D. Index size
Answer: A. SQL database B. Natives C. Productions
5. 5. What can you do in the RelativityOne mobile app? (Select all that apply.)
A. Code documents.
B. Run an already created saved search.
C. Create a workspace.
D. Share documents with other Relativity users.
Answer: A. Code documents. D. Share documents with other Relativity users.
6. 6. When do changes made in the RelativityOne mobile app appear in
RelativityOne?
A. Instantly.
B. After 5 minutes.
C. After 60 minutes.
D. When an admin syncs to the workspace.
Answer: a. Instantly.
Page 1
, 7. 7. What is a benefit of the RelativityOne mobile app? (Select all that apply.)
A. Your documents never leave the RelativityOne platform.
B. You can authenticate via Touch ID or Face ID.
C. You can create push notifications.
D. You can code documents while in offline mode.
Answer: A. Your documents never leave the RelativityOne platform. B. You can authenticate
via Touch ID or Face ID. C. You can create push notifications.
8. 8. From what index can you search extracted text in RelativityOne workspaces?
(Select all that apply.)
A. Keyword
B. dtSearch
C. Google
D. Analytics
Answer: B. dtSearch D. Analytics
9. 9. In what RelativityOne environment can you test API-based applications?
A. Sandbox
B. Preview
C. Utility server
D. Staging
Answer: a. Sandbox
10. 10. What can you do in a sandbox environment? (Select all that apply.)
A. Test the functionality of custom agents.
B. Use Relativity's back-end APIs.
C. Write and edit SQL scripts.
D. Test the performance of custom applications.
Answer: A. Test the functionality of custom agents. B. Use Relativity's back-end APIs. C.
Write and edit SQL scripts.
11. 11. How can you render PDFs with the PDF application? (Select all that apply.)
A. In the Relativity viewer
B. Mass operations
C. Batch set
D. Production set
Answer: b. Mass operations
12. 12. What action does automated workflows support? (Select all that apply.)
A. Building a dtSearch index
B. Running a classification index
C. Creating an Active Learning project
D. Running a structured analytics set
Answer: A. Building a dtSearch index D. Running a structured analytics set
Page 2