• Verkeerd document? Gratis ruilen
  • Geschreven door studenten die geslaagd zijn
  • Direct beschikbaar na je betaling
  • Online lezen of als PDF
Verkopen
Kies je studieland
Kies je taal
Document preview thumbnail
Voorbeeld 2 van de 7 pagina's
Tentamen (uitwerkingen)

NURS 611 2027 EXAM 1 PATHO Latest Questions and Answers - Professional Verified Study Guide

Document preview thumbnail
Voorbeeld 2 van de 7 pagina's

NURS 611 2027 EXAM 1 PATHO Latest Questions and Answers - Professional Verified Study Guide

Voorbeeld van de inhoud

NURS 611 2027 EXAM 1 PATHO Latest Questions and Answers -
Professional Verified Study Guide

Question 1.
Sodium

Correct Answer: Main ECF ion.


Question 2.
Potassium

Correct Answer: Main ICF ion.


Question 3.
Mitochondria

Correct Answer: Organelle that produces ATP.


Question 4.
Ribosomes

Correct Answer: Organelles responsible for protein synthesis.


Question 5.
Lysosomes

Correct Answer: Organelles that degrade and recycle waste.


Question 6.
Peroxisomes

Correct Answer: Organelles that break down chemicals into H202, produces
free radicals.


Question 7.
Golgi Apparatus

Correct Answer: Organelle responsible for packaging and distribution.


Question 8.
Smooth Endoplasmic Reticulum

Correct Answer: Organelle that synthesizes steroids and detoxification.

, Question 9.
Tight Junction

Correct Answer: Impermeable junction; strength.
• Gap Junction -✓✓Junction that allows for conductivity, synchronizes
contractions of cardiac muscle through ionic coupling.


Question 10.
Desmosomes

Correct Answer: Junctions that hold cells together by continuous bands or
belts of epithelial sheets or button-like points of contact.


Question 11.
Diffusion, Facilitated Diffusion, and Osmosis

Correct Answer: Non-energy forms of transport.


Question 12.
Active Transport

Correct Answer: Energy-requiring movement of molecules across a membrane,
example is Na/K pump.


Question 13.
Hypotonic Fluid

Correct Answer: Causes cells to swell.


Question 14.
Hypertonic Fluid

Correct Answer: Causes cells to srhink.


Question 15.
36 ATP

Correct Answer: How many ATP are produced in aerobic respiration?


Question 16.
2 ATP

Correct Answer: How much ATP can anaerobic respiration make?

Documentinformatie

Geüpload op
6 oktober 2026
Aantal pagina's
7
Geschreven in
2026/2027
Type
Tentamen (uitwerkingen)
Bevat
Vragen en antwoorden
$17.99

Verkeerd document? Gratis ruilen Binnen 14 dagen na aankoop en voor het downloaden kun je een ander document kiezen. Je kunt het bedrag gewoon opnieuw besteden.
Geschreven door studenten die geslaagd zijn
Direct beschikbaar na je betaling
Online lezen of als PDF

Seller avatar
De reputatie van een verkoper is gebaseerd op het aantal documenten dat iemand tegen betaling verkocht heeft en de beoordelingen die voor die items ontvangen zijn. Er zijn drie niveau’s te onderscheiden: brons, zilver en goud. Hoe beter de reputatie, hoe meer de kwaliteit van zijn of haar werk te vertrouwen is.
GradeGalaxy
4.3
(18)
Verkocht
209
Volgers
6
Items
63638
Laatst verkocht
18 uur geleden



Waarom studenten kiezen voor Stuvia

Gemaakt door medestudenten, geverifieerd door reviews

Kwaliteit die je kunt vertrouwen: geschreven door studenten die slaagden en beoordeeld door anderen die dit document gebruikten.

Niet tevreden? Kies een ander document

Geen zorgen! Je kunt voor hetzelfde geld direct een ander document kiezen dat beter past bij wat je zoekt.

Betaal zoals je wilt, start meteen met leren

Geen abonnement, geen verplichtingen. Betaal zoals je gewend bent via iDeal of creditcard en download je PDF-document meteen.

Student with book image

“Gekocht, gedownload en geslaagd. Zo makkelijk kan het dus zijn.”

Alisha Student

Bezig met je bronvermelding?

Maak nauwkeurige citaten in APA, MLA en Harvard met onze gratis bronnengenerator.

Bezig met je bronvermelding?

Veelgestelde vragen