• Verkeerd document? Gratis ruilen
  • Geschreven door studenten die geslaagd zijn
  • Direct beschikbaar na je betaling
  • Online lezen of als PDF
Verkopen
Kies je studieland
Kies je taal
Document preview thumbnail
Voorbeeld 4 van de 51 pagina's
Tentamen (uitwerkingen)

CFP FP 512 Exam Review Verified Exam Questions and Answers Latest update 2026/2027

Document preview thumbnail
Voorbeeld 4 van de 51 pagina's

CFP FP 512 Exam Review Verified Exam Questions and Answers Latest update 2026/2027

Voorbeeld van de inhoud

CFP FP 512 Exam Review
Verified Exam Questions and Answers Latest update 2026/2027

Question:
1. Abandonment
Answer:
Represents the possibility of a loss-or a negative deviation from a desired
outcome.

Question:
2. Peril
Answer:
is the cause of a loss

Question:
3. Hazard
Answer:
Increases the potential for loss
Such as earthquakes and floods, result from factors other than changes in the

Question:
4. Static Risks
Answer:
economy. They tend to occur with regularity and can be insured.

Question:
5. Dynamic Risks
Answer:
Are the result of changes in the economy, such as changes in the business cycle

Question:
6. Fundamental Risks attect a large group of people. Examples include recessions and
earthquakes.
Answer:
or inflation. Insurance does not typically cover these types of risks.

Question:
7. Particular Risks

,Answer:
attect individuals or small groups of people
Involves only the chance of loss or no loss; in other words, there is no chance
of gain. The possibility that a person's home will burn represents this type of

Question:
8. Pure risk
Answer:
risk because there is no chance of gain but only the chance of loss or no loss.

Question:
9. Speculative Risk
Answer:
Involves both the chance of loss and the chance of gain. Gambling is a classic
example of this risk because it presents both the chance of loss and the chance
of gain.

Question:
10. Risk Management
Process
Answer:
Step 1: Identify and Establish Risk Management Goals
Step 2: Gather pertinent data to determine risk exposures
Step 3: Analyze and evaluate the information to identify risk exposures
Step 4: Develop a risk management plan
Step 5: Communicate the Recommendations
Step 6: Implement the recommendations
Step 7: Monitor the recommendations for needed changes

Question:
11.
Answer:
loss of the asset itself, loss of use of the asset, and other associated losses.

Question:
Asset related risk
exposure
Answer:

,Question:
12. Contract Law
asset resulting in liability to a lender, a club membership contract putting
certain responsibilities on the client, etc.
Answer:
the risk of liability in acquisition of an asset based on law: acquisition of an

Question:
13. Tort Law
boating accident, practicing one's profession, etc.
Answer:
Liability for a loss resulting from the use of an asset or from an activity-a

Question:
14. Risk Control
Answer:
Is a risk management technique that seeks to minimize the risk of loss.

Question:
15. Risk Avoidance
it can avoid the risk by not having windows... What kind of risk method does
this describe?
Answer:
If a business wants to ensure that it will not have windows broken by vandals,

Question:
16. Risk Reduction
may choose to have windows made of a material that is very diflcult to break...
What kind of risk method does this describe?
Answer:
If the same business wants windows but is still concerned about vandals, it

Question:
17. Risk Financing
Answer:
is a risk management technique that pays the costs of losses incurred

Question:
18. Risk Retention
individual believes any losses that occur can be covered out of pocket.

, Answer:
There are situations where the potential loss is small and the business or

Question:
19. Risk Transfer
or subcontracting. This describes giving risk to an insurance company in
exchange for a relatively small cost, the premium. Health, life, disability, and
liability risks are examples
Answer:
This is primarily insurance, but can also be accomplished through waivers

Question:
20. Risk Retention
loss, instead of transferring the risk by purchasing an insurance policy.
Answer:
A strategy in which an entity sets aside a sum as a protection against a probable

Question:
21. Self Insurance
Answer:


Question:
A form of risk management whereby a part of the firm's earnings is earmarked
as a contingency fund for possible future losses, specifically for individual loss
categories such as property, medical, or worker's compensation.
Answer:


Question:
22. Insurable risk
of the loss can be predicted
Answer:
a pure risk that is faced by a large number of people and for which the amount

Question:
23. Law of large num-
bers
can reasonably apportion the expected financial loss.

Documentinformatie

Geüpload op
14 oktober 2026
Aantal pagina's
51
Geschreven in
2026/2027
Type
Tentamen (uitwerkingen)
Bevat
Vragen en antwoorden
$15.99

Verkeerd document? Gratis ruilen Binnen 14 dagen na aankoop en voor het downloaden kan je een ander document kiezen. Je kan het bedrag gewoon opnieuw besteden.
Geschreven door studenten die geslaagd zijn
Direct beschikbaar na je betaling
Online lezen of als PDF

Seller avatar
De reputatie van een verkoper is gebaseerd op het aantal documenten dat iemand tegen betaling verkocht heeft en de beoordelingen die voor die items ontvangen zijn. Er zijn drie niveau’s te onderscheiden: brons, zilver en goud. Hoe beter de reputatie, hoe meer de kwaliteit van zijn of haar werk te vertrouwen is.
Verkocht
22
Volgers
0
Items
11440
Laatst verkocht
3 weken geleden



Waarom studenten kiezen voor Stuvia

Gemaakt door medestudenten, geverifieerd door reviews

Kwaliteit die je kunt vertrouwen: geschreven door studenten die slaagden en beoordeeld door anderen die dit document gebruikten.

Niet tevreden? Kies een ander document

Geen zorgen! Je kunt voor hetzelfde geld direct een ander document kiezen dat beter past bij wat je zoekt.

Betaal zoals je wilt, start meteen met leren

Geen abonnement, geen verplichtingen. Betaal zoals je gewend bent via Bancontact, iDeal of creditcard en download je PDF-document meteen.

Student with book image

“Gekocht, gedownload en geslaagd. Zo eenvoudig kan het zijn.”

Alisha Student

Bezig met je bronvermelding?

Maak nauwkeurige citaten in APA, MLA en Harvard met onze gratis bronnengenerator.

Bezig met je bronvermelding?

Veelgestelde vragen