• Verkeerd document? Gratis ruilen
  • Geschreven door studenten die geslaagd zijn
  • Direct beschikbaar na je betaling
  • Online lezen of als PDF
Verkopen
Kies je studieland
Kies je taal
Document preview thumbnail
Voorbeeld 4 van de 197 pagina's
Tentamen (uitwerkingen)

Understanding Nursing Research 7th Edition Test Bank | Evidence-Based Practice

Document preview thumbnail
Voorbeeld 4 van de 197 pagina's

Understanding Nursing Research 7th Edition Test Bank | Evidence-Based Practice

Voorbeeld van de inhoud

2b8b54267f6_test_bank_for_understanding_nursing_research_building_an_evidence_based_practice__7th_editio10/12/2026,
_practice__7th_editio10/12/2026,
20241106152924_672b8b54267f6_test_bank_for_understanding_nursing_research_building_an_evidence_based_practice__7th_editio.pdf2026-10-12Page
1:15:42 PMhttps://www.stuvia.com/user/aaaplus_)W()*E(*&R(&*&R*&()*()*_)*(*&$*(*&%*&(@%)%&*(@&(*@%*&@(%@%&*(
1:15:42 PMhttps://www.stuvia.com/user/aa
20241106152924_672b8b54267f6_test_bank_for_understanding_nursing_research_building_an_evidence_based_practice__7th_editio.docx
20241106152924_672b8b54267f6_test_bank_for_understanding_nursing_research_building_an_evidence_based_practice__7th_editio.docx
20241106152924_672b8b54267f6_test_bank_for_understanding_nursing_research_building_an_evidence_based_practice__7th_editio.docx 1o




TEST BANK FOR UNDERSTANDING NURSING
RESEARCH BUILDING AN EVIDENCE-BASED
PRACTICE, 8TH EDITION BY SUSAN K. GROVE,
ALL CHAPTERS 1-14, LATEST

MULTIPLE RESPONSE

1. A nurse understands the meaning of entering the world of nursing research to be? Select all that
apply.
a. A way of learning a unique language
b. A way of using old experiences to learn
c. A new way of experiencing reality
d. A new way of learning multiple languages
e. A way of incorporating new rules



ANS: A, C, E Nursing research is considered a “world” that is a truly new way of experiencing
reality. Entering a new world means learning a unique language, incorporating new rules,
and using new experiences to learn how to interact effectively within the world. The world
of nursing research is not a way of using old experiences to learn nor a new way of learning
multiple languages.

DIF: Cognitive level: Understanding (Comprehension)NURSINGTB.COM

2. Which are components of evidence-based practice (EBP)? Select all that apply. a. Best research
evidence
b. Expert opinion consensus
c. Patient needs and values
d. Safe, cost-effective care



ANS: A, C, D
Best research evidence is used to formulate EBP; patient needs and values are used to develop
EBP; and safe, cost-effective care is a component of EBP. Expert opinion consensus is not a
part of EBP.

DIF: Cognitive level: Understanding (Comprehension)




3/15/2026,
20241106152924_672b8b54267f6_test_bank_for_understanding_nursing_research_building_an_evidence_based_practice__7th_editio.docx
20241106152924_672b8b54267f6_test_bank_for_understanding_nursing_research_building_an_evidence_based_practice__7th_editio.docx
2:09:11 PM19710/12/2026,
2b8b54267f6_test_bank_for_understanding_nursing_research_building_an_evidence_based_practice__7th_editio10/12/2026,
_practice__7th_editio10/12/2026,
2026-10-12Page 1 of 1:15:42 PMhttps://www.stuvia.com/user/aaaplus_)W()*E(*&R(&*&R*&()*()*_)*(*&$*(*&%*&(@%)%&*(@&(*@%*&@(%@%&*(
1:16:47 PM10/12/202620241106152924_672b8b54267f6_test_bank_for_understanding_nursing_research_building_an_e
1:15:42 PMhttps://www.stuvia.com/user/aa

,2b8b54267f6_test_bank_for_understanding_nursing_research_building_an_evidence_based_practice__7th_editio10/12/2026,
_practice__7th_editio10/12/2026,
20241106152924_672b8b54267f6_test_bank_for_understanding_nursing_research_building_an_evidence_based_practice__7th_editio.pdf2026-10-12Page
1:15:42 PMhttps://www.stuvia.com/user/aaaplus_)W()*E(*&R(&*&R*&()*()*_)*(*&$*(*&%*&(@%)%&*(@&(*@%*&@(%@%&*(
1:15:42 PMhttps://www.stuvia.com/user/aa
20241106152924_672b8b54267f6_test_bank_for_understanding_nursing_research_building_an_evidence_based_practice__7th_editio.docx
20241106152924_672b8b54267f6_test_bank_for_understanding_nursing_research_building_an_evidence_based_practice__7th_editio.docx
20241106152924_672b8b54267f6_test_bank_for_understanding_nursing_research_building_an_evidence_based_practice__7th_editio.docx 2o




3. A nurse with a Bachelor of Science in Nursing (BSN) is prepared to do which of the following?
Select all that apply.
a. Appraise and summarize research findings.
b. Assist with the implementation of evidence-based guidelines.
c. Conduct independent nursing studies.
d. Expand the body of nursing knowledge through independent research.



ANS: A, B
The BSN-prepared nurse is capable of appraising and summarizing research findings and
assists with the implementation of evidence-based guidelines. The BSN-prepared nurse does
not conduct independent nursing studies nor expand the body of nursing knowledge through
independent research.

DIF: Cognitive level: Understanding (Comprehension)

4. Which of the following are characteristics of quantitative research methods? Select all that
apply.
a. Objective
b. Cause and effect relationships
c. Tests theory
d. Develops theory and frameworks
e. Numbers
f. Description variables



ANS: A, B, C, E, F
Quantitative research is a formal, objective, systematic process in which numerical data are
used to obtain information about the world. Quantitative research is conducted to test theory
by describing variables, examining relationships among variables, and determining cause and
effect interactions between variables. Qualitative research findings are unique, dynamic,
focused on understanding, and facilitate theory development.

DIF: Cognitive level: Understanding (Comprehension)

5. Which of the following is a research question for an experimental study? Select all that apply.
a. What is it like to live with asthma?NURSIN GTB.COM
b. Do children who have an updated asthma action plan have fewer missed school days
caused by asthma?
c. Which asthma triggers influence poor attitudes about chronic disease?
d. Which bronchodilator medication has fewer side effects?




3/15/2026,
20241106152924_672b8b54267f6_test_bank_for_understanding_nursing_research_building_an_evidence_based_practice__7th_editio.docx
20241106152924_672b8b54267f6_test_bank_for_understanding_nursing_research_building_an_evidence_based_practice__7th_editio.docx
2:09:11 PM19710/12/2026,
2b8b54267f6_test_bank_for_understanding_nursing_research_building_an_evidence_based_practice__7th_editio10/12/2026,
_practice__7th_editio10/12/2026,
2026-10-12Page 2 of 1:15:42 PMhttps://www.stuvia.com/user/aaaplus_)W()*E(*&R(&*&R*&()*()*_)*(*&$*(*&%*&(@%)%&*(@&(*@%*&@(%@%&*(
1:16:47 PM10/12/202620241106152924_672b8b54267f6_test_bank_for_understanding_nursing_research_building_an_e
1:15:42 PMhttps://www.stuvia.com/user/aa

,2b8b54267f6_test_bank_for_understanding_nursing_research_building_an_evidence_based_practice__7th_editio10/12/2026,
_practice__7th_editio10/12/2026,
20241106152924_672b8b54267f6_test_bank_for_understanding_nursing_research_building_an_evidence_based_practice__7th_editio.pdf2026-10-12Page
1:15:42 PMhttps://www.stuvia.com/user/aaaplus_)W()*E(*&R(&*&R*&()*()*_)*(*&$*(*&%*&(@%)%&*(@&(*@%*&@(%@%&*(
1:15:42 PMhttps://www.stuvia.com/user/aa
20241106152924_672b8b54267f6_test_bank_for_understanding_nursing_research_building_an_evidence_based_practice__7th_editio.docx
20241106152924_672b8b54267f6_test_bank_for_understanding_nursing_research_building_an_evidence_based_practice__7th_editio.docx
20241106152924_672b8b54267f6_test_bank_for_understanding_nursing_research_building_an_evidence_based_practice__7th_editio.docx 3o




ANS: B, D
Determining which interventions reduce asthma sick days is a controlled, quantitative,
experimental study design; and a study about the effects of a medication is an experimental
study. Asking what it is like to live with asthma will generate qualitative data. A study
determining relationships between asthma triggers and attitudes about disease is a
correlational study.

DIF: Cognitive level: Analyzing (Analysis)
Chapter 02: Introduction to Quantitative Research Grove: Understanding Nursing
Research, 7th Edition


MULTIPLE CHOICE

1. A researcher conducts a study which outlines the daily habits of women who are overweight.
This study represents what type of research? a. Correlational
b. Descriptive
c. Experimental
d. Quasi-experimental



ANS: B
Descriptive research is the exploration and description of phenomena in real-life situations.
Correlational research involves the systematic investigation of relationships between or
among variables. Experimental research is an objective, systematic, highly controlled
investigation conducted for the purpose of predicting and controlling phenomena. The
purpose of quasi-experimental research is to examine causal relationships or determine the
effect of one variable on another. Thus these studies involve implementing a treatment or
intervention and examining the effects of this intervention using selected methods of
measurement.

DIF: Cognitive level: Applying (Application)

2. The researcher wants to learn whether there is a relationship between parental education and
emergency room use among children who have asthma. Which type of research study will this


researcher use? NURSINGTB.COM a. Basic

b. Correlational
c. Historical
d. Phenomenological




3/15/2026,
20241106152924_672b8b54267f6_test_bank_for_understanding_nursing_research_building_an_evidence_based_practice__7th_editio.docx
20241106152924_672b8b54267f6_test_bank_for_understanding_nursing_research_building_an_evidence_based_practice__7th_editio.docx
2:09:11 PM19710/12/2026,
2b8b54267f6_test_bank_for_understanding_nursing_research_building_an_evidence_based_practice__7th_editio10/12/2026,
_practice__7th_editio10/12/2026,
2026-10-12Page 3 of 1:15:42 PMhttps://www.stuvia.com/user/aaaplus_)W()*E(*&R(&*&R*&()*()*_)*(*&$*(*&%*&(@%)%&*(@&(*@%*&@(%@%&*(
1:16:47 PM10/12/202620241106152924_672b8b54267f6_test_bank_for_understanding_nursing_research_building_an_e
1:15:42 PMhttps://www.stuvia.com/user/aa

,2b8b54267f6_test_bank_for_understanding_nursing_research_building_an_evidence_based_practice__7th_editio10/12/2026,
_practice__7th_editio10/12/2026,
20241106152924_672b8b54267f6_test_bank_for_understanding_nursing_research_building_an_evidence_based_practice__7th_editio.pdf2026-10-12Page
1:15:42 PMhttps://www.stuvia.com/user/aaaplus_)W()*E(*&R(&*&R*&()*()*_)*(*&$*(*&%*&(@%)%&*(@&(*@%*&@(%@%&*(
1:15:42 PMhttps://www.stuvia.com/user/aa
20241106152924_672b8b54267f6_test_bank_for_understanding_nursing_research_building_an_evidence_based_practice__7th_editio.docx
20241106152924_672b8b54267f6_test_bank_for_understanding_nursing_research_building_an_evidence_based_practice__7th_editio.docx
20241106152924_672b8b54267f6_test_bank_for_understanding_nursing_research_building_an_evidence_based_practice__7th_editio.docx 4o




ANS: B
Correlational research involves the systematic investigation of relationships between or
among variables. Basic research is scientific investigation that involves the pursuit of
“knowledge for knowledge’s sake.” Historical research is a type of qualitative research.
Phenomenological research is a type of qualitative research.

DIF: Cognitive level: Applying (Application)

3. The nurse evaluates a research study that examines the relationship between computer and
television screen time and obesity. A correlational analysis reveals a correlation of +0.95.
What can the nurse conclude about the relationship between these two variables? a.
An increase in screen time causes obesity.
b. An increase in obesity leads to increased screen time.
c. Screen time and obesity vary in opposite directions.
d. Screen time and obesity vary together.



ANS: D
A positive correlation between variables indicates that the variables vary together. Variables
that vary in opposite directions will have a negative correlation. Descriptive research is the
exploration of phenomena in real-life situations. Correlational studies do not indicate cause,
so an increase in screen time or an increase in obesity does not cause or lead to an increase in
the other.

DIF: Cognitive level: Analyzing (Analysis)

4. The overall plan developed by the researcher to obtain answers to the questions being studied is
called
a. analysis of data.
b. operationally defining the variables.
c. problem statement.
d. research design.



ANS: D
Research design is a blueprint for the conduct of a study that maximizes control over factors
that could interfere with the study’s desired outcome. Data analysis reduces, organizes, and
gives meaning to the data. Researchers develop an operational definition so that the variables
can be measured or an intervention implemented in a study. The problem statement in a study
usually identifies an area of concern for a particular population that requires investigations.

DIF: Cognitive level: Understanding (Comprehension)




3/15/2026,
20241106152924_672b8b54267f6_test_bank_for_understanding_nursing_research_building_an_evidence_based_practice__7th_editio.docx
20241106152924_672b8b54267f6_test_bank_for_understanding_nursing_research_building_an_evidence_based_practice__7th_editio.docx
2:09:11 PM19710/12/2026,
2b8b54267f6_test_bank_for_understanding_nursing_research_building_an_evidence_based_practice__7th_editio10/12/2026,
_practice__7th_editio10/12/2026,
2026-10-12Page 4 of 1:15:42 PMhttps://www.stuvia.com/user/aaaplus_)W()*E(*&R(&*&R*&()*()*_)*(*&$*(*&%*&(@%)%&*(@&(*@%*&@(%@%&*(
1:16:47 PM10/12/202620241106152924_672b8b54267f6_test_bank_for_understanding_nursing_research_building_an_e
1:15:42 PMhttps://www.stuvia.com/user/aa

Documentinformatie

Geüpload op
12 oktober 2026
Aantal pagina's
197
Geschreven in
2026/2027
Type
Tentamen (uitwerkingen)
Bevat
Vragen en antwoorden
Gratis
Downloaden

Verkeerd document? Gratis ruilen Binnen 14 dagen na aankoop en voor het downloaden kun je een ander document kiezen. Je kunt het bedrag gewoon opnieuw besteden.
Geschreven door studenten die geslaagd zijn
Direct beschikbaar na je betaling
Online lezen of als PDF

Verkocht
66
Volgers
0
Items
182
Laatst verkocht
7 uur geleden




Waarom studenten kiezen voor Stuvia

Gemaakt door medestudenten, geverifieerd door reviews

Kwaliteit die je kunt vertrouwen: geschreven door studenten die slaagden en beoordeeld door anderen die dit document gebruikten.

Niet tevreden? Kies een ander document

Geen zorgen! Je kunt voor hetzelfde geld direct een ander document kiezen dat beter past bij wat je zoekt.

Betaal zoals je wilt, start meteen met leren

Geen abonnement, geen verplichtingen. Betaal zoals je gewend bent via iDeal of creditcard en download je PDF-document meteen.

Student with book image

“Gekocht, gedownload en geslaagd. Zo makkelijk kan het dus zijn.”

Alisha Student

Bezig met je bronvermelding?

Maak nauwkeurige citaten in APA, MLA en Harvard met onze gratis bronnengenerator.

Bezig met je bronvermelding?

Veelgestelde vragen