A. Drug action A
B. Drug action B
C. Drug action C
D. Drug action D
Answer: D
Rationale: Correct per NURS 1150 Nurse Pharmacology Latest Edition. High-yield pharm.
2. NURS 1150 Pharmacology Q2 - Principles Safety NGN scenario. Best action?
A. Drug action A
B. Drug action B
C. Drug action C
D. Drug action D
Answer: A
Rationale: Correct per NURS 1150 Nurse Pharmacology Latest Edition. High-yield pharm.
3. NURS 1150 Pharmacology Q3 - Principles Safety NGN scenario. Best action?
A. Drug action A
B. Drug action B
C. Drug action C
D. Drug action D
Answer: B
Rationale: Correct per NURS 1150 Nurse Pharmacology Latest Edition. High-yield pharm.
4. NURS 1150 Pharmacology Q4 - Principles Safety NGN scenario. Best action?
A. Drug action A
B. Drug action B
C. Drug action C
D. Drug action D
Answer: C
Rationale: Correct per NURS 1150 Nurse Pharmacology Latest Edition. High-yield pharm.
5. NURS 1150 Pharmacology Q5 - Principles Safety NGN scenario. Best action?
A. Drug action A
B. Drug action B
C. Drug action C
D. Drug action D
Answer: A
Rationale: Correct per NURS 1150 Nurse Pharmacology Latest Edition. High-yield pharm.
6. NURS 1150 Pharmacology Q6 - Principles Safety NGN scenario. Best action?
A. Drug action A
B. Drug action B
C. Drug action C
D. Drug action D
Answer: D
Rationale: Correct per NURS 1150 Nurse Pharmacology Latest Edition. High-yield pharm.
7. NURS 1150 Pharmacology Q7 - Principles Safety NGN scenario. Best action?
A. Drug action A
B. Drug action B
C. Drug action C
D. Drug action D
Answer: A
Rationale: Correct per NURS 1150 Nurse Pharmacology Latest Edition. High-yield pharm.
8. NURS 1150 Pharmacology Q8 - Principles Safety NGN scenario. Best action?
A. Drug action A
B. Drug action B
C. Drug action C
D. Drug action D
Answer: C
, Rationale: Correct per NURS 1150 Nurse Pharmacology Latest Edition. High-yield pharm.
9. NURS 1150 Pharmacology Q9 - Principles Safety NGN scenario. Best action?
A. Drug action A
B. Drug action B
C. Drug action C
D. Drug action D
Answer: D
Rationale: Correct per NURS 1150 Nurse Pharmacology Latest Edition. High-yield pharm.
10. NURS 1150 Pharmacology Q10 - Principles Safety NGN scenario. Best action?
A. Drug action A
B. Drug action B
C. Drug action C
D. Drug action D
Answer: B
Rationale: Correct per NURS 1150 Nurse Pharmacology Latest Edition. High-yield pharm.
11. NURS 1150 Pharmacology Q11 - Principles Safety NGN scenario. Best action?
A. Drug action A
B. Drug action B
C. Drug action C
D. Drug action D
Answer: D
Rationale: Correct per NURS 1150 Nurse Pharmacology Latest Edition. High-yield pharm.
12. NURS 1150 Pharmacology Q12 - Principles Safety NGN scenario. Best action?
A. Drug action A
B. Drug action B
C. Drug action C
D. Drug action D
Answer: B
Rationale: Correct per NURS 1150 Nurse Pharmacology Latest Edition. High-yield pharm.
13. NURS 1150 Pharmacology Q13 - Principles Safety NGN scenario. Best action?
A. Drug action A
B. Drug action B
C. Drug action C
D. Drug action D
Answer: B
Rationale: Correct per NURS 1150 Nurse Pharmacology Latest Edition. High-yield pharm.
14. NURS 1150 Pharmacology Q14 - Principles Safety NGN scenario. Best action?
A. Drug action A
B. Drug action B
C. Drug action C
D. Drug action D
Answer: A
Rationale: Correct per NURS 1150 Nurse Pharmacology Latest Edition. High-yield pharm.
15. NURS 1150 Pharmacology Q15 - Principles Safety NGN scenario. Best action?
A. Drug action A
B. Drug action B
C. Drug action C
D. Drug action D
Answer: D
Rationale: Correct per NURS 1150 Nurse Pharmacology Latest Edition. High-yield pharm.
16. NURS 1150 Pharmacology Q16 - Principles Safety NGN scenario. Best action?
A. Drug action A
B. Drug action B
C. Drug action C
D. Drug action D