• Verkeerd document? Gratis ruilen
  • Geschreven door studenten die geslaagd zijn
  • Direct beschikbaar na je betaling
  • Online lezen of als PDF
Verkopen
Kies je studieland
Kies je taal
Document preview thumbnail
Voorbeeld 2 van de 6 pagina's
Tentamen (uitwerkingen)

NURS 611 Patho Exam 2 Latest UPDATED ACTUAL Exam Questions and CORRECT Answers

Document preview thumbnail
Voorbeeld 2 van de 6 pagina's

NURS 611 Patho Exam 2 Latest UPDATED ACTUAL Exam Questions and CORRECT Answers

Voorbeeld van de inhoud

NURS 611 Patho Exam 2 Latest
UPDATED ACTUAL Exam Questions and CORRECT Answers

Question 1.
which system responds to stress by preparing the body to defend itself

Correct Answer: Sympathetic nervous system (SNS)


Question 2.
how is blood flow redistributed by the sympathetic nervous system (SNS)

Correct Answer: blood flow to the muscles is increased while blood flow to GI
and integumentary is decreased


Question 3.
how are primary brain injuries classified

Correct Answer: focal or diffuse (aka multifocal)


Question 4.
focal brain injuries

Correct Answer: specific, grossly observable brain lesions that occur in a
precise location


Question 5.
Epidural and subdural hemorrhages


Question 6.
diffuse brain injuries

Correct Answer: include brain injury due to hypoxia, meningitis, encephalitis,
and damage to blood vessels


Question 7.
The brain is confined in a limited space so increased pressure can cause collateral
dysfunction: Diabetes Insipidus (ADH not secreted thus polyuria)


Question 8.
autonomic hyperreflexia

Correct Answer: characterized by paroxysmal HTN (up to 300 mmHg systolic),
a pounding headache, blurred vision, sweating above the level of the lesion
with flushing of the skin, nasal congestion, nausea, piloerection caused by

, pilomotor spasm, and bradycardia (30-40 beats/min) location of lesions in
cases of autonomic hyperreflexia -✓✓individual most likely to be affected have
lesions at the T5-T6 level or above


Question 9.
sequence of events that lead to hyperreflexia induced bradycardia

Correct Answer: bradycardia (30-40bpm) is a sx of hyperreflexia


Question 10.
Stimulation of the carotid sinus -->vagus nerve -->sinoatrial (SA) node. The intact ANS
reflexively responds with an arteriolar spasm that increases blood pressure.
Baroreceptors in the cerebral vessels, the carotid sinus, and the aorta sense the HTN
and stimulate the PNS. The heart rate decreases, but the visceral and peripheral vessels
do not dilate because efferent impulses cannot pass through the cord


Question 11.
Alzheimer's disease

Correct Answer: leading cause of dementia and one of the most common
causes of severe cognitive dysfunction in older adults


Question 12.
what are the greatest risk factors for Alzheimer's disease

Correct Answer: age, family history


Question 13.
what are the proposed protective factors for Alzheimer's disease

Correct Answer: low calorie diets, estrogen replacement at time of
menopause, NSAIDs, physical activity, antioxidants, the presence of apoE2


Question 14.
what genetic susceptibility tests are used to screen for early-onset AD

Correct Answer: PSEN 1 (presenilin) on chromosome 14, PSEN 2, and APP
(amyloid precursor protein) on chromosome 21


Question 15.
When can a specific diagnosis of AD be given

Correct Answer: postmortem examination

Documentinformatie

Geüpload op
6 oktober 2026
Aantal pagina's
6
Geschreven in
2026/2027
Type
Tentamen (uitwerkingen)
Bevat
Vragen en antwoorden
$17.99

Verkeerd document? Gratis ruilen Binnen 14 dagen na aankoop en voor het downloaden kun je een ander document kiezen. Je kunt het bedrag gewoon opnieuw besteden.
Geschreven door studenten die geslaagd zijn
Direct beschikbaar na je betaling
Online lezen of als PDF

Seller avatar
De reputatie van een verkoper is gebaseerd op het aantal documenten dat iemand tegen betaling verkocht heeft en de beoordelingen die voor die items ontvangen zijn. Er zijn drie niveau’s te onderscheiden: brons, zilver en goud. Hoe beter de reputatie, hoe meer de kwaliteit van zijn of haar werk te vertrouwen is.
GradeGalaxy
4.3
(18)
Verkocht
209
Volgers
6
Items
63638
Laatst verkocht
18 uur geleden



Waarom studenten kiezen voor Stuvia

Gemaakt door medestudenten, geverifieerd door reviews

Kwaliteit die je kunt vertrouwen: geschreven door studenten die slaagden en beoordeeld door anderen die dit document gebruikten.

Niet tevreden? Kies een ander document

Geen zorgen! Je kunt voor hetzelfde geld direct een ander document kiezen dat beter past bij wat je zoekt.

Betaal zoals je wilt, start meteen met leren

Geen abonnement, geen verplichtingen. Betaal zoals je gewend bent via iDeal of creditcard en download je PDF-document meteen.

Student with book image

“Gekocht, gedownload en geslaagd. Zo makkelijk kan het dus zijn.”

Alisha Student

Bezig met je bronvermelding?

Maak nauwkeurige citaten in APA, MLA en Harvard met onze gratis bronnengenerator.

Bezig met je bronvermelding?

Veelgestelde vragen