A. Intervention A
B. Intervention B
C. Intervention C
D. Intervention D
Answer: C
Rationale: Correct per NU 131.
2. NU 131 Q2 - HealthcareSystem_Ethics NGN scenario. Best action?
A. Intervention A
B. Intervention B
C. Intervention C
D. Intervention D
Answer: C
Rationale: Correct per NU 131.
3. NU 131 Q3 - HealthcareSystem_Ethics NGN scenario. Best action?
A. Intervention A
B. Intervention B
C. Intervention C
D. Intervention D
Answer: D
Rationale: Correct per NU 131.
4. NU 131 Q4 - HealthcareSystem_Ethics NGN scenario. Best action?
A. Intervention A
B. Intervention B
C. Intervention C
D. Intervention D
Answer: A
Rationale: Correct per NU 131.
5. NU 131 Q5 - HealthcareSystem_Ethics NGN scenario. Best action?
A. Intervention A
B. Intervention B
C. Intervention C
D. Intervention D
Answer: A
Rationale: Correct per NU 131.
6. NU 131 Q6 - HealthcareSystem_Ethics NGN scenario. Best action?
A. Intervention A
B. Intervention B
C. Intervention C
D. Intervention D
Answer: C
Rationale: Correct per NU 131.
7. NU 131 Q7 - HealthcareSystem_Ethics NGN scenario. Best action?
A. Intervention A
B. Intervention B
C. Intervention C
D. Intervention D
Answer: A
Rationale: Correct per NU 131.
8. NU 131 Q8 - HealthcareSystem_Ethics NGN scenario. Best action?
A. Intervention A
B. Intervention B
C. Intervention C
D. Intervention D
Answer: B
, Rationale: Correct per NU 131.
9. NU 131 Q9 - HealthcareSystem_Ethics NGN scenario. Best action?
A. Intervention A
B. Intervention B
C. Intervention C
D. Intervention D
Answer: A
Rationale: Correct per NU 131.
10. NU 131 Q10 - HealthcareSystem_Ethics NGN scenario. Best action?
A. Intervention A
B. Intervention B
C. Intervention C
D. Intervention D
Answer: D
Rationale: Correct per NU 131.
11. NU 131 Q11 - HealthcareSystem_Ethics NGN scenario. Best action?
A. Intervention A
B. Intervention B
C. Intervention C
D. Intervention D
Answer: B
Rationale: Correct per NU 131.
12. NU 131 Q12 - HealthcareSystem_Ethics NGN scenario. Best action?
A. Intervention A
B. Intervention B
C. Intervention C
D. Intervention D
Answer: D
Rationale: Correct per NU 131.
13. NU 131 Q13 - HealthcareSystem_Ethics NGN scenario. Best action?
A. Intervention A
B. Intervention B
C. Intervention C
D. Intervention D
Answer: D
Rationale: Correct per NU 131.
14. NU 131 Q14 - HealthcareSystem_Ethics NGN scenario. Best action?
A. Intervention A
B. Intervention B
C. Intervention C
D. Intervention D
Answer: D
Rationale: Correct per NU 131.
15. NU 131 Q15 - HealthcareSystem_Ethics NGN scenario. Best action?
A. Intervention A
B. Intervention B
C. Intervention C
D. Intervention D
Answer: D
Rationale: Correct per NU 131.
16. NU 131 Q16 - HealthcareSystem_Ethics NGN scenario. Best action?
A. Intervention A
B. Intervention B
C. Intervention C
D. Intervention D