• Verkeerd document? Gratis ruilen
  • Geschreven door studenten die geslaagd zijn
  • Direct beschikbaar na je betaling
  • Online lezen of als PDF
Verkopen
Kies je studieland
Kies je taal
Document preview thumbnail
Voorbeeld 3 van de 23 pagina's
Tentamen (uitwerkingen)

Wellcare Act Mastery Exam 1 Complete Questions And Detailed Solutions Latest Update This Year Just Released

Document preview thumbnail
Voorbeeld 3 van de 23 pagina's

Wellcare Act Mastery Exam 1 Complete Questions And Detailed Solutions Latest Update This Year Just Released

Voorbeeld van de inhoud

WELLCARE ACT MASTERY EXA1
COMPLETE QUESTIONS AND DETAILED SOLUTIONS LATEST UPDATE THIS
YEAR JUST RELEASED



Question 1: Member PHI can be stored on an external hard drive or
a cloud storage service like Google Drive or Apple Cloud.
Answer:
False


Question 2: Which option is the preferred method to submit
enrollment?
Answer:
Ascend Web/Mobile Application


Question 3: When discussing prescription drug coverage, you
should:
Answer:
Explain how to use the formulary to look up limitations and exclusions (e.g., step
therapy, quantity limits).. Confirm coverage of the beneficiary's current and/or
anticipated prescriptions. Explain formulary tiers as well as drug copayment
amounts. For drugs that are not covered by the new plan, explain the Transition
Fill program and how to request a coverage exception.


Question 4: Which is an example of a top beneficiary complaint that
affects Star Ratings?
Answer:
The beneficiary did not understand that enrolling in a Wellcare plan would
change their current Medicare Advantage plan.

,Question 5: Members who fail to pay the required premiums before
the end of the grace period (Wellcare has a three-month grace
period) will be terminated.
Answer:
True


Question 6: A grievance request, or any evidence concerning a
grievance, must be fi led orally or in writing no later than _____
calendar days from the date of the event or the date the member is
made aware of the issue.
Answer:
60


Question 7: You can help prevent grievances by:
Answer:
Always confirming availability of the beneficiary's primary and specialist providers
by using the provider search tool available on the plan's website.. Always using
plan materials to clearly explain plan benefits and cost (including medications)
and check for understanding. Always confirming a beneficiary's intent to enroll
before accepting their enrollment application.


Question 8: A broker/agent may be terminated for cause if they fail
to comply with a compliance investigation, encourage others to
avoid the compliance interview process, or fail to provide truthful
or complete information.
Answer:
True


Question 9: Wellcare expanded our county footprint in _____ states
for 2024.
Answer:

, Five


Question 10: All Prescription Drug Plans (PDPs) will continue to
offer $0 Tier 1 preferred cost-sharing through Express Scripts
Pharmacy (Mail Order).
Answer:
True


Question 11: With the Pharmacy Benefit Manager (PBM) migration
to Express Scripts effective 1/1/2024, existing members can
continue to use their current ID card 1/1/2024 and beyond.
Answer:
False


Question 12: For Prescription Drug Plan (PDP) Medication Home
Delivery, the ____ plan will continue to off er a discount (2.5 x
30-day preferred retail copay) for Tier 2, 3, and 6 prescriptions.
Answer:
Value Plus


Question 13: Which is the Prescription Drug Plan (PDP) Preferred
Mail Order network for 2024?
Answer:
Express Scripts Pharmacy


Question 14: The beneficiary (or their authorized representative)
must indicate the product types to be discussed during the
appointment on the Scope of Appointment (SOA).
Answer:
True

Documentinformatie

Geüpload op
15 oktober 2026
Aantal pagina's
23
Geschreven in
2026/2027
Type
Tentamen (uitwerkingen)
Bevat
Vragen en antwoorden
$26.99

Verkeerd document? Gratis ruilen Binnen 14 dagen na aankoop en voor het downloaden kan je een ander document kiezen. Je kan het bedrag gewoon opnieuw besteden.
Geschreven door studenten die geslaagd zijn
Direct beschikbaar na je betaling
Online lezen of als PDF

Seller avatar
GRADELOOMEXAMS
4.5
(2)
Verkocht
7
Volgers
0
Items
1603
Laatst verkocht
1 maand geleden



Waarom studenten kiezen voor Stuvia

Gemaakt door medestudenten, geverifieerd door reviews

Kwaliteit die je kunt vertrouwen: geschreven door studenten die slaagden en beoordeeld door anderen die dit document gebruikten.

Niet tevreden? Kies een ander document

Geen zorgen! Je kunt voor hetzelfde geld direct een ander document kiezen dat beter past bij wat je zoekt.

Betaal zoals je wilt, start meteen met leren

Geen abonnement, geen verplichtingen. Betaal zoals je gewend bent via Bancontact, iDeal of creditcard en download je PDF-document meteen.

Student with book image

“Gekocht, gedownload en geslaagd. Zo eenvoudig kan het zijn.”

Alisha Student

Bezig met je bronvermelding?

Maak nauwkeurige citaten in APA, MLA en Harvard met onze gratis bronnengenerator.

Bezig met je bronvermelding?

Veelgestelde vragen