• Verkeerd document? Gratis ruilen
  • Geschreven door studenten die geslaagd zijn
  • Direct beschikbaar na je betaling
  • Online lezen of als PDF
Verkopen
Kies je studieland
Kies je taal
Document preview thumbnail
Voorbeeld 3 van de 17 pagina's
Tentamen (uitwerkingen)

NURS 611 EXAM 3 Latest UPDATED ACTUAL Exam Questions and CORRECT Answers

Document preview thumbnail
Voorbeeld 3 van de 17 pagina's

NURS 611 EXAM 3 Latest UPDATED ACTUAL Exam Questions and CORRECT Answers

Voorbeeld van de inhoud

NURS 611 EXAM 3 Latest
UPDATED ACTUAL Exam Questions and CORRECT Answers

Question 1.
idiopathic or caused by viral infection

Correct Answer: what is the etiology of pericarditis


Question 2.
drop in Arterial bp by more than 10 mmHg in inspiration

Correct Answer: pulsus paradoxus


Question 3.
arterial BP during expiration exceeds arterial pressure during inspiration by more than
10 mmHg

Correct Answer: What is pulsus paradoxus


Question 4.
dyspnea, tachycardia, jugular venous distention, cardiomegaly, and pulsus paradoxus

Correct Answer: symptoms of cardiac tamponade


Question 5.
what test do you do to check the functioning of a valve

Correct Answer: Echocardiogram


Question 6.
enlarged, superficial veins; a twisted, dilated vein w/ incompetent valves

Correct Answer: varicose veins


Question 7.
(1) trauma to the saphenous veins that damages one or more valves, or (2) gradual
venous distention caused by the action of gravity on blood in the legs

Correct Answer: Causes of varicose veins


Question 8.
condition in which venous circulation is inadequate due to partial vein blockage or
leakage of venous valves; primarily affects feet and ankles; discoloration of the skin.
Makes it difficult for blood to return to the heart from the legs

,Correct Answer: chronic venous insufficiency/ venous insufficiency
• Pituitary adenoma usually benign and slow growing. arise from the anterior
pituitary. -✓✓Hyperpituitarism


Question 9.
endocrine disorder. occurs when the pituitary gland produces an excessive amount of
growth hormone after the completion of puberty

Correct Answer: Acromegaly


Question 10.
Slowly progressive disease. Connective tissue proliferation. Hypersecretion of growth
hormone

Correct Answer: hypothyroidism


Question 11.
-automimune thyroiditis (Hashimoto)
-Iatrogenic loss of thyroid tissue after surgical or radioactive treatment

Correct Answer: Hypothyroidism


Question 12.
poor concentration, memory, dementia, psychosis, coma
2. seizures
3. headaches (pseudotumor cerebri)
4. CN: papilledema, ptosis, tonic pupil, trigeminal neuralgia, facial palsy, tinnitus,
hearing loss
5. cerebellar ataxia: truncal + gait ataxia > limb ataxia, dysarthria, nystagmus
5. NMJ: myasthenia gravis
6. nerves: carpal tunnel, polyneuropathy, delayed DTR

Correct Answer: neurological manifestations of hypothyroidism


Question 13.
a common form of hyperthyroidism resulting from overproduction of thyroxine; caused
by a false immune system response (goiter is often formed). Antibodies to TSH receptor
that stimulate T3 and T4 production. Diffuse nontender goiter. Proptosis and extraocular
muscle dysfunction occurs in 50% of cases.

Correct Answer: Graves (or Graves') disease
• Type II hypersensitivity where there is stimulation of the thyroid by
antibodies directed against the TSH receptor
The gland results in hyperplasia of the gland (goiter). Increased synthesis of
TH - ✓✓Grave's Disease

, Question 14.
In the case of decreased production or excessive loss of albumin , the reduced oncotic
pressure leads to excessive movement of fluid and solutes into the tissues and
decreased blood volume.

Correct Answer: the effect of low plasma albumin


Question 15.
Albumin (approximately 60% of total plasma protein at a concentration of about 4 g/dl)
is the most abundant plasma protein.

Correct Answer: What is the most abundant class of plasma protein


Question 16.
Because it cannot undergo mitotic division, the erythrocyte has a limited life span of
approximately 120 days.

Correct Answer: erythrocytes


Question 17.
Basophils contain cytoplasmic granules that hold an abundant mixture of biochemical
mediators, including histamine, chemotactic factors, proteolytic enzymes, and an
anticoagulant (heparin)

Correct Answer: Granulocytes that contain granules of vasoactive amines,
such as histamine, are called


Question 18.
Platelets (thrombocytes) are not true cells but are disk-shaped cytoplasmic fragments
that are essential for blood coagulation and control of bleeding.

Correct Answer: formed elements of the blood that are not cells but are
disk-shaped cytoplasmic fragments essential for blood clotting
• Only monocytes migrate into a variety of tissues and fully mature into tissue
macrophages and myeloid dendritic cells -✓✓Blood cells that differentiate into
macrophages


Question 19.
A platelet circulates for approximately 10 days and ages. Macrophages of the
mononuclear phagocyte system, mostly in the spleen, remove platelets.

Correct Answer: the life span of platelets

Documentinformatie

Geüpload op
6 oktober 2026
Aantal pagina's
17
Geschreven in
2026/2027
Type
Tentamen (uitwerkingen)
Bevat
Vragen en antwoorden
$17.99

Verkeerd document? Gratis ruilen Binnen 14 dagen na aankoop en voor het downloaden kun je een ander document kiezen. Je kunt het bedrag gewoon opnieuw besteden.
Geschreven door studenten die geslaagd zijn
Direct beschikbaar na je betaling
Online lezen of als PDF

Seller avatar
De reputatie van een verkoper is gebaseerd op het aantal documenten dat iemand tegen betaling verkocht heeft en de beoordelingen die voor die items ontvangen zijn. Er zijn drie niveau’s te onderscheiden: brons, zilver en goud. Hoe beter de reputatie, hoe meer de kwaliteit van zijn of haar werk te vertrouwen is.
GradeGalaxy
4.3
(18)
Verkocht
209
Volgers
6
Items
63638
Laatst verkocht
18 uur geleden



Waarom studenten kiezen voor Stuvia

Gemaakt door medestudenten, geverifieerd door reviews

Kwaliteit die je kunt vertrouwen: geschreven door studenten die slaagden en beoordeeld door anderen die dit document gebruikten.

Niet tevreden? Kies een ander document

Geen zorgen! Je kunt voor hetzelfde geld direct een ander document kiezen dat beter past bij wat je zoekt.

Betaal zoals je wilt, start meteen met leren

Geen abonnement, geen verplichtingen. Betaal zoals je gewend bent via iDeal of creditcard en download je PDF-document meteen.

Student with book image

“Gekocht, gedownload en geslaagd. Zo makkelijk kan het dus zijn.”

Alisha Student

Bezig met je bronvermelding?

Maak nauwkeurige citaten in APA, MLA en Harvard met onze gratis bronnengenerator.

Bezig met je bronvermelding?

Veelgestelde vragen