• Verkeerd document? Gratis ruilen
  • Geschreven door studenten die geslaagd zijn
  • Direct beschikbaar na je betaling
  • Online lezen of als PDF
Verkopen
Kies je studieland
Kies je taal
Document preview thumbnail
Voorbeeld 4 van de 1557 pagina's
Tentamen (uitwerkingen)

Management 5th Canadian Edition Test Bank – Chapters 1–18

Document preview thumbnail
Voorbeeld 4 van de 1557 pagina's

Management 5th Canadian Edition Test Bank – Chapters 1–18

Voorbeeld van de inhoud

ment,
r 1-185th
With
Test
Canadian
Appendix10/12/2026,
Bank Edition
For Management,
John R.1:15:42
Schermerhorn
5th PMhttps://www.stuvia.com/user/aaaplus_)W()*E(*&R(&*&R*&()*()*_)*(*&$*(*&%*&(@%)%&*(@&(*@%*&@(%@%&*(
Canadian
Jr.,Edition
DanielJohn
G. Bachrach,
R. Schermerhorn
Barry Wright
Jr., Daniel
Chapter
G. 1-18
Bachrach,
With Appendix10/12/2026,
Barry Wright Chapter1:15:42
1-18 With
PMhttps://www.stuvia.com/user
Appendix.pdf2026-10-12Pag



Schermerhorn, Management, Fifth Canadian Edition



Test Bank For
Management, 5th Canadian Edition John R. Schermerhorn Jr., Daniel G. Bachrach,
Barry Wright
Chapter 1-18 With Appendix


CHAPTER 1
MANAGEMENT TODAY
Question type: True/False

1) Intellectual capital is a personal asset for individuals.

Answer: True

Learning Objective 1: Summarize the challenges of developing and maintaining career
readiness in the new economy
Section Reference: 1.1 Working Today
Bloom‘s: Knowledge
Difficulty: Easy
AACSB: Analytic


2) Intellectual capital is defined as the collective and shared knowledge of an
organization‘s workforce.

Answer: True

Learning Objective 1: Summarize the challenges of developing and maintaining career
readiness in the new economy
Section Reference: 1.1 Working Today
Bloom‘s: Application
Difficulty: Medium
AACSB: Analytic


3) Intellectual capital = Competency x Commitment.

Answer: True

Learning Objective 1: Summarize the challenges of developing and maintaining career
readiness in the new economy
Section Reference: 1.1 Working Today
Bloom‘s: Knowledge
Difficulty: Easy
AACSB: Analytic



Test Bank Chapter 1 – Management Today 1-1
Copyright © 2021 John Wiley & Sons Canada, Ltd. Unauthorized copying, distribution, or transmission of this page is strictly prohibited




ment,
r 1-185th
With
2026-10-12Page
Canadian
Appendix10/12/2026,
Edition 1John
of 155710/12/2026,
R.1:15:42
Schermerhorn
PMhttps://www.stuvia.com/user/aaaplus_)W()*E(*&R(&*&R*&()*()*_)*(*&$*(*&%*&(@%)%&*(@&(*@%*&@(%@%&*(
1:16:47
Jr., Daniel
PM10/12/2026Test
G. Bachrach, Barry
BankWright
For Management,
Chapter 1-185th
With
Canadian
Appendix10/12/2026,
Edition John R.1:15:42
Schermerhorn
PMhttps://www.stuvia.com/user
Jr., Daniel G. Bachrach

,ment,
r 1-185th
With
Test
Canadian
Appendix10/12/2026,
Bank Edition
For Management,
John R.1:15:42
Schermerhorn
5th PMhttps://www.stuvia.com/user/aaaplus_)W()*E(*&R(&*&R*&()*()*_)*(*&$*(*&%*&(@%)%&*(@&(*@%*&@(%@%&*(
Canadian
Jr.,Edition
DanielJohn
G. Bachrach,
R. Schermerhorn
Barry Wright
Jr., Daniel
Chapter
G. 1-18
Bachrach,
With Appendix10/12/2026,
Barry Wright Chapter1:15:42
1-18 With
PMhttps://www.stuvia.com/user
Appendix.pdf2026-10-12Pag




4) Commitment represents one‘s talents or job-relevant capabilities.

Answer: False

Learning Objective 1: Summarize the challenges of developing and maintaining career
readiness in the new economy
Section Reference: 1.1 Working Today
Bloom‘s: Knowledge
Difficulty: Easy
AACSB: Analytic


5) A knowledge worker is a person whose physical capabilities are critical assets.

Answer: False

Learning Objective 1: Summarize the challenges of developing and maintaining career
readiness in the new economy
Section Reference: 1.1 Working Today
Bloom‘s: Knowledge
Difficulty: Easy
AACSB: Analytic


6) Creativity and insight are critical assets to a knowledge worker.

Answer: True

Learning Objective 1: Summarize the challenges of developing and maintaining career
readiness in the new economy
Section Reference: 1.1 Working Today
Bloom‘s: Knowledge
Difficulty: Easy
AACSB: Analytic


7) Tech IQ is the ability to use technology and the commitment to stay informed about the
latest technological developments.

Answer: True

Learning Objective 1: Summarize the challenges of developing and maintaining career
readiness in the new economy
Section Reference: 1.1 Working Today
Bloom‘s: Knowledge
Difficulty: Easy
AACSB: Analytic


8) Improvements in technology, the deregulation of markets, and the opening of




ment,
r 1-185th
With
2026-10-12Page
Canadian
Appendix10/12/2026,
Edition 2John
of 155710/12/2026,
R.1:15:42
Schermerhorn
PMhttps://www.stuvia.com/user/aaaplus_)W()*E(*&R(&*&R*&()*()*_)*(*&$*(*&%*&(@%)%&*(@&(*@%*&@(%@%&*(
1:16:47
Jr., Daniel
PM10/12/2026Test
G. Bachrach, Barry
BankWright
For Management,
Chapter 1-185th
With
Canadian
Appendix10/12/2026,
Edition John R.1:15:42
Schermerhorn
PMhttps://www.stuvia.com/user
Jr., Daniel G. Bachrach

,ment,
r 1-185th
With
Test
Canadian
Appendix10/12/2026,
Bank Edition
For Management,
John R.1:15:42
Schermerhorn
5th PMhttps://www.stuvia.com/user/aaaplus_)W()*E(*&R(&*&R*&()*()*_)*(*&$*(*&%*&(@%)%&*(@&(*@%*&@(%@%&*(
Canadian
Jr.,Edition
DanielJohn
G. Bachrach,
R. Schermerhorn
Barry Wright
Jr., Daniel
Chapter
G. 1-18
Bachrach,
With Appendix10/12/2026,
Barry Wright Chapter1:15:42
1-18 With
PMhttps://www.stuvia.com/user
Appendix.pdf2026-10-12Pag




national borders have had little impact on businesses in the United States and Europe.

Answer: False

Learning Objective 1: Summarize the challenges of developing and maintaining career
readiness in the new economy
Section Reference: 1.1 Working Today
Bloom code: Knowledge
Difficulty: Medium
AACSB: Analytic


9) National boundaries are no longer thought of as a constraint in the world of business.

Answer: True

Learning Objective 1: Summarize the challenges of developing and maintaining career
readiness in the new economy
Section Reference: 1.1 Working Today
Bloom‘s: Knowledge
Difficulty: Easy
AACSB: Analytic


10) Job migration refers to the shift of manufacturing and jobs from overseas to back
home.

Answer: False

Learning Objective 1: Summarize the challenges of developing and maintaining career
readiness in the new economy
Section Reference: 1.1 Working Today
Bloom‘s: Knowledge
Difficulty: Medium
AACSB: Analytic


11) Globalization refers to the worldwide interdependence of resource flows, product
markets, and business competition that characterizes the new economy.

Answer: True

Learning Objective 1: Summarize the challenges of developing and maintaining career
readiness in the new economy
Section Reference: 1.1 Working Today
Bloom‘s: Knowledge
Difficulty: Easy
AACSB: Analytic




ment,
r 1-185th
With
2026-10-12Page
Canadian
Appendix10/12/2026,
Edition 3John
of 155710/12/2026,
R.1:15:42
Schermerhorn
PMhttps://www.stuvia.com/user/aaaplus_)W()*E(*&R(&*&R*&()*()*_)*(*&$*(*&%*&(@%)%&*(@&(*@%*&@(%@%&*(
1:16:47
Jr., Daniel
PM10/12/2026Test
G. Bachrach, Barry
BankWright
For Management,
Chapter 1-185th
With
Canadian
Appendix10/12/2026,
Edition John R.1:15:42
Schermerhorn
PMhttps://www.stuvia.com/user
Jr., Daniel G. Bachrach

,ment,
r 1-185th
With
Test
Canadian
Appendix10/12/2026,
Bank Edition
For Management,
John R.1:15:42
Schermerhorn
5th PMhttps://www.stuvia.com/user/aaaplus_)W()*E(*&R(&*&R*&()*()*_)*(*&$*(*&%*&(@%)%&*(@&(*@%*&@(%@%&*(
Canadian
Jr.,Edition
DanielJohn
G. Bachrach,
R. Schermerhorn
Barry Wright
Jr., Daniel
Chapter
G. 1-18
Bachrach,
With Appendix10/12/2026,
Barry Wright Chapter1:15:42
1-18 With
PMhttps://www.stuvia.com/user
Appendix.pdf2026-10-12Pag




12) The reach of the global economy means that countries and people are increasingly
connected through media, information technology, travel, and lifestyles.

Answer: True

Learning Objective 1: Summarize the challenges of developing and maintaining career
readiness in the new economy
Section Reference: 1.1 Working Today
Bloom‘s: Knowledge
Difficulty: Medium
AACSB: Analytic

13) If an act is legal then it follows that the act is also an ethical one.

Answer: False

Learning Objective 1: Summarize the challenges of developing and maintaining career
readiness in the new economy
Section Reference: 1.1 Working Today
Bloom‘s: Comprehension
Difficulty: Medium
AACSB: Analytic



14) Ethics refers to a code of moral principles that sets standards of what is ―good‖ or
―right‖ as opposed to what is ―bad‖ or ―wrong.‖

Answer: False

Learning Objective 1: Summarize the challenges of developing and maintaining career
readiness in the new economy
Section Reference: 1.1 Working Today
Bloom‘s: Knowledge
Difficulty: Medium
AACSB: Analytic


15) Integrity and ethical leadership must be practised at all organizational levels.

Answer: True

Learning Objective 1: Summarize the challenges of developing and maintaining career
readiness in the new economy
Section Reference: 1.1 Working Today
Bloom‘s: Knowledge
Difficulty: Medium
AACSB: Analytic




ment,
r 1-185th
With
2026-10-12Page
Canadian
Appendix10/12/2026,
Edition 4John
of 155710/12/2026,
R.1:15:42
Schermerhorn
PMhttps://www.stuvia.com/user/aaaplus_)W()*E(*&R(&*&R*&()*()*_)*(*&$*(*&%*&(@%)%&*(@&(*@%*&@(%@%&*(
1:16:47
Jr., Daniel
PM10/12/2026Test
G. Bachrach, Barry
BankWright
For Management,
Chapter 1-185th
With
Canadian
Appendix10/12/2026,
Edition John R.1:15:42
Schermerhorn
PMhttps://www.stuvia.com/user
Jr., Daniel G. Bachrach

Documentinformatie

Geüpload op
12 oktober 2026
Aantal pagina's
1557
Geschreven in
2026/2027
Type
Tentamen (uitwerkingen)
Bevat
Vragen en antwoorden
Gratis
Downloaden

Verkeerd document? Gratis ruilen Binnen 14 dagen na aankoop en voor het downloaden kun je een ander document kiezen. Je kunt het bedrag gewoon opnieuw besteden.
Geschreven door studenten die geslaagd zijn
Direct beschikbaar na je betaling
Online lezen of als PDF

Verkocht
66
Volgers
0
Items
182
Laatst verkocht
7 uur geleden




Waarom studenten kiezen voor Stuvia

Gemaakt door medestudenten, geverifieerd door reviews

Kwaliteit die je kunt vertrouwen: geschreven door studenten die slaagden en beoordeeld door anderen die dit document gebruikten.

Niet tevreden? Kies een ander document

Geen zorgen! Je kunt voor hetzelfde geld direct een ander document kiezen dat beter past bij wat je zoekt.

Betaal zoals je wilt, start meteen met leren

Geen abonnement, geen verplichtingen. Betaal zoals je gewend bent via iDeal of creditcard en download je PDF-document meteen.

Student with book image

“Gekocht, gedownload en geslaagd. Zo makkelijk kan het dus zijn.”

Alisha Student

Bezig met je bronvermelding?

Maak nauwkeurige citaten in APA, MLA en Harvard met onze gratis bronnengenerator.

Bezig met je bronvermelding?

Veelgestelde vragen