Answers (Verified Update)
30 questions with answers
Topic: NURS180 Final Exam
1. The nurse knows that which part of the patient's vision can be lost in open-angle
glaucoma?
Answer: peripheral vision
2. Which symptom indicates a middle ear infection, which is often the cause of
Meniere's disease?
Answer: Bilateral ear pain
3. Which word that refers to a language disorder caused by brain damage, where a
person has difficulty speaking or understanding what other people are saying?
Answer: Aphasia
4. The patient who is unable to more their lower body and legs due to complete
spinal cord injury is said to have?
Answer: Paraplegia
5. The new nurse is working on the med surg unit. Which action indicates the nurse
is properly preparing a patient for surgery?
Answer: Removing contact lenses and dentures
6. The PACU nurse knows that which items decrease the patient's risk for thrombus
formation after surgery?
Answer: Anti-embolism stockings
7. The nurse knows that which change places the older adult at increased risk for
surgical complications?
Answer: Decreased kidney function
8. Where can the patient with Crohn's disease can experience inflammation and
irritation?
Answer: In any part of the gastrointestinal tract
9. The nurse knows that use of NSAIDs, drinking alcohol and caffeine, and lying
down while eating are common risk factors for which condition?
Answer: Gastroesophageal reflux disease
10. The nurse knows that this condition, where the stomach slips up through an
opening in the diaphragm, causing acid reflux and shortness of breath is called?
Answer: Hiatal hernia
11. A progressive condition of the inner ear that results in intense vertigo, tinnitus,
and hearing loss is known as?
Answer: Meniere's disease
12. The nurse anticipates administering which medications to the patient with
Meniere's disease?
Answer: Furosemide, meclizine, ondansetron
Page 1