• Verkeerd document? Gratis ruilen
  • Geschreven door studenten die geslaagd zijn
  • Direct beschikbaar na je betaling
  • Online lezen of als PDF
Verkopen
Kies je studieland
Kies je taal
Document preview thumbnail
Voorbeeld 2 van de 10 pagina's
Tentamen (uitwerkingen)

NURS 611 Patho 2027 Exam 2 Newest Questions and Answers

Document preview thumbnail
Voorbeeld 2 van de 10 pagina's

NURS 611 Patho 2027 Exam 2 Newest Questions and Answers

Voorbeeld van de inhoud

NURS 611 Patho 2027 Exam 2 Newest Questions and Answers

Question 1.
Neurogenic Diabetes Insipidus

Correct Answer: Swelling commonly seen after traumatic brain injury (TBI) can
lead to dangerous increases in intracranial pressure. This increase can push
on the pituitary leading to decreased ADH secretion = polyuria.


Question 2.
Parasympathetic Nervous System

Correct Answer: Mediated by acetylcholine; controls rest and digest;
conserves energy and the body's resources; controls everyday metabolism


Question 3.
Sympathetic Nervous System

Correct Answer: Mediated by catecholamines (epi and norepi); prepares the
body for fight or flight; mobilizes energy stores --> releases insulin;
redistributes blood flow - increased to muscles, decreased to
GI/integumentary


Question 4.
Focal brain injury

Correct Answer: Specific lesions that are observable on imaging; epidural or
subdural hemorrhage


Question 5.
Diffuse brain injury

Correct Answer: Injuries involving widespread areas of the brain; may be
difficult to detect and define because damage is often microscopic; hypoxia is
the number 1 cause; other causes include meningitis or encephalitis


Question 6.
Autonomic Dysreflexia (below the lesion)

Correct Answer: Faulty control of sweating because the hypothalmus is unable
to regulate body heat due to SNS damage; pale, cool skin


Question 7.
Autonomic Dysreflexia (general)

, Correct Answer: A complication occurring in a person who has a spinal cord
injury above T6


Question 8.
Autonomic Dysreflexia (above the lesion)

Correct Answer: Paroxysmal hypertension (up to 300 mmHg systolic),
piloerection, and sweating with flushing of the skin; headache, bradycardia


Question 9.
Delirium

Correct Answer: Acute onset, short duration; often associated with UTI,
resolves with treatment; attention and orientation are impaired; patient can
be agitated, disorganized, and have hallucinations


Question 10.
Dementia

Correct Answer: Usually insidious with chronic slow decline; attention and
orientation are often intact early in the progression; no overt behavioral signs
early


Question 11.
Alzheimer Disease

Correct Answer: Leading cause of dementia; greatest risk factors are age and
family history; specific diagnosis is made by postmortem examination
• Stroke (incidence) -✓✓Two times higher in blacks than whites; tends to run
in families; most common are ischemic


Question 12.
Stroke (Risk Factors)

Correct Answer: Hypertension, Insulin resistance and diabetes mellitus, High
total cholesterol or low high-density lipoprotein (HDL) cholesterol level,
elevated lipoprotein-A level, Heart disease and peripheral vascular disease,
Polycythemia and thrombocythemia, Atrial fibrillation, Postmenopausal
hormone therapy, High sodium intake, >2300 mg; low potassium intake,
<4700 mg, Smoking, Physical inactivity, Obesity BMI >30, Chronic sleep
deprivation


Question 13.
Right-sided homonymous hemianopsia

Documentinformatie

Geüpload op
6 oktober 2026
Aantal pagina's
10
Geschreven in
2026/2027
Type
Tentamen (uitwerkingen)
Bevat
Vragen en antwoorden
$17.99

Verkeerd document? Gratis ruilen Binnen 14 dagen na aankoop en voor het downloaden kun je een ander document kiezen. Je kunt het bedrag gewoon opnieuw besteden.
Geschreven door studenten die geslaagd zijn
Direct beschikbaar na je betaling
Online lezen of als PDF

Seller avatar
De reputatie van een verkoper is gebaseerd op het aantal documenten dat iemand tegen betaling verkocht heeft en de beoordelingen die voor die items ontvangen zijn. Er zijn drie niveau’s te onderscheiden: brons, zilver en goud. Hoe beter de reputatie, hoe meer de kwaliteit van zijn of haar werk te vertrouwen is.
GradeGalaxy
4.3
(18)
Verkocht
209
Volgers
6
Items
63638
Laatst verkocht
18 uur geleden



Waarom studenten kiezen voor Stuvia

Gemaakt door medestudenten, geverifieerd door reviews

Kwaliteit die je kunt vertrouwen: geschreven door studenten die slaagden en beoordeeld door anderen die dit document gebruikten.

Niet tevreden? Kies een ander document

Geen zorgen! Je kunt voor hetzelfde geld direct een ander document kiezen dat beter past bij wat je zoekt.

Betaal zoals je wilt, start meteen met leren

Geen abonnement, geen verplichtingen. Betaal zoals je gewend bent via iDeal of creditcard en download je PDF-document meteen.

Student with book image

“Gekocht, gedownload en geslaagd. Zo makkelijk kan het dus zijn.”

Alisha Student

Bezig met je bronvermelding?

Maak nauwkeurige citaten in APA, MLA en Harvard met onze gratis bronnengenerator.

Bezig met je bronvermelding?

Veelgestelde vragen