• Verkeerd document? Gratis ruilen
  • Geschreven door studenten die geslaagd zijn
  • Direct beschikbaar na je betaling
  • Online lezen of als PDF
Verkopen
Kies je studieland
Kies je taal
Document preview thumbnail
Voorbeeld 2 van de 15 pagina's
Tentamen (uitwerkingen)

NURS 611 Patho Exam 2 2027 Real Exam Questions and Answers

Document preview thumbnail
Voorbeeld 2 van de 15 pagina's

NURS 611 Patho Exam 2 2027 Real Exam Questions and Answers

Voorbeeld van de inhoud

NURS 611 Patho Exam 2 2027 Real Exam Questions and
Answers

Question 1.
What is the parasympathetic nervous system responsible for?

Correct Answer: Conserving energy and the body's resources


Question 2.
What is the sympathetic nervous system responsible for?

Correct Answer: Catecholamine release - Epinephrine
Mobilizing energy stores and decreasing release of insulin
Redistributing blood low - Increasing to muscles and lungs (flight) and
decreasing to GI/Integumentary


Question 3.
What are the classifications of primary brain injury?

Correct Answer: Focal or diffuse


Question 4.
What are focal brain injuries?

Correct Answer: Specific, grossly observable lesions that occur in a precise
location


Question 5.
What are examples of focal brain injuries?

Correct Answer: Epidural hemorrhage and subdural hemorrhage


Question 6.
What are examples of diffuse brain injuries?

Correct Answer: Hypoxia, meningitis, encephalitis, and damage to blood
vessels
• What can happen with increased intracranial pressures? -✓✓Collateral
dysfunction such as Diabetes Insipidus


Question 7.
What are characteristics of autonomic hyperreflexia?

Correct Answer: Paroxysmal hypertension, pounding headache, blurred vision,
sweating above level of lesion with flushing of skin, nasal congestion, nausea,

, piloerection causes by pilomotor spasm, and bradycardia.


Question 8.
What is the sequence of events leading to hyperreflexia induced bradycardia?

Correct Answer: Stimulation of the carotid sinus nerve to the sinoatrial nose
The intact autonomic nervous system reflexively responds with arteriolar
spasm that increases blood pressure
Baroreceptors in the cerebral vessels, carotid sinus, and aorta sense the
hypertension and stimulation the parasympathetic nervous system
The heart rate decreases, but the visceral and peripheral vessels do not dilate
because efferent impulses cannot pass through the cord


Question 9.
What are the onset of delirium and dementia?

Correct Answer: Delirium - acute and common during hospitalization
Dementia - usually insidious and can be acute in situations such as trauma or
stroke


Question 10.
What conditions are associated with delirium?

Correct Answer: UTI, thyroid disorders, hypoxia, hypoglycemia, toxicity,
fluid-electrolyte imbalance, renal insufficiency, trauma, multiple medications
• What conditions are associated with dementia? -✓✓May have no other
conditions


Question 11.
What is the course of delirium?

Correct Answer: Fluctuates and remits with treatment


Question 12.
What is the course with dementia?

Correct Answer: chronic slow decline


Question 13.
What is the duration of delirium?

Correct Answer: Hours to weeks

Documentinformatie

Geüpload op
6 oktober 2026
Aantal pagina's
15
Geschreven in
2026/2027
Type
Tentamen (uitwerkingen)
Bevat
Vragen en antwoorden
$17.99

Verkeerd document? Gratis ruilen Binnen 14 dagen na aankoop en voor het downloaden kun je een ander document kiezen. Je kunt het bedrag gewoon opnieuw besteden.
Geschreven door studenten die geslaagd zijn
Direct beschikbaar na je betaling
Online lezen of als PDF

Seller avatar
De reputatie van een verkoper is gebaseerd op het aantal documenten dat iemand tegen betaling verkocht heeft en de beoordelingen die voor die items ontvangen zijn. Er zijn drie niveau’s te onderscheiden: brons, zilver en goud. Hoe beter de reputatie, hoe meer de kwaliteit van zijn of haar werk te vertrouwen is.
GradeGalaxy
4.3
(18)
Verkocht
209
Volgers
6
Items
63638
Laatst verkocht
18 uur geleden



Waarom studenten kiezen voor Stuvia

Gemaakt door medestudenten, geverifieerd door reviews

Kwaliteit die je kunt vertrouwen: geschreven door studenten die slaagden en beoordeeld door anderen die dit document gebruikten.

Niet tevreden? Kies een ander document

Geen zorgen! Je kunt voor hetzelfde geld direct een ander document kiezen dat beter past bij wat je zoekt.

Betaal zoals je wilt, start meteen met leren

Geen abonnement, geen verplichtingen. Betaal zoals je gewend bent via iDeal of creditcard en download je PDF-document meteen.

Student with book image

“Gekocht, gedownload en geslaagd. Zo makkelijk kan het dus zijn.”

Alisha Student

Bezig met je bronvermelding?

Maak nauwkeurige citaten in APA, MLA en Harvard met onze gratis bronnengenerator.

Bezig met je bronvermelding?

Veelgestelde vragen