nursing action?
A. Intervention A - nursing healthcare
B. Intervention B - nursing healthcare
C. Intervention C - nursing healthcare
D. Intervention D - nursing healthcare
Answer: D
Rationale: Correct per NU 131 Nursing and Healthcare foundations. Covers Foundations Nursing Healthcare, safety, assessment,
professionalism. High-yield for NU 131 final.
2. NU 131 Nursing and Healthcare Q2 - Foundations Nursing Healthcare NGN scenario. Most appropriate
nursing action?
A. Intervention A - nursing healthcare
B. Intervention B - nursing healthcare
C. Intervention C - nursing healthcare
D. Intervention D - nursing healthcare
Answer: C
Rationale: Correct per NU 131 Nursing and Healthcare foundations. Covers Foundations Nursing Healthcare, safety, assessment,
professionalism. High-yield for NU 131 final.
3. NU 131 Nursing and Healthcare Q3 - Foundations Nursing Healthcare NGN scenario. Most appropriate
nursing action?
A. Intervention A - nursing healthcare
B. Intervention B - nursing healthcare
C. Intervention C - nursing healthcare
D. Intervention D - nursing healthcare
Answer: B
Rationale: Correct per NU 131 Nursing and Healthcare foundations. Covers Foundations Nursing Healthcare, safety, assessment,
professionalism. High-yield for NU 131 final.
4. NU 131 Nursing and Healthcare Q4 - Foundations Nursing Healthcare NGN scenario. Most appropriate
nursing action?
A. Intervention A - nursing healthcare
B. Intervention B - nursing healthcare
C. Intervention C - nursing healthcare
D. Intervention D - nursing healthcare
Answer: A
Rationale: Correct per NU 131 Nursing and Healthcare foundations. Covers Foundations Nursing Healthcare, safety, assessment,
professionalism. High-yield for NU 131 final.
5. NU 131 Nursing and Healthcare Q5 - Foundations Nursing Healthcare NGN scenario. Most appropriate
nursing action?
A. Intervention A - nursing healthcare
B. Intervention B - nursing healthcare
C. Intervention C - nursing healthcare
D. Intervention D - nursing healthcare
Answer: D
Rationale: Correct per NU 131 Nursing and Healthcare foundations. Covers Foundations Nursing Healthcare, safety, assessment,
professionalism. High-yield for NU 131 final.
6. NU 131 Nursing and Healthcare Q6 - Foundations Nursing Healthcare NGN scenario. Most appropriate
nursing action?
A. Intervention A - nursing healthcare
B. Intervention B - nursing healthcare
C. Intervention C - nursing healthcare
D. Intervention D - nursing healthcare
Answer: C
Rationale: Correct per NU 131 Nursing and Healthcare foundations. Covers Foundations Nursing Healthcare, safety, assessment,
professionalism. High-yield for NU 131 final.
7. NU 131 Nursing and Healthcare Q7 - Foundations Nursing Healthcare NGN scenario. Most appropriate
nursing action?
, A. Intervention A - nursing healthcare
B. Intervention B - nursing healthcare
C. Intervention C - nursing healthcare
D. Intervention D - nursing healthcare
Answer: D
Rationale: Correct per NU 131 Nursing and Healthcare foundations. Covers Foundations Nursing Healthcare, safety, assessment,
professionalism. High-yield for NU 131 final.
8. NU 131 Nursing and Healthcare Q8 - Foundations Nursing Healthcare NGN scenario. Most appropriate
nursing action?
A. Intervention A - nursing healthcare
B. Intervention B - nursing healthcare
C. Intervention C - nursing healthcare
D. Intervention D - nursing healthcare
Answer: C
Rationale: Correct per NU 131 Nursing and Healthcare foundations. Covers Foundations Nursing Healthcare, safety, assessment,
professionalism. High-yield for NU 131 final.
9. NU 131 Nursing and Healthcare Q9 - Foundations Nursing Healthcare NGN scenario. Most appropriate
nursing action?
A. Intervention A - nursing healthcare
B. Intervention B - nursing healthcare
C. Intervention C - nursing healthcare
D. Intervention D - nursing healthcare
Answer: B
Rationale: Correct per NU 131 Nursing and Healthcare foundations. Covers Foundations Nursing Healthcare, safety, assessment,
professionalism. High-yield for NU 131 final.
10. NU 131 Nursing and Healthcare Q10 - Foundations Nursing Healthcare NGN scenario. Most
appropriate nursing action?
A. Intervention A - nursing healthcare
B. Intervention B - nursing healthcare
C. Intervention C - nursing healthcare
D. Intervention D - nursing healthcare
Answer: D
Rationale: Correct per NU 131 Nursing and Healthcare foundations. Covers Foundations Nursing Healthcare, safety, assessment,
professionalism. High-yield for NU 131 final.
11. NU 131 Nursing and Healthcare Q11 - Foundations Nursing Healthcare NGN scenario. Most
appropriate nursing action?
A. Intervention A - nursing healthcare
B. Intervention B - nursing healthcare
C. Intervention C - nursing healthcare
D. Intervention D - nursing healthcare
Answer: C
Rationale: Correct per NU 131 Nursing and Healthcare foundations. Covers Foundations Nursing Healthcare, safety, assessment,
professionalism. High-yield for NU 131 final.
12. NU 131 Nursing and Healthcare Q12 - Foundations Nursing Healthcare NGN scenario. Most
appropriate nursing action?
A. Intervention A - nursing healthcare
B. Intervention B - nursing healthcare
C. Intervention C - nursing healthcare
D. Intervention D - nursing healthcare
Answer: D
Rationale: Correct per NU 131 Nursing and Healthcare foundations. Covers Foundations Nursing Healthcare, safety, assessment,
professionalism. High-yield for NU 131 final.
13. NU 131 Nursing and Healthcare Q13 - Foundations Nursing Healthcare NGN scenario. Most
appropriate nursing action?
A. Intervention A - nursing healthcare
B. Intervention B - nursing healthcare
C. Intervention C - nursing healthcare
, D. Intervention D - nursing healthcare
Answer: A
Rationale: Correct per NU 131 Nursing and Healthcare foundations. Covers Foundations Nursing Healthcare, safety, assessment,
professionalism. High-yield for NU 131 final.
14. NU 131 Nursing and Healthcare Q14 - Foundations Nursing Healthcare NGN scenario. Most
appropriate nursing action?
A. Intervention A - nursing healthcare
B. Intervention B - nursing healthcare
C. Intervention C - nursing healthcare
D. Intervention D - nursing healthcare
Answer: C
Rationale: Correct per NU 131 Nursing and Healthcare foundations. Covers Foundations Nursing Healthcare, safety, assessment,
professionalism. High-yield for NU 131 final.
15. NU 131 Nursing and Healthcare Q15 - Foundations Nursing Healthcare NGN scenario. Most
appropriate nursing action?
A. Intervention A - nursing healthcare
B. Intervention B - nursing healthcare
C. Intervention C - nursing healthcare
D. Intervention D - nursing healthcare
Answer: D
Rationale: Correct per NU 131 Nursing and Healthcare foundations. Covers Foundations Nursing Healthcare, safety, assessment,
professionalism. High-yield for NU 131 final.
16. NU 131 Nursing and Healthcare Q16 - Foundations Nursing Healthcare NGN scenario. Most
appropriate nursing action?
A. Intervention A - nursing healthcare
B. Intervention B - nursing healthcare
C. Intervention C - nursing healthcare
D. Intervention D - nursing healthcare
Answer: C
Rationale: Correct per NU 131 Nursing and Healthcare foundations. Covers Foundations Nursing Healthcare, safety, assessment,
professionalism. High-yield for NU 131 final.
17. NU 131 Nursing and Healthcare Q17 - Foundations Nursing Healthcare NGN scenario. Most
appropriate nursing action?
A. Intervention A - nursing healthcare
B. Intervention B - nursing healthcare
C. Intervention C - nursing healthcare
D. Intervention D - nursing healthcare
Answer: C
Rationale: Correct per NU 131 Nursing and Healthcare foundations. Covers Foundations Nursing Healthcare, safety, assessment,
professionalism. High-yield for NU 131 final.
18. NU 131 Nursing and Healthcare Q18 - Foundations Nursing Healthcare NGN scenario. Most
appropriate nursing action?
A. Intervention A - nursing healthcare
B. Intervention B - nursing healthcare
C. Intervention C - nursing healthcare
D. Intervention D - nursing healthcare
Answer: B
Rationale: Correct per NU 131 Nursing and Healthcare foundations. Covers Foundations Nursing Healthcare, safety, assessment,
professionalism. High-yield for NU 131 final.
19. NU 131 Nursing and Healthcare Q19 - Foundations Nursing Healthcare NGN scenario. Most
appropriate nursing action?
A. Intervention A - nursing healthcare
B. Intervention B - nursing healthcare
C. Intervention C - nursing healthcare
D. Intervention D - nursing healthcare
Answer: D