1 Test
, Bank for Inquiry into Physics 8th Edition by Ostdiek &
Bord | Complete Questions & Answers Page number 2
1. A vector quantity has only a magnitude and no direction associated with it.
a. True
b. False
ANSWER: False
POINTS: 1
QUESTION TYPE: True / False
HAS VARIABLES: False
DATE CREATED: 6/13/2016 10:28 AM
DATE MODIFIED: 6/13/2016 10:28 AM
2. Motion in a circle at constant speed is motion with constant acceleration.
a. True
b. False
ANSWER: False
POINTS: 1
QUESTION TYPE: True / False
HAS VARIABLES: False
DATE CREATED: 6/13/2016 10:28 AM
DATE MODIFIED: 6/13/2016 10:28 AM
3. Motion in a circle at constant speed is motion with constant velocity.
a. True
b. False
ANSWER: False
POINTS: 1
QUESTION TYPE: True / False
HAS VARIABLES: False
DATE CREATED: 6/13/2016 10:28 AM
DATE MODIFIED: 6/13/2016 10:28 AM
4. Uniform motion is any motion at constant speed.
a. True
b. False
ANSWER: False
POINTS: 1
2
,QUESTION TYPE: True / False
HAS VARIABLES: False
DATE CREATED: 6/13/2016 10:28 AM
Page number 3
DATE MODIFIED: 6/13/2016 10:28 AM
5. The terms velocity and speed have identical meanings in physics.
a. True
b. False
ANSWER: False
POINTS: 1
QUESTION TYPE: True / False
HAS VARIABLES: False
DATE CREATED: 6/13/2016 10:28 AM
DATE MODIFIED: 6/13/2016 10:28 AM
6. If an object‘s speed is constant, its velocity must also be constant.
a. True
b. False
ANSWER: True
POINTS: 1
QUESTION TYPE: True / False
HAS VARIABLES: False
DATE CREATED: 6/13/2016 10:28 AM
DATE MODIFIED: 6/13/2016 10:28 AM
7. If an object‘s velocity is constant, its speed must also be constant.
a. True
b. False
ANSWER: True
POINTS: 1
QUESTION TYPE: True / False
HAS VARIABLES: False
DATE CREATED: 6/13/2016 10:28 AM
DATE MODIFIED: 6/13/2016 10:28 AM
8. The proper abbreviation for ‗seconds‘ is ‗sec.‘
a. True
b. False
ANSWER: False
3
, POINTS: 1
QUESTION TYPE: True / False
HAS VARIABLES: False Page number 4
DATE CREATED: 6/13/2016 10:28 AM
DATE MODIFIED: 6/13/2016 10:28 AM
9. The proper abbreviation for ‗grams‘ is ‗g.‘
a. True
b. False
ANSWER: True
POINTS: 1
QUESTION TYPE: True / False
HAS VARIABLES: False
DATE CREATED: 6/13/2016 10:28 AM
DATE MODIFIED: 6/13/2016 10:28 AM
10. The proper abbreviation for ‗kilohertz‘ is ‗kHz.‘
a. True
b. False
ANSWER: True
POINTS: 1
QUESTION TYPE: True / False
HAS VARIABLES: False
DATE CREATED: 6/13/2016 10:28 AM
DATE MODIFIED: 6/13/2016 10:28 AM
11. The metric prefix that means one thousand is milli-.
a. True
b. False
ANSWER: False
POINTS: 1
QUESTION TYPE: True / False
HAS VARIABLES: False
DATE CREATED: 6/13/2016 10:28 AM
DATE MODIFIED: 6/13/2016 10:28 AM
12. Twenty milliseconds is 0.020 s.
a. True
b. False
4