QUESTIONS AND CORRECT ANSWERS
Question:
1. 2001
Answer:
Agha Naabigh Hakim
Question:
2. 2002
Answer:
Ernesta Kin Aulia
Question:
3. 2003
Answer:
Humayra Ranendra Ransy
Question:
4. 2004
Answer:
Nabila Rahma Aliyah
Question:
5. 2005
Answer:
Azra Zulaikha Taslim
Question:
6. 2006
Answer:
Mohammad Dhiaulhaq Ammar El Djalal
Question:
7. 2007
Answer:
Elrica Rahmania Putri
Question:
8. 2008
Answer:
Daffa Radityatama