• Verkeerd document? Gratis ruilen
  • Geschreven door studenten die geslaagd zijn
  • Direct beschikbaar na je betaling
  • Online lezen of als PDF
Verkopen
Kies je studieland
Kies je taal
Document preview thumbnail
Voorbeeld 4 van de 124 pagina's
Tentamen (uitwerkingen)

Test Bank Nursing Delegation and Management of Patient Care 3rd Edition By Kathleen Motacki, Kathleen Burke | Test Bank Verified A+ Grade 9780323625463

Document preview thumbnail
Voorbeeld 4 van de 124 pagina's

Test Bank Nursing Delegation and Management of Patient Care 3rd Edition By Kathleen Motacki, Kathleen Burke | Test Bank Verified A+ Grade 9780323625463 Nursing Delegation and Management of Patient Care What makes a good nurse leader or patient care manager? Nursing Delegation and Management of Patient Care, 3rd Edition provides a comprehensive, evidence-based guide to the skills and competencies you need to lead effectively. Coverage includes a wide range of management concepts, such as prioritization, delegation, and care management in a hospital setting. To prepare you for today’s healthcare challenges, the book helps you master the staff nurse’s role in human resource management, relationship management, diversity, and shared decision making. From noted educators Kathleen Motacki and Kathleen Burke, this text prepares you for success on the Next Generation NCLEX® exam and helps you meet the job requirements of magnet-status hospitals.

Voorbeeld van de inhoud

QUALITY RESOURCES
StudyVault UK BETTER GRADES

YOUR ACADEMIC PARTNER
━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━
━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━

Test Bank Nursing Delegation and Management of
Patient Care 3rd Edition By Kathleen Motacki,
Kathleen Burke | Test Bank All Chapters Verified

SUBJECT:
Nursing


TEST BANK
U K
COMPLETE QUESTION BANK
ult
✓ Multiple Choice Questions PRACTICE SMART • SCORE HIGHER!
✓ True / False Questions
✓ Short Answer Questions 📚 BUSINESS • ACCOUNTING • ECONOMICS
✓ Essay Questions
Va
✓ Chapter-wise Organization 📚 MANAGEMENT • FINANCE • STATISTICS
✓ Updated & Accurate Content
✓ Covers Key Topics 📚 PSYCHOLOGY • ENGINEERING • COMPUTER SCIENCE
dy

✓ Ideal for Exam Preparation

ISBN:
Stu



9780323625463


WIDE RANGE INSTANT EXAM STUDENTS
OF SUBJECTS DOWNLOAD PREPARATION WORLDWIDE

, All Chapters verified StudyVault UK
Chapter 01: Leadership and Management
Motacki: Nursing Delegation and Management of Patient Care, 3rd Edition


MULTIPLE CHOICE

1. Nurses can be leaders without being managers. Which nursing actions demonstrate
leadership?
a. Assisting a new nurse with enteral tube feedings
b. Counseling a new nurse regarding attendance
c. Adjusting assignments after a staff member calls in sick
d. Calling a physician for new order clarification
ANS: A
Leaders act as role models and mentor new staff. The other options are incorrect because they
are management responsibilities and not leadership roles.

DIF: Cognitive Level: Application

2. Which nursing actions demonstrate the role of management in nursing?




UK
a. Encouraging autonomous decision making
b. Observing the documentation of appropriate charges to patients
c. Assisting in a code
d. Asking the patient/family about advance directives
ult
ANS: B
Managers are responsible for the budget of their units. The other options are incorrect because
Va
those are leadership or mentoring roles.

DIF: Cognitive Level: Application
dy

3. Much like a politician, a nurse manager must exhibit leadership that inspires and motivates. In
which instance is a nurse demonstrating leadership qualities?
Stu


a. A staff nurse becomes aware of increased infection rates following cardiac surgery.
The nurse takes it upon herself to research the possible causes and prevention
measures and to make suggestions to better protect patients.
b. A staff nurse acts quickly when a cardiac arrest is called on her patient.
c. A staff nurse notifies another staff member that she is being “pulled” today.
d. A new nurse volunteers to work when another staff member must leave work
because her child is ill.
ANS: A
Nurse leaders are interested in changing practice based on evidence. Options B and D are
incorrect because they are actions taken by nurses as part of the functional structure of the
unit. Option C is incorrect because it is an action taken by a manager.

DIF: Cognitive Level: Analysis

4. A nurse manager must exhibit qualities of efficiency and organization. Which nurse is
demonstrating the qualities necessary for a manager?
a. A nurse becomes aware of increased infection rates following cardiac surgery. The




StudyVault UK All Chapters verified

, All Chapters verified StudyVault UK
nurse takes it upon herself to research the possible causes and prevention measures
and to make suggestions to better protect patients.
b. A nurse acts quickly when a cardiac arrest is called on her patient.
c. A nurse notifies another staff member that she is being “pulled” today.
d. A nurse volunteers to work when another staff member must leave work because
her child is ill.
ANS: C
Determining who gets “pulled” is a management decision. Option A is incorrect because it is
a role taken by a nurse leader. Option B is incorrect because it is an action taken by staff as
part of the functional structure of the unit. Option D is incorrect because it is an action taken
by staff as part of the functional structure of the unit.

DIF: Cognitive Level: Analysis

5. A nurse has accepted a position on a nursing unit where the nurse manager promotes
autonomy and staff involvement in decision making. What would the nurse expect to observe
on this unit?
a. Nurse manager mandates changes.
b. Staff takes responsibility for assignments.




UK
c. Staff participates on hospital committees.
d. Nurses are recognized for excellence in practice.
ANS: C ult
Work environments that promote autonomy and decision making encourage participation on
hospital committees so that staff may become involved in the decisions that are made. Option
A is incorrect because this is not an environment in which staff are encouraged to participate
Va
in decision making. Option B is incorrect because it should be seen in all environments
regardless of autonomy. Option D is incorrect because excellence in practice is not seen solely
in autonomous environments.
dy

DIF: Cognitive Level: Analysis
Stu


6. The fundamental element of any patient care delivery combines work allocation with
a. patient acuity.
b. leadership.
c. clinical decision making.
d. delegation.
ANS: C
Work allocation is necessary in any patient care delivery system. The other options are
incorrect because it is not necessarily useful in determining the appropriate patient care
delivery systems needed.

DIF: Cognitive Level: Analysis

7. The student nurse, shadowing on a medical-surgical unit, observes the charge nurse. Which
action would the student identify as a leadership quality in the nurse’s actions?
a. Making patient care assignments distributed equally to staff
b. Sitting with a confused combative patient
c. Calling the nursing office for extra staff when an RN calls in sick




StudyVault UK All Chapters verified

, All Chapters verified StudyVault UK
d. Assisting in a code
ANS: B
Leaders act as role models and do what is right for the patient. The other options are incorrect
because these actions are expected as part of the functioning of the unit.

DIF: Cognitive Level: Analysis

8. Health care is seen and managed as a business today. Which skills are considered essential to
managing health care as a business?
a. Ability to pressure staff to do what you want
b. Resource utilization
c. Cutting corners to make money
d. Providing bonuses to staff members who help the organization to save money
ANS: B
The ability to manage a budget is essential to being a manager in health care today. The other
options are incorrect because they are only a perception of the public regarding successful
managers.




UK
DIF: Cognitive Level: Application

9. The novice nurse is speaking with the nurse manager about their roles within the hierarchy of
the institution. The nurse manager would most likely identify which role as having the most
internal conflict?
ult
a. Coordinating institutional goals with the immediate demands of the clinical area
b. Determining which of the staff members should get better raises than other
members
Va
c. Deciding which employees should be recommended for promotion
d. Determining which staff members get Christmas day off
dy

ANS: A
Many times the goals of the institution conflict with the goals of the individual employees of a
particular clinical area and the nurse manager must implement institutional changes regardless
Stu


of the nurse’s personal opinion. The other options are incorrect because those roles should not
provoke as much conflict.

DIF: Cognitive Level: Application

10. Nurse managers can best be described as people who
a. develop institutional goals based on staff suggestions.
b. develop institutional goals based on a personal theory.
c. motivate staff to meet institutional goals through positional power.
d. inspire staff to meet institutional goals through personal power.
ANS: C
Managers motivate staff to make changes. Options A and B are incorrect because nurse
managers usually do not make institutional goals. Option C is incorrect because leaders
inspire, not managers.

DIF: Cognitive Level: Application




StudyVault UK All Chapters verified

Gekoppeld boek
 image
Kathleen Motacki, Kathleen Burke Nursing Delegation and Management of Patient Care
Uitgever: 2022 ISBN: 9780323625463 Druk: Onbekend

Documentinformatie

Geüpload op
11 oktober 2026
Aantal pagina's
124
Geschreven in
2026/2027
Type
Tentamen (uitwerkingen)
Bevat
Vragen en antwoorden
$25.99

Verkeerd document? Gratis ruilen Binnen 14 dagen na aankoop en voor het downloaden kun je een ander document kiezen. Je kunt het bedrag gewoon opnieuw besteden.
Geschreven door studenten die geslaagd zijn
Direct beschikbaar na je betaling
Online lezen of als PDF

Verkocht
0
Volgers
0
Items
133
Laatst verkocht
-



Waarom studenten kiezen voor Stuvia

Gemaakt door medestudenten, geverifieerd door reviews

Kwaliteit die je kunt vertrouwen: geschreven door studenten die slaagden en beoordeeld door anderen die dit document gebruikten.

Niet tevreden? Kies een ander document

Geen zorgen! Je kunt voor hetzelfde geld direct een ander document kiezen dat beter past bij wat je zoekt.

Betaal zoals je wilt, start meteen met leren

Geen abonnement, geen verplichtingen. Betaal zoals je gewend bent via iDeal of creditcard en download je PDF-document meteen.

Student with book image

“Gekocht, gedownload en geslaagd. Zo makkelijk kan het dus zijn.”

Alisha Student

Bezig met je bronvermelding?

Maak nauwkeurige citaten in APA, MLA en Harvard met onze gratis bronnengenerator.

Bezig met je bronvermelding?

Veelgestelde vragen