• Verkeerd document? Gratis ruilen
  • Geschreven door studenten die geslaagd zijn
  • Direct beschikbaar na je betaling
  • Online lezen of als PDF
Verkopen
Kies je studieland
Kies je taal
Document preview thumbnail
Voorbeeld 2 van de 14 pagina's
Tentamen (uitwerkingen)

BQA CERTIFICATION EXAM MC Questions with Correct Solutions

Document preview thumbnail
Voorbeeld 2 van de 14 pagina's

BQA CERTIFICATION EXAM MC Questions with Correct Solutions

Voorbeeld van de inhoud

BQA CERTIFICATION EXAM MC Questions with Correct Solutions


Question:
1. BQA is a program to ensure that beef and dairy cattle are maintained in a manner which
will result in a safe and wholesome beef product for the consumer. A True B False

Answer:
A


Question:
2. BQA is designed to enhance carcass quality by reducing A carcass defects B outliers C
residues D injection site blemishes E all of these

Answer:
E


Question:
3. Who is responsible for BQA? A packer B feeder C cow-calf producer D retailer E dairy
producer F all of the above

Answer:
C


Question:
4. Products labeled for subcutaneous administration should be given in the A rump B neck C
just past the shoulder

Answer:
B


Question:
5. Currently, the Arkansas BQA program is a mandatory program for all beef producers. A
True B False

Answer:
B


Question:
6. Injection site lesions will not make the meat tougher A true B false

Answer:
B

, Question:
7. All products labeled for intramuscular administration can be given subcutaneously. A true
B false

Answer:
B


Question:
8. Using animal health products exactly as they are labeled or prescribed and having a
Veterinarian-client-Patient Relationship is required for a BQA program. A true B false

Answer:
A


Question:
9. Using well-designed facilities and proper restraint will not really facilitate giving injections
in the proper location and reducing the chances of breaking needles in animal tissue. A true B
false

Answer:
B


Question:
10. If given the option, use which injection delivery method? A SubQ B IM

Answer:
A


Question:
11. The maximum amount of product to give per IM injection site is A 10 cc B 20 cc C 30 cc

Answer:
A


Question:
12. If a needle bends, you should not try to straighten it and use it again. A true B false

Answer:
A


Question:
13. When working cattle, a needle used to inject an animal should be used to draw product
from the bottle. A true B false

Answer:
B

Documentinformatie

Geüpload op
14 oktober 2026
Aantal pagina's
14
Geschreven in
2026/2027
Type
Tentamen (uitwerkingen)
Bevat
Vragen en antwoorden
$7.89

Verkeerd document? Gratis ruilen Binnen 14 dagen na aankoop en voor het downloaden kun je een ander document kiezen. Je kunt het bedrag gewoon opnieuw besteden.
Geschreven door studenten die geslaagd zijn
Direct beschikbaar na je betaling
Online lezen of als PDF

Seller avatar
De reputatie van een verkoper is gebaseerd op het aantal documenten dat iemand tegen betaling verkocht heeft en de beoordelingen die voor die items ontvangen zijn. Er zijn drie niveau’s te onderscheiden: brons, zilver en goud. Hoe beter de reputatie, hoe meer de kwaliteit van zijn of haar werk te vertrouwen is.
VictorGrades
5.0
(1)
Verkocht
25
Volgers
0
Items
2765
Laatst verkocht
2 weken geleden



Waarom studenten kiezen voor Stuvia

Gemaakt door medestudenten, geverifieerd door reviews

Kwaliteit die je kunt vertrouwen: geschreven door studenten die slaagden en beoordeeld door anderen die dit document gebruikten.

Niet tevreden? Kies een ander document

Geen zorgen! Je kunt voor hetzelfde geld direct een ander document kiezen dat beter past bij wat je zoekt.

Betaal zoals je wilt, start meteen met leren

Geen abonnement, geen verplichtingen. Betaal zoals je gewend bent via iDeal of creditcard en download je PDF-document meteen.

Student with book image

“Gekocht, gedownload en geslaagd. Zo makkelijk kan het dus zijn.”

Alisha Student

Bezig met je bronvermelding?

Maak nauwkeurige citaten in APA, MLA en Harvard met onze gratis bronnengenerator.

Bezig met je bronvermelding?

Veelgestelde vragen