• Verkeerd document? Gratis ruilen
  • Geschreven door studenten die geslaagd zijn
  • Direct beschikbaar na je betaling
  • Online lezen of als PDF
Verkopen
Kies je studieland
Kies je taal
Document preview thumbnail
Voorbeeld 4 van de 1051 pagina's
Tentamen (uitwerkingen)

Test Bank Operations Management Sustainability and Supply Chain Management 13th Global Edition By Jay Heizer, Barry Render, Chuck Munson All Chapters 1-17 | Test Bank Verified A+ Grade 9781292295039

Document preview thumbnail
Voorbeeld 4 van de 1051 pagina's

Test Bank Operations Management Sustainability and Supply Chain Management 13th Global Edition By Jay Heizer, Barry Render, Chuck Munson All Chapters 1-17 | Test Bank Verified A+ Grade 9781292295039 Operations Management: Sustainability and Supply Chain Management, Global Edition A broad introduction to operations, reinforced with extensive practice problems Operations Management: Sustainability and Supply Chain Management presents a broad introduction to the field of operations in a realistic and practical manner, while offering the largest and most diverse collection of issues on the market. Solved problems and worked examples found in the 13th Edition provide ample support -- to help readers better understand concepts important to today’s operations management professionals. The full text downloaded to your computer With eBooks you can: search for key concepts, words and phrases make highlights and notes as you study share your notes with friends eBooks are downloaded to your computer and accessible either offline through the Bookshelf (available as a free download), available online and also via the iPad and Android apps. Upon purchase, you'll gain instant access to this eBook. Time limit The eBooks products do not have an expiry date. You will continue to access your digital ebook products whilst you have your Bookshelf installed.

Voorbeeld van de inhoud

QUALITY RESOURCES
StudyVault UK BETTER GRADES

YOUR ACADEMIC PARTNER
━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━
━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━

Test Bank Operations Management Sustainability and
Supply Chain Management 13th Global Edition By Jay
Heizer, Barry Render, Chuck Munson All Chapters 1-
17 | Test Bank All Chapters Verified

SUBJECT:
Business & Money



U K
TEST BANK
ult
COMPLETE QUESTION BANK
✓ Multiple Choice Questions PRACTICE SMART • SCORE HIGHER!
Va
✓ True / False Questions
✓ Short Answer Questions 📚 BUSINESS • ACCOUNTING • ECONOMICS
✓ Essay Questions
✓ Chapter-wise Organization 📚 MANAGEMENT • FINANCE • STATISTICS
dy

✓ Updated & Accurate Content
✓ Covers Key Topics 📚 PSYCHOLOGY • ENGINEERING • COMPUTER SCIENCE
✓ Ideal for Exam Preparation
Stu



ISBN:
9781292295039


WIDE RANGE INSTANT EXAM STUDENTS
OF SUBJECTS DOWNLOAD PREPARATION WORLDWIDE

, All Chapters verified StudyVault UK




Operations Management, 13e, Global Edition (Heizer/Render/Munson)
Chapter 1 Operations and Productivity

Section 1 What is Operations Management?

1) Some of the operations-related activities of Hard Rock Café include designing music
instruments and analyzing them for cost and labor requirements.
Answer: FALSE
Diff: 1
Objective: LO 1.1 Define operations management
Learning Outcome: Discuss operations and operations management as a competitive advantage
for the organization

2) Because Hard Rock Cafés are themed restaurants, operations managers focus their layout
design efforts on attractiveness while paying little attention to efficiency.
Answer: FALSE
Diff: 1




UK
Objective: LO 1.1 Define operations management
Learning Outcome: Discuss operations and operations management as a competitive advantage
for the organization ult
3) All organizations, including service firms such as banks and hospitals, have a production
function.
Answer: TRUE
Va
Diff: 2
Objective: LO 1.1 Define operations management
Learning Outcome: Discuss operations and operations management as a competitive advantage
dy

for the organization
Stu


4) Operations management is the set of activities that creates value in the form of tangible goods,
not services, by transforming inputs into outputs.
Answer: FALSE
Diff: 1
Objective: LO 1.1 Define operations management
Learning Outcome: Discuss operations and operations management as a competitive advantage
for the organization

5) Production is the creation of goods and services.
Answer: TRUE
Diff: 2
Objective: LO 1.1 Define operations management
Learning Outcome: Discuss operations and operations management as a competitive advantage
for the organization




1
.
StudyVault UK All Chapters verified

, All Chapters verified StudyVault UK




6) At Hard Rock Café, tasks that reflect operations or operations management include:
A) designing efficient layouts.
B) providing meals.
C) receiving ingredients.
D) preparing effective employee schedules.
E) all of these.
Answer: E
Diff: 1
Objective: LO 1.1 Define operations management
Learning Outcome: Discuss operations and operations management as a competitive advantage
for the organization

7) An operations task performed at Hard Rock Café is:
A) borrowing funds to build a new restaurant.
B) advertising changes in the restaurant menu.
C) creating the company income statement.
D) preparing employee schedules.




UK
E) overseeing financial reports.
Answer: D
Diff: 2
Objective: LO 1.1 Define operations management
AACSB: Reflective thinking
ult
Learning Outcome: Discuss operations and operations management as a competitive advantage
for the organization
Va
8) Operations management is applicable:
A) mostly to the service sector.
dy

B) to services exclusively.
C) mostly to the manufacturing sector.
Stu


D) to all firms, whether manufacturing or service.
E) to the manufacturing sector exclusively.
Answer: D
Diff: 2
Objective: LO 1.1 Define operations management
Learning Outcome: Discuss operations and operations management as a competitive advantage
for the organization

9) ________ is the set of activities that creates value in the form of goods and services by
transforming inputs into outputs.
Answer: Operations management
Diff: 1
Objective: LO 1.1 Define operations management
Learning Outcome: Discuss operations and operations management as a competitive advantage
for the organization




3
.
StudyVault UK All Chapters verified

, All Chapters verified StudyVault UK




10) Identify three or more operations-related tasks carried out by Hard Rock Café.
Answer: Providing custom meals; designing, testing, and costing meals; acquiring, receiving,
and storing supplies; recruiting and training employees; preparing employee schedules;
designing efficient restaurant layouts.
Diff: 1
Objective: LO 1.1 Define operations management
Learning Outcome: Discuss operations and operations management as a competitive advantage
for the organization

11) Define operations management. Will your definition accommodate both manufacturing and
service operations?
Answer: Operations management can be defined as the management of all activities directly
related to the creation of goods and/or services through the transformation of inputs into outputs.
Yes.
Diff: 1
Objective: LO 1.1 Define operations management
Learning Outcome: Discuss operations and operations management as a competitive advantage




UK
for the organization

Section 2 Organizing to Produce Goods and Services
ult
1) Which of the following are the primary functions of all organizations?
A) production/operations, marketing, and human resources
B) marketing, human resources, and finance/accounting
Va
C) sales, quality control, and production/operations
D) marketing, production/operations, and finance/accounting
E) research and development, finance/accounting, and purchasing
dy

Answer: D
Diff: 2
Stu


Objective: LO 1.1 Define operations management
Learning Outcome: Discuss operations and operations management as a competitive advantage
for the organization

2) Which of the following tasks within a manufacturing firm is performed by the operations
function?
A) market research
B) borrowing funds
C) sales promotion
D) stock issue
E) quality assurance and control
Answer: E
Diff: 2
Objective: LO 1.1 Define operations management
Learning Outcome: Discuss operations and operations management as a competitive advantage
for the organization



4
.
StudyVault UK All Chapters verified

Gekoppeld boek
 image
Jay Heizer, Barry Render Operations Management
Uitgever: Onbekend ISBN: 9781292295039 Druk: 13

Documentinformatie

Geüpload op
11 oktober 2026
Aantal pagina's
1051
Geschreven in
2026/2027
Type
Tentamen (uitwerkingen)
Bevat
Vragen en antwoorden
$25.99

Verkeerd document? Gratis ruilen Binnen 14 dagen na aankoop en voor het downloaden kun je een ander document kiezen. Je kunt het bedrag gewoon opnieuw besteden.
Geschreven door studenten die geslaagd zijn
Direct beschikbaar na je betaling
Online lezen of als PDF

Verkocht
0
Volgers
0
Items
133
Laatst verkocht
-



Waarom studenten kiezen voor Stuvia

Gemaakt door medestudenten, geverifieerd door reviews

Kwaliteit die je kunt vertrouwen: geschreven door studenten die slaagden en beoordeeld door anderen die dit document gebruikten.

Niet tevreden? Kies een ander document

Geen zorgen! Je kunt voor hetzelfde geld direct een ander document kiezen dat beter past bij wat je zoekt.

Betaal zoals je wilt, start meteen met leren

Geen abonnement, geen verplichtingen. Betaal zoals je gewend bent via iDeal of creditcard en download je PDF-document meteen.

Student with book image

“Gekocht, gedownload en geslaagd. Zo makkelijk kan het dus zijn.”

Alisha Student

Bezig met je bronvermelding?

Maak nauwkeurige citaten in APA, MLA en Harvard met onze gratis bronnengenerator.

Bezig met je bronvermelding?

Veelgestelde vragen