ANSWERS
Question:
1. Sensorium definition
Answer:
State of mind
Question:
2. Orthopnea
Answer:
difficulty breathing when lying down
Question:
3. Chem 7/BMP
Answer:
basic metabolic panel
Question:
4. BNP (brain natriuretic peptide) Critical >400
Answer:
Positive >100
Question:
5. Potassium (K+)
Answer:
3.5 to 4.5 mEq/L
Question:
6. Sodium (Na+)
Answer:
135-145 mEq/L
Question:
7. Chloride (Cl-)
, Answer:
80-100 mEq/L
Question:
8. Creatinine (Cr)
Answer:
0.7-1.4 mg/dL helps determine kidney function High levels =acute kidney injury, chronic renal failure Low
levels indicate - protein starvation, liver disease
Question:
9. blood urea nitrogen (BUN)
Answer:
8-25 mg/dL High levels - acute kidney injury, chronic renal failure, dehydration Low levels - liver disease,
malnutrition
Question:
10. Bicarbonate (HCO3-)
Answer:
22-26 mEq/L
Question:
11. Glucose normal range
Answer:
80-100 mg/dL
Question:
12. CBC (complete blood count)
Answer:
RBC - 4-6 million/mm^3 WBC - 5,000-10,000/MM^3 Hemoglobin - 12-16 gm/100 mL
Question:
13. positive Inotropics
Answer:
Increases contractility Digis and Dopis
Question:
14. SOAP
Answer:
S: subjective O: objective A: assessment P: plan
Question:
15. SBAR
Answer:
S: Situation B: Background A: Assessment R: Recommendation