• Verkeerd document? Gratis ruilen
  • Geschreven door studenten die geslaagd zijn
  • Direct beschikbaar na je betaling
  • Online lezen of als PDF
Verkopen
Kies je studieland
Kies je taal
Document preview thumbnail
Voorbeeld 4 van de 1021 pagina's
Tentamen (uitwerkingen)

Test Bank for Anatomy & Physiology, 11th Edition by Kevin T. Patton, Frank B. Bell, Terry Thompson & Peggie L. Williamson | Chapters 1-48 Complete | Verified Questions & Answers | Latest 2026 Update

Document preview thumbnail
Voorbeeld 4 van de 1021 pagina's

Complete test bank for Anatomy & Physiology, 11th Edition by Kevin T. Patton, Frank B. Bell, Terry Thompson and Peggie L. Williamson, covering Chapters 1-48. It includes exam-style questions with correct answers, so you can practice and check your understanding. The questions cover the body as a whole, including organization, homeostasis, chemistry, cells and tissues. They also cover support and movement, communication, control and integration, and transportation and defense. The remaining questions cover respiration, nutrition and excretion, and the reproductive system. A useful resource for nursing, allied health and anatomy and physiology students who want to test their knowledge and prepare for quizzes and exams.

Voorbeeld van de inhoud

Test Bank - Anatomy and Physiology 11th Edition
(Patton 2023) Chapter 1-48, Complete Questions and
Answers (A+).

, Anatomy and Physiology 11th Edition Patton
Test Bank
Chapter 01: Organization of the Body
Patton: Anatomy and Physiology, 11th Edition


MULTIPLE CHOICE

1. Which of the following describes anatomy?
a. Using devices to investigate parameters such as heart rate and blood pressure
b. Investigating human structure via dissections and other methods
c. Studying the unusual manner in which an organism responds to painful stimuli
d. Examining the physiology of life
ANS: B DIF: Memorization REF: p. 3
TOP: Anatomy and Physiology

2. Systemic anatomy is a term that refers to:
a. physiological investigation at a microscopic level.
b. anatomical investigation that begins in the head and neck and concludes at the feet.
c. anatomical investigation that uses an approach of studying the body by
systems—groups of organs having a common function.
d. anatomical investigation at the molecular level.
ANS: C DIF: Memorization REF: p. 4
TOP: Anatomy and Physiology

3. Physiology can be subdivided according to the studied.
a. type of organism
b. organizational level
c. systemic function

, Anatomy and Physiology 11th Edition Patton Test Bank
d. All of the above are correct.
ANS: D DIF: Memorization REF: p. 4
TOP: Physiology

4. Physiology:
a. recognizes the unchanging (as opposed to the dynamic) nature of things.
b. investigates the body’s structure.
c. is concerned with organisms and does not deal with different levels of organization
such as cells and systems.
d. is the science that examines the function of living organisms and their parts.
ANS: D DIF: Memorization REF: p. 4
TOP: Physiology

5. One of the basic principles of the standardized terminology is the avoidance of , or
terms that are based on a person’s name.
a. homonyms
b. antonyms
c. eponyms
d. synonyms
ANS: C DIF: Memorization REF: p. 5


TOP: Language of Science and Medicine

6. Metabolism refers to:
a. the chemical basis of life.
b. the sum of all the physical and chemical reactions occurring in the body.
c. an organization of similar cells specialized to perform a certain function.
d. a subdivision of physiology.
ANS: B DIF: Application REF: p. 5 TOP: Characteristics of Life

7. From smallest to largest, the levels of organization of the body are:
a. organism, chemical, tissue, cellular, organ, system, organelle.
b. chemical, microscopic, cellular, tissue, organ, system, organism.
c. organism, system, organ, tissue, cellular, organelle, chemical.
d. chemical, organelle, cellular, tissue, organ, system, organism.
ANS: D DIF: Memorization REF: p. 6
TOP: Levels of Organization

8. The smallest living units of structure and function in the body are:
a. molecules.
b. cells.
c. organelles.
d. atoms.
ANS: B DIF: Memorization REF: p. 7
TOP: Levels of Organization

9. An organization of many simN arRcS
ilU ellI
sNthG
atTaB
re.sC ciM
peO alized to perform a certain function is
called a(n):
a. tissue.
b. organism.
c. system.
d. organ.

, Anatomy and Physiology 11th Edition Patton Test Bank
ANS: A DIF: Memorization REF: p. 7
TOP: Tissue Level

10. An organ is one organizational level lower than a(n):
a. system.
b. cell.
c. organelle.
d. tissue.
ANS: A DIF: Memorization REF: p. 7
TOP: Organ Level

11. The reproductive system includes all of the following except the:
a. testes.
b. ovaries.
c. ureter.
d. penis.


ANS: C DIF: Memorization REF: p. 8
TOP: Body Systems

12. The lungs are located in the:
a. thoracic cavity.
b. mediastinum.
c. abdominal cavity.
d. cranial cavity.
ANS: A DIF: Memorization REF: p. 12
TOP: Body Cavities

13. The mediastinum contains all of the following except the:
a. trachea.
b. venae cavae.
c. right lung.
d. esophagus.
ANS: C DIF: Memorization REF: p. 12
TOP: Body Cavities

14. The gallbladder lies in the:
a. abdominal cavity.
b. pelvic cavity.
c. dorsal cavity.
d. mediastinum.
ANS: A DIF: Memorization REF: p. 13
TOP: Body Cavities

Gekoppeld boek
 image
Kevin T. Patton, Frank Bell, Terry Thompson, Peggie Williamson Anatomy and Physiology (includes A&P Online Course)
Uitgever: 2022 ISBN: 9780323775717 Druk: Onbekend

Documentinformatie

Geüpload op
6 oktober 2026
Aantal pagina's
1021
Geschreven in
2026/2027
Type
Tentamen (uitwerkingen)
Bevat
Vragen en antwoorden
$24.00

Verkeerd document? Gratis ruilen Binnen 14 dagen na aankoop en voor het downloaden kan je een ander document kiezen. Je kan het bedrag gewoon opnieuw besteden.
Geschreven door studenten die geslaagd zijn
Direct beschikbaar na je betaling
Online lezen of als PDF

Seller avatar
Nexavault
5.0
(1)
Verkocht
8
Volgers
0
Items
396
Laatst verkocht
7 uur geleden



Waarom studenten kiezen voor Stuvia

Gemaakt door medestudenten, geverifieerd door reviews

Kwaliteit die je kunt vertrouwen: geschreven door studenten die slaagden en beoordeeld door anderen die dit document gebruikten.

Niet tevreden? Kies een ander document

Geen zorgen! Je kunt voor hetzelfde geld direct een ander document kiezen dat beter past bij wat je zoekt.

Betaal zoals je wilt, start meteen met leren

Geen abonnement, geen verplichtingen. Betaal zoals je gewend bent via Bancontact, iDeal of creditcard en download je PDF-document meteen.

Student with book image

“Gekocht, gedownload en geslaagd. Zo eenvoudig kan het zijn.”

Alisha Student

Bezig met je bronvermelding?

Maak nauwkeurige citaten in APA, MLA en Harvard met onze gratis bronnengenerator.

Bezig met je bronvermelding?

Veelgestelde vragen